Βλέπουν οι γυναίκες τσόντες?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εισαι μεγαλη θεα (κ πολυ προστυχο μυαλο - αυτα λες κ καυλωνεις τα αγορια εδω μεσα 8) )

ανταλασσουμε σημειωσεις = γραφουμε κοινο διαγωνισμα :stuck_out_tongue:

οκ το καταλαβες τωρα η να κανω ακομα πιο διευκρινιστικο ποστ ?

λολ

νταξει αγαπαμε awake. laughing out loud

που ξέρω γω ρε αγουέηκ, μπορεί εσύ να βλέπεις τσόντες με τις φίλες σου και μετά να σχολιάζετε την υπόθεση οβερ α καπ οφ τιι ορ σάμθινγκ!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
είμαι ημιαυτιστικό δεν ανιχνεύω μεταφορές στο λόγο εύκολα! χαχαχαχαχαχαχα

τώρα γιατί με έβγαλες πρόστυχο μυαλό που κατάλαβα ότι πράγματι μπορεί να ανταλάσσει κάποιος σημειώσεις (κανονικές), δεν ξεύρω, αλλά ευχαριστώ!

σαηλεντγουιντερ μιλα.
τι κανεις μονη σου μες στο σαλονι σου?

Είμεθα κατά της τσόντας με γκόμενα. Άντε να το κάνεις μια-δυο φορές έτσι για να πεις ότι το ‘κανες, γιατί καταλήγουμε σε ντεκαβλέ συζητήσεις τύπου "αυτή σ’ ανάβει πιο πολύ από μένα;", “να το κάνουμε κι εμείς μια φορά έτσι”, “άλλη φορά να δούμε μία με περισσότερη υπόθεση” και αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ το θέλουμε.

Ο καθείς ας εξασκεί το επάγγελμα κατ’ ιδίαν. Επίσης, όπως είπε κάπχοιος σοφός

[SPOILER]Η γυναίκα για να αυνανιστεί θέλει να είναι ζεστά και άνετα, με την ταινιούλα της, το παπλωματάκι της, το μπανάκι της και όλα τα ωραία. Όχι πως δεν απολαμβάνει και ο άντρας τα παραπάνω. Αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να βαρέσει μαλακία πίσω από ένα σκουπιδοντενεκέ σε σκοτεινό σοκκάκι, χρησιμοποιώντας για υλικό το τελευταίο φωτορεπορτάζ του Έψιλον με εικόνες από νεκρά παιδιά στο Μπαγκλαντές. Εσύ μπορείς;[/SPOILER]

…έλα που δεν βλέπουν:):!:

Βασικά… αυτό

ΛΟΛ με την προηγούμενη σελίδα. Πολύ μεγάλοι διάλογοι!

δηλαδή τι σημειώσεις μπορείς να ανταλλάξεις για τσόντες?!

πχ στο 4:30 του κάνει πίτα ( :p) και στο 7:30 κάνουν αναλ σεξ?

και ο πατάτας διάβαζε free love letters :stuck_out_tongue:

σκαστε ολοι.
σαηλεντγουηντερ μιλα.

Εχω πεθανει.

Αποδείξεις και ονόματα. Φιλμογραφία. Λήψεις, ελλείψεις, παραλείψεις, ενδεχόμενες προσλήψεις, σίγουρα περιλήψεις. Στάσεις, δομές, ιεραρχίες και όρια, ενδυμασίες, πρότερον και ύστερον έντιμον ή ανέντιμον βίον. Διάλογοι. Υπόθεση και συζητήσεις, επικοινωνία, λεκτική και μή, αποδείξεις τρυφερότητας ή γαϊδουριάς, λίγη φιλικά αποδεχόμενη (μόνο) διαστροφή. Πόσες φορές απόθεσες τον καρπό σου σε εύφορα εδάφη τον τελευταίο μήνα, ποια πουτάνα σε πλήγωσε πες μου να τη χτυπήσω κοίτα το μπούστη αντοχή πρέπει να πάω γυμναστήριο.

ουουουουουου, πολλά πράματα.

δες καμιά τσόντα να συνέλθεις

Το line απ’το φαεεναμαλακα αν θυμαμαι καλα :stuck_out_tongue: πολυ γελιο.
Ον τοπικ, ερευνα αγνωστης προελευσης καπου στο ιντερνετ ελεγε οτι βλεπουν οσο και οι αντρες αν οχι περισσοτερο. Η Ρανια τα ειπε καλα. Και αυτες εχουν καβλες. Απλα το κρυβουν καλυτερα.

Σκηνικα σαν αυτο που ανεφερε ο μανος τυπου “αυτη σε αναβει πιο πολυ” ομως ειναι full ξενερα. Σου πεφτει το τσουτσουνι σε χρονο dt. Ευτυχως στην πρωην μου δεν αρεσαν οι τσοντες (τουλαχιστον ετσι ισχυριζοταν :-k) οποτε δεν ειχαμε τετοιες ιστοριες :stuck_out_tongue:

:(:(:(:frowning:

Αυτό το σκέφτομαι συχνά ρε γαμώτο και πέφτω σε κατάθλιψη γιατί βαριέμαι να πάω

:(:(:(:frowning:

Αυτο με το γυμναστηριο ειναι μυθος

αμα δεν καπνιζεις μια χαρα αντεχεις κ διχως γυμναστηριο :stuck_out_tongue:

Δεν καπνίζω, αλλά θα ήθελα ρε αδερφέ τουλάχιστον να μπορώ να αντέχω μυικά λίγο παραπάνω

Μύθος (όχι η μπύρα). Το τσιγάρο δεν είναι το μοναδικό που μειώνει τις αντοχές. Το ίδιο κάνει και η κακή διατροφή.

Ξέρω τι σου λέω :frowning:

Παιδιά με συνεχή εξάσκηση εξαλείφονται οι παντώς είδους κοπώσεις.Μην απογοητεύεστε:p