Γιατί ειναι αυτός που … τις … τους. :lol:
προκλητικό/προσβλητικό ύφος στο τελευταίο του ποστ.
Το οποίο διεγραμμένο ποστ δεν είναι ανάγκη να αναπαράγουμε. Οι μανούλες χρηστών δεν έφταιξαν τίποτα
Ναι οκ, αλλά πρώτα δεν έπρεπε να του ζητήσετε να το διευκρινήσει?
Γιατι κι εγώ μπορεί να είμαι αυτός που (βαρέθηκε) τις (συζητήσεις) σας.
Πχ.
Αν το κάνατε και δεν ανασκεύασε, πάω πάσο.
Δε γκρινιάζω, κάντε ό,τι θέλετε, απλά ήταν user που συνεισέφερε αρκετά στο μουσικό σκέλος και συγκεκριμένα σε τόπικ που ενδιαφέρουν εμένα.
Κι εγώ συμφωνώ σ’ αυτό, κι ας είχαμε μιλήσει όλες κι όλες 2 φορές.
-
όπως φαντάζεσαι ελάχιστοι έχουν τα κοχόνες να παραδεχτούν τι εννοούν και τι έκαναν
-
Αν ήθελε να γράψει κάτι που δεν είναι προσβλητικό, τότε δε θα έβαζε τις τρεις τελείες
-
Αν τις έβαλε τις τρεις τελείες από βλακεία, τότε έφαγε μπαν λόγω υπερβολικής βλακείας.
Η απόφαση δεν αλλάζει και κακώς συμπεριφέρεστε στους mods λες και είναι ρομπότ. Έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε πότε κάποιος προσβάλλει και πότε όχι. Τέτοιες κουτοπονηριές δεν περνάνε εύκολα.
Ρε κάρβου…
Είσαι ΟΚ παιδί γενικά, αλλά εδώ κοτζάμ δικαιοσύνη δεν καταδικάζει τις τελείες και καταδικάζει το ρόκιν? Δίκιο έχεις κ το ξέρουμε, αλλά για το τυπικό του πράγματος οφείλεις να ζητήσεις διευκρίνηση. Τεσπά…
ρε καρβου, σορρυ κιόλας, αλλά αν έχω καταλάβει σωστά για ποιό ποστ μιλάμε… αν έφαγε μπαν για αυτό ο bbb, εσένα έπρεπε να σου κόψουνε ισόβια το ίντερνετ με την εμετίλα που πόσταρες από κάτω.
καμμια φορά σε καταλαβαίνω γιατί στην πέφτουν όλοι μαζί, κούλαρε όμως λίγο.
το ban είναι για ένα μήνα;
Nαι .
srsly;
εχει να πεσει δουλεια
@ Dude
Είσαι politically correct!
υπάρχει μια λανθασμένη νοοτροπία σύμφωνα με την οποία οποιοσδήποτε θέλει να σπαταλήσει το χρόνο κάποιου που βοηθάει στην εύρρυθμη λειτουργία του φόρουμ, να μπορεί να το κάνει επειδή ο μοδ “οφείλει” να ασχοληθεί ή να ζητήσει διευκρινήσεις…
δλδ ο κάρβου να στείλει πμ κ να περιμένει αν κ όποτε θα απαντήσει ο άλλος για να καταλάβει αν όντως τον βρίζει ή θέλει να παίξει με τις λέξεις.
λάθος. με το Moderation θέλουμε να ασχολούμαστε όσο λιγότερο γίνεται. είναι κάτι άχαρο που κάποιος πρέπει να το κάνει
αν ο bbb ήθελε να βρίσει, καλώς έφαγε το μπαν κ κακώς που δεν το έκανε κ όλας να πέσει μαχόμενος. αν ήθελε να παίξει, καλώς το έφαγε κ πάλι, γιατι ο καθένας μας έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να αναλύει τους χρησμούς του κάθε χρήστη. αν εννοούσε κάτι άλλο, τον έφαγε το “σύστημα” αλλά όπως συνηθίζεται να λέγεται
είναι απλά ένα φόρουμ. σίγα.
Δύο παρατηρήσεις/προσθήκες μόνο. Η απόφαση ήταν των mods συνολικά. Όλοι κατάλαβαν τι εννοούσε και όλοι συμφώνησαν στο τι πρέπει να γίνει. Επίσης, οι κανόνες το λένε ξεκάθαρα:
- Αν κάποιος χρήστης θεωρεί ότι κάποιο post τον θίγει (ακόμα και αν δεν περιέχει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς) μπορεί να ζητήσει από τους moderators να το διαγράψουν, δίνοντας μια δικαιολογία. Αν οι moderators τη θεωρήσουν επαρκή, το post θα διαγράφεται.
Να ρωτήσω λίγο τί στο διάολο γίνεται μ’ αυτές τις υπογραφές; Προσπαθώ να αλλάξω την υπογραφή μου, ωραία; Θέλω να βάλω ένα δίστιχο το οποίο θα μπορούσε να είναι και τετράστιχο, αλλά εγώ το μαζεύω κάπως και μου βγαίνει δυο γραμμές. Και όταν πάω να αποθηκεύσω την αλλαγή μου λέει “αχ συγνώμη, μπορείς μόνο μέχρι τρεις γραμμές”. What the fuck? Τί σκατά κάνω λάθος; :-k
Αυτο με τις τρεις γραμμες ειναι λιγο σχετικο.
Απ’οσο ξερω υπαρχει και περιορισμος στον αριθμο των γραμματων.
Αν υπάρχει, μήπως μπορούμε να τον μάθουμε και μεις λίγο πιο συγκεκριμένα; Πόσα γράμματα μαξ μπορεί να είναι μια υπογραφή;
όσο ένα τυπικό γρακχοπόστ αλλά χωρις αυτά που προηγούνται του “ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!”
Σιωπή εσύ ρε γελοίε.
λαθος ποστ
300 χαρακτήρες max.