Γυμναστικη στο σπιτι δηλαδη…
μια χαρά και με τσιγάρο αντέχεις.το πάν είναι η συνεχής (σ)εξάσκηση.
όπως ένας αθλητής όταν απέχει από τους αγώνες χάνει τον ρυθμό του και εν μέρει την φυσική κατάσταση ,έτσι και σε αυτό το “άθλημα” το ίδιο ισχύει.
ον τοπικ φυσικα βλεπουν και οι γυναικες τσοντες οπως τιμια προειπαν οι κυριες πριν απο εμενα και δεν το κανουν για χαβαλε και να γελασουν(αυτα μονο σε φαση τσοντα τζουλιας-ντουβλη που δεν ειναι καν τσοντα αλλα κωμωδια για ανω των 18 κσερωγω.)
εχουμε τις ιδιες γενετησιες ορμες με εσας τελεια και παυλα.δεχομαι οτι υπαρχουν μερικες που απλως δεν γουσταρουν τις τσοντες οκ.αλλα αυτα τα γυναικουλιστικα του τυπου "μλιαχ εγω δεν το κανω μονη μου ειναι ανωμαλο και σιχαινομαι"ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει εβερ και ειναι στανταρ οτι το εχουν κανει συστημα με τις τσοντες αλλα ειναι πολυ κομπλεξαρισμενες για να το παραδεχτουν.
απλα ισως δεν μιλαμε τοσο ανοιχτα για αυτο αλλα δεν νομιζω πως ειναι θεμα ταμπου,γνωριζω πολυ καλα πως οι φιλες μου οπως και το αγορι μου βλεπουν τσοντες αλλα δεν πιανουμε και συζητηση με τον καφε κιετσι δεν βρισκω καμια ουσια σ αυτο.ενιγουει ναι βλεπουμε τσοντες και δεν ντρεπομαστε να το πουμε.(τουλαχιστον οι περισοτερες)και οχι δεν βλεπουμε με θεματολογια πριγκιπας-νεραιδα ουτε περιμενουμε τον γαμο στο τελος, βλεπουμε τις ιδιες που βλεπετε κ εσεις.αν ειναι να κανεις κατι καντο σωστα.
εγω βλεπω με λεσβιες.κι εσυ?
εγω με ψαρια
πουστόνεα?
Ουτε καν, αυτό που νιώθετε εσείς όταν περιμένετε περίοδο οι άντρες το νιώθουν κάθε δευτερόλεπτο Χ1000.
εγω πιστευω οτι οι γυναικες βλεπουν τσοντες το ιδιο με εμας,και αυτες αναγκες εχουν και οταν δεν εχουν σχεση…
Αυτό, ναι. Άσε που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα δεις τσόντα, έστω και καταλάθος (:roll:) οπότε όσες κάνουν τις αθώες περιστερές ψεύδονται ασύστολα. Ή ζουν στον τρίτο κόσμο.
-Προσωπικά πάντως δεν είμαι και πολύ φαν.
Για να μην λέω τα ίδια με τις προηγούμενες, έχω να κάνω την παρατήρηση ότι οι φάτσες των περισσότερων, αντρών και γυναικών, πορνοστάρ που έχω δει ήταν από ξενερωτικές έως και τρομακτικές! Ειδικά οι άντρες, τείνουν να είναι χάλιες! Θα μου πεις, δεν το βλέπεις για τις φάτσες, αλλά εμένα τουλάχιστον, αυτό με ενοχλεί.
- είναι ωραίο όταν έχουν πολλή υπόθεση, γιατί είναι τρομερά αστείες!
αν δε βλέπετε τσόντες δε σας αξίζει να έχετε ρούτερ.
βλακια βασικα να μη το συζητατε…ειναι το μονο θεμα συζητησης που μπορεις να το πιασεις παντου και παντα…και συστηματικα βεβαια…καθε δευτερα και τριτη τελευταια ωρα που χαμε αρχαια φετος,αν σωπαινε η καθηγητρια ακουγοταν στο βαθος ενα “ω μαλακα εκεινη με τον υδραυλικο και τις λεσβιες?”
ε, δεν βλέπω…
παίρνω τον οτέ ΝΑ ΣΤΟ ΚΟΨΕΙ
και αν μου ΤΟ ΚΟΨΕΙ πώς θα δω; :naughty:
μπορώ να σου στείλω dvd
σαηλεντγουιντερ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ
φιξντ
γελάω μεγαλόφωνα
Ναι ρε Σάιλεντ, είναι σημαντικό μέρος της γυναικείας χειραφέτησης -νααατ:roll:-
Καλά τα λες.