Απορια

Έτσι φιλολογικά κι επειδη το θυμήθηκα τώρα,αυτό το μέτσαλ rocking πάρτυ που θα γινόταν, πότε περίπου το βλέπετε?:-k

όταν κλειστεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε

Τι είναι το “Referrals” που εμφανίζεται σε κάθε προφίλ στο general information?

Όταν ένας χρήστης κάνει sign in, κάποια στιγμή του εμφανίζει μια οθόνη στην οποία μπορεί να διαλέξει ένα χρήστη που του σύστησε το site, ο χρήστης αυτός παίρνει ένα “Refarral”.

Απορία :

Το σαββατοκύριακο προσπάθησα να μπώ στο forum από το pc ενός φίλου μου που με φιλοξενούσε και πατώντας το link forum από την αρχική σελίδα μου ζήταγε username και κωδικό. Παρότι τα έβαζα δεν προχώραγε και μου ξαναζητούσε τα ίδια και τελικά δε μπήκα. Τι μπορεί να έφταιγε?

Το φόρουμ ήταν κατεβασμένο για μια μέρα, απ’ όποιον υπολογιστή και να έμπαινες δε θα κατάφερνες και πολλά:p

Την παρασκευή ήταν?

Παρασκευή και Σάββατο νομίζω.

Οκ thanks που απάντησες.

Γεια σας, αυτο το custom usertitle πως μπορω να το αλλαξω; :-s
Το Γιασονας λεει οτι παω στα edit your details αλλα εκει δεν εχει τιποτα.
Παιζει ρολο που χω 3 ποντους? Αφηκετε με να το αλλαξω. :frowning:

ναι όσοι έχουν 3 πόντους δε μπορούν να το αλλάξουν

Ε κι εγω πληρωνω φορους σε αυτη τη χωρα, θελω δικαιωματα.

πως ξερει καποιος ποσους ποντους εχει φαινεται πουθενα στο προφιλ η απλα ενημερωνεται με πμ απο μοδσ οταν παρει??

Έρχεται ειδοποίηση με pm.

Tι γελοιοτητα αυτο με τους ποντους…[-X
Λες και ειναι δημοτικο και παιρνεις αστερακια ξερω γω…#-o

Και φαίνεται επίσης στο tab Infractions του profile σου (τέτοιο tab υπάρχει μόνο εφόσον έχεις φάει τουλάχιστον ένα πόντο κάποτε).

Μετα το ροκγουεηβ και τον σαματα ζητω να μπορω να αλλαξω το title μου. Ευχαριστω.

Παραμυθια σου πουλανε,δεν μπορεις να το αλλαξεις εσυ ακομα κι αν δεν εχεις ουτε εναν ποντο,αυτοι την κανουν την δουλεια:p

Δηλαδή ζητάς προνομιακή μεταχείριση, αναίσχυντα και εν δήμω.

Με τρομαζεις…Οκ λυθηκε, τα βρηκαμε!:slight_smile: