Τί να κάνω αγάπη μου, μ’ έφαγε η περιέργεια.
Έπαθα, και έμαθα. Ναι.
μετά την εμμηνόπαυση ε?
μην του λες δυσκολες λεξεις κι εσυ ρε και τρεχει το πατατακι μας στο γκουγκλ βραδιατικα
Και που να δείς με άλογα που έχουν περίοδο…
θεριέ…όλο μου την λες, μπας και με γουστάρεις?
και πριν καλές είναι
κουφαλιτσα με καταλαβες
Όχι άλλο συνεχόμενο σπαμ και ενόχληση των χρηστών.
Ολμαιτυ εσεις βλεπετε τσοντες με dilfs, αληθεια?
Θα σας πω μια ιστορία τώρα. Ήταν αρχές Δεκέμβρη του 08, πριν ακόμα γίνουν τα μεγάλα μπάχαλα, που καθόμασταν και ψωλάραμε στο φόρουμ. Εγώ, ο Νέκρο και η Αρέλδια. Η Αρέλδια είχε ηδη ποστάρει πως είχε περάσει το προηγούμενο απόγευμα της βλέποντας κάνα τρίωρο τσόντες με POV πίπες ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι, και εγώ κι ο Νέκρο είμασταν σε φάση :|:vibrate:. Αμέσως συμφωνήσαμε πως το θέμα έπρεπε να αναλυθεί σε νέο θρεντ. Ο νέκρο κόλλησε να το ανοίξει γιατί είχε φάει πόντους (μαλακίες απλά ΚΟΛΩΝΕ) και η Αρέλδια είχε ήδη ανοίξει άλλα σαράντα μπουρδοθρέντς εκείνη τη βδομάδα, οπότε πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω το παρόν ιστορικό τόπικ. Το τόπικ -παρότι συνάντησε κάποιες αντιδράσεις, θυμάμαι η Jadesword είχε χαλαστεί γιατί το έβρισκε σεξιστικό- δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό το αγνό ψωλάρισμα και την καβλάντα.
2,5 χρόνια μετά μπαίνω και βλέπω συζητήσεις για εμμηνόπαυση, περίοδο, τσόντες με ζώα, τσόντες με περίοδο και άλλα τέτοια.
[SPOILER][SIZE=“7”]ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ!
ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ!
Ε ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ![/SIZE][/SPOILER]
:’):’):’)
προβληματίστηκα λιγάκι
dudes i’d like to fuck?
Bεβαίως:p
Αυτο δεν ειναι σπεσιαλ κατεγκορυ.
Milf = mother blah blah
Dilf θα ηταν…?
ωπ κατσε. γιατί το έψαξα και πριν.
εκτός από dude
.
.
.
λέω να πω όχι, μόνο άλλο ένα ουσιαστικό από d σκέφτηκα και ψηφίζω ΟΧΙ
εντιτ - βρήκα και δεύτερο ουσιαστικό. ε, όχι…
Duck :!:
Αρέλδια, ααααχχχχχ… που να ναι τώρα αυτή η ψυχή… από τα πιο τίμια σπάμποτς στην ιστορία του ροκιντζιάρ.
Nailed it :!:
Εννοείται ότι βλέπουν. Άλλες φανατικά, άλλες όχι και τόσο και άλλες με παρέα για πλάκα ανάλογα την φάση.
εσυ Neniel?πες μας τιποτα
Ε σιγά, έχω δει και δεν μου φάνηκε ότι είναι τίποτα σπουδαίο είχε γέλιο πάντως.
It’s official…
http://news247.gr/kosmos/zoi/diamartyria_gynaikwn_me_vinteo_sto_diadiktyo.847861.html
:respect:=D>