Απορια

μπορω παρακαλω να μαθω γιατι το θρεντ μου που ζητουσα ΒΟΗΘΕΙΑ για τεχνικα χαρακτηριστικα κιθαρας διαγραφτηκε και το ποστ πηγε στο “αγαπημενες κιθαρες”? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο και γιατι να διαγραφτει το θρεντ εξ αρχης?

Μαζί με “Αγαπημένες Κιθάρες” λέγεται και “The Guitarist’s Thread”, εκεί μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε απορία/πρόβλημα σχετικά με τις κιθάρες, είναι προτιμότερο απο το να υπάρχουν σκόρπια topics.

απλα μου φαινεται απιθανο να με βοηθησει καποιος σε ενα θρεντ που με το που μπαινεις βλεπεις φωτος κιθαρων και ενα πολλ απο πανω.

Οκ έχεις δίκιο, θα φτιάξω ξεχωριστό Guitarist Thread και θα μεταφερθούν εκεί τα ποστ.

Ηλίθια ερώτηση μάλλον.

Πώς γίνεται να κάνω quote διαφορετικά πόστς και να τα βάλω όλα σε ένα δικό μου ποστ; π.χ. : http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=889772&postcount=2296

Το έκανα 2-3 φορές, και άνοιγα καινούργια καρτέλα, εκεί πατούσα το “Quote” σε κάθε ποστ που ήθελα και μετά έκανα copy-paste. Κάτι λιγότερο χρονοβόρο;

Δίπλα από το “quote” έχει ένα “+”. Πατάς αυτό λοιπόν στα ποστ που θες να quote-άρεις και στη συνέχεια πατάς Post Reply.

Εεεευχαριστώ! :smiley:

πώς μπορώ να κάνω quote από ένα thread σε ένα άλλο, όπως π.χ. γίνεται στο thread με τις καλύτερες ατάκες που έχουν ειπωθεί στο φόρουμ?

Πχ αν θέλεις να βάλεις στο thread με τις καλύτερες ατάκες, κάτι που είδες πχ στο thread των Metallica, απλά πηγαίνεις στο thread των Metallica, κάνεις quote αυτά που θες και πατάς reply στο ίδιο το thread. Όταν σου βγάλει το παράθυρο για να γράψεις, θα σου έχει και έτοιμα τα quote. Απλά τα κάνεις αντιγραφή/επικόλληση και τα βάζεις σε όποιο άλλο thread θες να τα κάνεις post. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ όταν θέλω.

thanx φίλος!
εύκολο είναι τελικά.νόμιζα πως θα ήταν κάτι πολύ πιο δύσκολο…:stuck_out_tongue:

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΟΘΡΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο NEMTHEANGA? 8O 8O 8O

Η ip είναι από Ιρλανδία. Οπότε ναι ίσως να είναι:)

Ντάξει, αφού γράφτηκε ο Νεμθεάγας στο ΡΟΚΙΝ.ΤΖΙΑΡ δεν έχω να πω τίποτε άλλο. 8O8O8O8O8O8O

Πλίζ όταν κάνει Ρέτζιστερ ο Ιομμι να με ειδοποιήσετε να φοράω σλιπάντ.

Πωωωω, κοκκίνησα τώρα, ντρέπομαι να απαντήσω εκεί, γι’ αυτό πόσταρα εδώ!

5 χρονών - μπράβο μου, ωριμάζω

θενκς Angel_Death!

Το φιξ πάει για μένα φυσικά :stuck_out_tongue:
Μεγάλες στιγμές!

Μόνο σε μένα τις τελευταίες μέρες το Forum σέρνεται περισσότερο και από σαλιγκάρι με αφυδάτωση?

Edit : Επίσης έχω την εντύπωση ότι από τότε που κόπηκε το Chat το Forum έγινε ακόμα πιο αργό

α δεν το παθαινω μονο εγω…
και μενα σερνεται καποιες ωρες…

Mείνετε ψύχραιμοι! Εμένα καμιά φορά χρειάζεται να κάνω διπλό κλικ για να ανοίξει μια σελίδα8)

Γιατί σβήστηκαν κάποια ποστ από το rockipedia στο Thread Folk Rock χτες το βράδυ???Μη χάθηκε καμία πρόταση δίσκου δηλαδή,όχι τπτ άλλο.

Τα requests για links απαγορεύονται επίσης :stuck_out_tongue: