Επιτρέπεται να ποστάρουμε??
Γενικά ναι
Απλά μαζί με τα ποστ που περιέχουν links για download, απαγορεύονται και ποστ τύπου “link please” και τέτοια.
Α ωραία,γτ πρέπει να έχω ζητήσει κανα 100άρι φορές και πρώτη φορά σβήστηκε…
Τέσπα,ξέρω από ποιούς ζητάω.
Παντως παιδες (αυτο παει σε αυτους που λενε πως σερνεται το φορουμ) εμενα δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα. Μονο σημερα (ή χθες δεν θυμαμαι καλα) μου εμφανισε για λιγο “The server is too busy”. Κατα τα αλλα φυσαει και ολα κομπλε…
τι ακριβως σημαινει reversed στους ποντους?γιατι εχω 3 που ληξανε…εναν που θα ληξει σε λιγο καιρο…και εναν reversed…αλλα γραφει οτι εχω 2 τοταλ…
Οταν σου αναιρουν τον ποντο.
Εφαγες εναν ποντο και μετα απο λιγο στον αναιρεσαν.
Τα τοταλ φατα πριν ληξουνε.
ναι…αλλα αν μου τον αναιρεσαν γιατι λεει οτι εχω 2 ποντους στο συνολο?ενω στην ουσια μονο ο ενας δεν εχει ληξει ακομα?
Έχεις ένα μόνιμο και έναν που λήγει.
Aν δεις καλα εχεις 2 σελιδες με ποντους.
Με τα ετσι και τα αλλιως ειναι 7 οι ποντοι στο προφιλ σου.
πως κανω εντιτ στον τιτλο ενος θρεντ;
format c:/
χα____
Κανεις εντιτ στο πρωτο σου ποστ,αφου δημιουργησεις το θρεντ νομιζω.
Μπα, οταν παταω εντιτ μου βγαζει να κανω εντιτ το ποστ, οχι τον τιτλο του θρεντ.
Τι θέλεις να αλλάξεις?
Νομίζω ότι τον τίτλο δεν μπορείς να το κάνεις edit, και μετά από ένα διάστημα ούτε το ποστ.
Νταξει το βρηκα. Στο θρεντ που ανοιξα σημερα για το καινουριο cd των rhapsody, στον τιτλο ειχα γραψει “the forzen tears of angels” αντι για frozen. Αλλα οκ το βρηκα και το αλλαξα.
πως το αλλαξες?γιατι και σε μενα εχει τυχει και απλα ζητησα απο καποιον μοντ.δεν ηξερα πως.
Kάντε μωρέ ένα γρήγορο διπλό κλικ στον τίτλο και αμέσως διακοπή φόρτωσης της σελίδας και είστε τζετ.
Πατας εντιτ στο αρχικο ποστ και μετα go advanced. Εκει μπορεις να αλλαξεις και τον τιτλο.