Το thread δε συνάδει με το ύφος του σάητ αν και αρχικώς ήμουν υπερ όπως και πόσταρα. Άλλο απλές αναφορές σε διάσπαρτα ποστ και άλλο thread εξ’ολοκλήρου αφιερωμένο στις τσόντες. Το topic της Τζούλιας το αφήνουμε χαριστικά επειδή έγινε τόσος ντόρος αυτές τις μέρες. Μας διαβάζουν, όμως, μέχρι και 12χρονα και επίσης είμαστε ψηλά στις αναζητήσεις του google, οπότε το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να προσελκύσουμε τον καθένα που κάνει search για τσόντες.
με καμια!τις συχενομαι
Γιατι; Υποτιμουν το γυναικειο φυλο;
@freedom: Παντως για να πω και την αληθεια ο κυριος λογος που το εφτιαξα ειναι γιατι θα εβγαζε πολυ γελιο γενικα, αλλα νταξει
οχι!το ιδιο το γυναικειο φυλλο υποτιμα τον εαυτο του!
αντιθετως, αποδεχεται ενα μερος της φυσης του:wink:
το οποιο ειναι?να δειχνουν τον κολο τους στη καμερα?χμμ
γτ οχι?
οκ…
σαφης απαντηση:p
Εξαρτάται όμως και τι φύλλο είναι, πχ άσο θέλουμε, άμα τώρα είναι κάνα πεντάρι στο καλό να πάει.
το πενταρι ομως μπορει να σου κανει φλος:wink:
Βασικά μπορεί να 'ναι φύλλο συκής, οπότε η κουβέντα δεν έχει υπόσταση.
Μιας και μιλάμε για το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, να θυμίσω ότι η λέξη “ϊεροδουλη” σημαίνει δούλη του Ιερού. Η λέξη αυτή μας έρχεται από τους Σουμέριους, όπου μια φορά το χρόνο (στην χειμερινή ισημερια) γιορτάζαν την αναγέννηση της φύσης (και τη γονιμότητα). Τότε το sex θεωρούταν ιερό και μάλιστα το αναλάμβαναν οι ιέρειες του ναού. Στο σχετικό έθιμο της ημέρας, οι ιέρειες καθόταν έξω από το ναό. Σε όποια πέταγε κάποιο νόμισμα κάποιος περαστικός, η ιέρεια έπρεπε να τον ακολουθήσει και να του δωθεί. Η σημασία δεν δίνοταν στα πρόσωπα καθώς και οι 2 συνουσιαζόμενοι αναπαριστούσαν το θεικό ζεύγάρι της Ιννάνα και του Τουμούζ.
Έτσι για το ιστορικό της υπόθεσης…
Έχω κάνει σοβαρότατη συζήτηση με φίλες, όπου μία στο τόσο λέει (σε χαλεπους, αγχωμένους, αγάμητους καιρούς εξεταστικής) μαζεύονταν 2-3, άνοιγαν 1-2 μπουκάλια κόκκινο κρασί -απαραιτήτως κόκκινο κρασί- κι έβλεπαν gay τσόντες. Ξέρετε, πολλοί άντρες μαζί. Χωρίς γυναίκες τριγύρω. Καθόλου όμως. Καθόλου indeed.
Τέλος πάντων οι δικές μου γυναικείες παρέες είναι ενημερωμένες για τα πάντα, όπως βλέπω είναι και οι λοιπές κυρίες του φόρουμ. Και επίσης είναι και πολύ αθυρόστομες. Και έχουν και σαφώς διαμορφωμένα γούστα και προτιμήσεις.
Και όταν είναι μόνες τους δεν παίζουν μαξιλαροπόλεμο με τα εσώρουχα. Και αυτό μου είπαν, αλλά δεν τις πίστεψα!
Θα ψήφιζα “παντού και πάντα” αλλά με αποτρέπει η δεύτερη πρόταση, διότι όχι, δεν ομοιάζουν με τις κυρίες τις vivid οι κανονικές γυναίκες, οπότε ψήφισα το τελευταίο 8)
Συνηθως ετσι ειναι, αλλα κι οσες μοιαζουν εστω και λιγο το παιζουν ντιβες και οτι ειναι καποιες με τη μυτη στο ταβανι οποτε στ’σ****α μας τις γραφουμε και εμεις!!!
BUMP!
Silent Winter, ροουζ κλπες τοποθετηθείτε!8)
τα καλύτερα θρεντς έχω ανοίξει ο πούστης :blues:
Πιο τιμιο ποστ , πεθαινεις
[B]Ον τοπικ[/B]
Ρισπεκτ στις γυναικες/κοπελλες που οχι μονο δεν εχουν κολλημα να βλεπεις τσοντες μπροστα τους , [B]αλλα ΚΑΙ το γουσταρουν ΚΑΙ την βλεπουν μαζι σου ΚΑΙ ανταλασσετε και σημειωσεις μετα [/B] 8)
Ειναι λιγες αλλα υπαρχουν (bleeding μια τετοια χρειαζεσαι αρχηγε !!!)
κοκοκο
Πες μου μόνο σε παρακαλώ ότι το “ανταλάσσετε σημειώσεις” ήταν μεταφορά και όχι κυριολεξία…