μπορω να σβησω post μου?
Κάνε ένα ριπορτ το ποστ που θες να σβηστεί και θα το σβήσουμε.
Ο σταυρος διπλα στα nickname και καλα του ‘φιλου’ γιατι συνεχιζει να υπαρχει, αφου εχεις πατησει break friendship?
Ίσως να είναι άλλος σταυρός ρε συ, οτι και καλά “πέθανε” η φιλία.
(μακάβριο λίγο)
Σοβαρά, δε ξέρω, ας απαντήσει κάποιος άλλος…
Nick Holmes mode on ε?
Για να μη μεταφράζω:
Tell them to check their contact list:
User CP -> Contacts & Friends
Make sure that user is not on there.
ελιωσα:lol::lol:
Ο μόντερας που κλείδωσε το 2ο τόπικ των Coheed γιατί δε μετέφερε και τα ποστ? Ζύγιζαν πολλά κιλά?
Δε μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος κανει quote ενα μυνημα μου η μου απανταει ξερω γω,δεν ενημερωνομαι και πρεπει να αρχιζω να ψαχνω καθε thread που χα γραψει κατι για να το δω.
Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει η επιλογή “Thread Subscription”, λίγο πιο κάτω, όταν απαντάς, ώστε να επιλέγεις αν θες να ενημερώνεσαι για κάθε απάντηση ή όχι.
Επίσης την ίδια επιλογή μπορείς να την αλλάξεις (default) και από το USER CP σου.
Μηπως εννοεις αυτο που λεει "Παρακολούθηση θέματος"και να βαλω καθημερινη παρακολουθηση με e-mail?
Aυτο που μου λες δεν το βλεπω πουθενα.
Ε αυτό πρέπει να 'ναι. Ο kourou αναφέρεται στην αγγλική ορολογία προφανώς.
και εγω αυτο πιστευω,να στε καλα παιδια:rockon:
Ρε παιδία για να ψάξω κάποια θρεντ πρέπει υποχρεωτικά να ψάξω όλες τις σελίδες ή υπάρχει πιο σύντομος τρόπος?
Ω θενξ ρε!! με σώζεις
και poll πως κάνουμε? (ναι είμαι λίγο άσχετος)
Καθώς ανοίγεις thread, στη καρτέλα “Additional Options” (κάτω κάτω) σου γράφει “post a poll”, τικάρεις, βάζεις αριθμό επιλογών και είσαι κομπλε
και τις επιλογές πότε τις γράφω?
Στην επόμενη σελίδα που σου ανοίγε. Δοκοίμασε να φτιάξεις ένα, και αν δε τα καταφέρεις κανε ριπορτ να το σβήσουμε:)