Απορια

Σε ευχαριστω πολυ αδερφε να σε καλα:D

Και κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω κατω απο το ποστ πως γινεται ναι ειναι γραμμενα μερικα πραγματα οπως εσυ που ελεγες για το death?

παιδια να ρωτησω πως γινεται να εχω κ εγω κατω απο το ποστ μου κατι γραμενο οπωσ εσεισ??

πατας User CP, μετα πας στο Edit Signature(στήλη αριστερα)

γραφεις αυτο που θες εκει αλλα να ειναι κατι σχετικα μικρο καθως υπαρχουν περιορισμοι…

Γιατι μου ζηταει το ακαουντ για να μπω στο φορουμ ρε παιδια? #-o

και σε μένα το κάνει αυτό :frowning:

Μπορω να ανεβασω εικονα απο το pc για την οποια δεν εχω λινκ απο internet???

Σε post οχι.
Σε αλμπουμ στο profile δεν ξερω.

Ευχαριστω
Για post ρωτουσα

υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έχει απενεργοποιηθεί το search από τους guest users? Θα’ναι μόνιμο?

Για λόγους απόδοσης του forum κάποια πράγματα έπρεπε (τουλάχιστον για την ώρα) να απενεργοποιηθούν.

οκ, δεκτόν.

Απλά όταν ήταν να γραφτώ εγώ, θυμάμαι είχα κάνει πρώτα ένα μίνι-σερτς για να δω αν το φόρουμ είχε πράματα που μ’ενδιαφέρουν, τα βρηκα κι έκανα ρέτζιστερ.

Ίσως μ’αυτό το μέτρο αποτραπούν μερικές καλές εγγραφές μελών, όχι τπτ άλλο.

inb4 “αν είναι να γραφτούν άλλοι σαν εσένα μην επανέλθει ποτέ” κλπ. :smiley:

την ανεβαζεις πρωτα σε αλμπουμ στο προφιλ σου και μετα κανεις copy απο τα properties και την βαζεις στο ποστ που 8ελεις

Tι είναι αυτό το inb4???

οταν κανω σερτσ για να βρω θρεντ συγκροτηματων οπως οι TNT η MR.BIG κτλπ π ναι μικρα ονοματα δεν μου βρισκει ΠΟΤΕ το θρεντ…ενω υπαρχει…γιατι!?

Τα χουμε ξαναπεί για το σερτς, είναι ένα θέμα δυστυχώς. Είσαι σίγουρος οτι υπάρχουν αυτά τα θρεντ? Πρέπει να είσαι εντελώς ακριβής στο search, με τα κεφαλαία/πεζά γράμματα ή και τους τόνους ακόμα (αν είναι ελληνικές οι λέξεις)…

Ευχαριστω :slight_smile:
Θα το δοκιμασω καποια στιγμη

In before.Ελληνοποιημενα Αγγλικα. :stuck_out_tongue:

Tι ελληνικο εχει το inb4???:roll:

:p:p:p

Poll πως φτιάχνω;