Απορια

όταν το φτιάξετε, στείλτε μου πμ να κάνω καμιά βδομάδα να μπω, γιατί λογικά ο awake θα’χει μαζέψει καμιά πεντακοσαριά λινκς για προγκ δισκάρες/μπούτλεγκς/βινυλ ριπς και θα μου κάψει το σκληρό όταν μου τα στείλει. Θενκ γιου.

:lol3:

να πλενεις το στομα σου με χλωρινη πριν μιλησεις για τα βινυλ ριπς μου 8)

ο χρήστης zafrock είχε φάει 8μηνο ban, για ποιόν λόγο παρατάθηκε η ποινή;
(σήμερα υποτίθεται έληγε)

παντως στους συνδεδεμενους χρηστες υπαρχει αν βλεπω καλα

8μηνο μπαν?!?! 8O

Προφανώς γιατί δεν έληγε σήμερα…

Ναι οκ, έκανε λάθος μου 'πε.

Αυτά παθαίνεις όταν ενοχλείς!

Που τα βλέπετε όλα αυτά?Για τα ban και ποιος έφαγε,ποιος δεν έφαγε…?

Γιατί μπαναρίστηκε ο σάμαν?

Καταλάθος θα είναι, όπως και την προηγούμενη φορά. :wink:

έφαγε πεντάποντο (σύμφωνα με τον ίδιο) επειδή έγραψε το λινκ για το γνωστό ρώσσικο σάητ:lol:

ψιλοέλεος αν σκεφτούμε ότι έχει δωσεί πολλές καλύτερες ευκαιρίες :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω αν έφαγε πεντάποντο ή όχι, αλλά μου δίνεις ωραία πάσα για να ξεκαθαρίσω κάτι. Γενικά καλό είναι να μην κοιτάνε οι χρήστες μόνο το ποστ στο οποίο δέχτηκαν το infraction. Αυτό είναι κατά ένα μεγάλο βαθμό τεχνικό θέμα. Σε κάποιο ποστ πρέπει να βάλουμε το ιnfraction. Στην απόφαση όμως για το αν θα μπει infraction σε κάποιο ποστ, εξαρτάται και από τη γενικότερη συμπεριφορά του χρήστη και το πόσες φορές έχουν χαριτεί οι mods στο χρήστη και από την εκτίμηση των mod για το αν θα σταματήσει ο χρήστης από μόνος του να προκαλεί. Με λίγα λόγια, το infraction δίνεται στο ποστ που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Οπότε, μιας και όπως λες ο Σάμαν εδώ και μήνες έχει κάνει χειρότερα, δε δέχτηκε το infraction απλά επειδή πόσταρε λινκ για downloads. Δέχτηκε το infraction για πλήθος ενεργειών, συμπεριλαμβανομένου και του λινκ, με το λινκ απλά να είναι το τελευταίο χρονικά.

διαφωνώ με αυτή την πολιτική, αλλά δεν προλαβαίνω να πω τπτ τώρα, το βραδάκι πάλι.

Άρα στην μπάλα το Σάββατο θα έρθει ως φίλος dude #2 ? :lol:

δεν θα έρθει καν, είναι τιμωρημένος και με 2-3 αγωνιστικές :stuck_out_tongue:

hey

το reason έλεγε “κόψε τις μαγκιές” ή κάτι τέτοιο, προφανώς ήταν η αφορμή και όχι η αιτία, αλλά δεν πειράζ’, όλα κουλ

εμένα ένα θέμα με νοιάζει μόνο: στο φόρουμ έχω αγγελίες και τέτοια που τρέχουν. πρέπει να επικοινωνήσω με χρήστες μέσω πμ για κάτι τέτοιο, αλλά τα πμ μου είναι μπλοκαρισμένα προφανώς. what do?

υπομονη για ένα μήνα

μάλλον γιατί δεν μπανιαρίστηκε.

οχι ρε παιδια,2 χρηστες γουσταρω πιο πολυ εδω μεσα κ μου τους μπαναρετε ?

shaman
ban

και bleeding αλλα αυτος εχει κοννε κ δεν παιζει να φαει μπαν :stuck_out_tongue:

shaman ειμαστε μαζι σου απλα η ειρωνεια σου δεν ειναι αποδεκτη απο τα mainstream μυαλα

μη μασας !!!

O τρίαΒ γιατί έφαγε μπαν?