Ανοίγοντας τόπικ, τικάρεις την επιλογή “create poll” ή κάτι τέτοιο και πατάς “make new thread” και σε προχωράει σε μια άλλη σελίδα που βάζεις τις επιλογές κλπ.
πως μια λεξη την κανω λινκ?
Για το σερτς καπου το ειχε πει ο ριπ_νουμπ νομιζω σε ενα ποστ του
Εστω οτι ψαχνετε την λεξη ulver
Στο google δινετε
ulver site:www.rocking.gr/modules/forum
Και αν ειναι να μεινει αλυτο αυτο το προβλημα, βαλτε αυτο το tip στο search, για να ξερουν ολοι.
οχι οτι ειναι και πολυ σοβαρο…αλλα τι πρεπει να επιλεξω για να συγχρονισω την ωρα; επειδη τωρα ειμαι μια ωρα πισω…
ολοι ειμαστε μια ωρα πισω.απλα δεν κανεις εσυ τπτ:)
α οκ θενκς.
Γιατί όταν μπαίνω στο forum,πάνω δεξιά στα updates δεν μου εμφανίζει τίποτα?
Και σε εμένα συμβαίνει αρκετές φορές μπορώ να πω. Μπορεί αν κάνω refresh να τα δω πάλι, άλλες φορές όχι. Άστατη κατάσταση σε γενικές γραμμές.
Παιδιά, επειδή είχα να μπω κατι μήνες … Δεν υπήρχε ένα IM στο φορουμ? Καταργήθηκε η θέλω κανα plugin για να το δω; :-k
καταργήθηκε ! και πολύ κακώς αν θες τη γνώμη μου ! 8)
Εκπληκτική ερώτηση από έναν άσχετο(εμένα)…
εδώ κ 2 μέρες βλέπω σε διάφορα ποστς τις λέξεις σπαμ ή σπαμάρω κ τρόλ ή τρολλάρισμα.Για εξηγηθείτε…
Για το σπαμ κάπου πάει το μυαλό μου αλλά δεν είναι καιρός για κάψιμο:)
Λοιπόν το spam είναι το ανούσιο και άνευ λόγουποστάρισμα σε φόρουμ ως επί το πλήστον. (αρχική προέλευση μια κονσέρβα στην αγγλία της δεκαετίας του 80 νομίζω :P)
Τρολλάρισμα είναι κάτι παραπλήσιο του spam. Απλά “τριγυρνας” εδώ και κει στο φορουμ και ποστάρεις (και πάλι χωρίς νόημα) απλά για να υπάρχεις και να γίνεσαι σπαστικός στην ουσία λέγοντας την σε όλους
spam είναι ιδιότητα επιδιξιομανών - άσχετων με το αντικείμενο ανθρωπων κατα την οποία επιδίδονται σε ανεπάλληλα ποστ με το ίδιο, η παρόμοιο θέμα λέγοντας πολλά χωρίς να λένε όμως τίποτα, ερεθίζοντας τα μάτια των υπολοίπων…
troll είναι πλάσμα που προτοαναφέρεται στην νορβιγική μυθολογία, κύριως σκοπός του είναι να τα μαμαει όλα έτσι γιατί μπορεί, πιστεύω πήρες το μήνυμα
Αλλά προς σατανά, μην προσπαθήσεις να βγάλεις εννειολογικό συμπέρασμα απο το φόρουμ γιατί θα τα μάθεις λάθος :p:lol:
:thumbup:
Ευχαριστώ κ στους 2
Mπορώ κάπως να δω τα σταλμενα μου pms?
To spam είναι πράγματι κονσέρβα από Αγγλία
Αλλά οι οποιοσδήποτε-χαρακτηρισμός-είναι-ελάχιστος Monty Python’s είχαν αναφέρει το σπαμ από το flying circus http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE
:bow2::bow2::lol3::lol3::lol3::lol3:
Στη σελίδα των PMs σου (http://www.rocking.gr/modules/forum/private.php), κάτω από την πολύχρωμη μπάρα (που σου δείχνει πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα μηνύματα σου) λέει “Jump to Folder:”. Επιλέγεις “Sent Items” και είσαι τζιτζί
αρκεί στα πι-εμ π έχεις στείλει να είχες τσεκάρι την επιλογή save to sent folder (ή κάτι τέτοιο) πριν τα στείλεις .
ευχαριστώ μάγκες, θα το δοκιμάσω