Παντου και παντα λεμε ρεεε.Εχει πιασει δουλεια φουλ ο Φωτης ο δαχτυλος!
κι αφού κατέκτησαν το δικαίωμα να βλέπουν τσόντες…εθίστηκαν!
http://www.cosmo.gr/LoveSex/322465.html
και τους είπα,με μέτρο…
Μετα το ποπ δεν εχει στοπ:lol::lol::lol:
Βεβαίως και βλέπουν …
… αρκεί να έχει και λίγη … υπόθεση !!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Με δουλεύετε; Ποιός θέλει πλοκή σε τσόντα; Λολ!
Εσύ Νένιελ τι είδους προτιμάς?
Ε ξέρεις τώρα βρε ChrisP. Να δείχνουν το ψητό, ποικιλία στάσεων κλπ. Δηλαδή τσόντες για επιμόρφωση, να δούμε τί είναι εφαρμόσιμο επίσης και τί όχι.
Γενικότητες.
Κατηγορίες πες μου.
Χαχαχ ξέρωγω; Straight; Και amateur και professional, no problem Δεν κάνω εγώ την επιλογή έτσι κι αλλιώς, κάνω τον σχολιασμό.
btw πολύ δυνατή ταινία το das experiment.
Εν έτει 2011, η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, με αποτέλεσμα να βρίσκει “τον έρωτα” υπό την μορφή της αυτοϊκανοποίησης!
Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%.
Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.
cosmo.gr, 28 /09 /2011 14:13
[COLOR=“White”]_____[/COLOR]
κορίτσια είμαστε εκεί έξω…ανακαλύψτε μας…
στο πολυ χαλαρο…ειδικα τωρα με τον κατακλυσμο απο φρι τσοντοσαιτς γινετε μαχη…παλια ηταν δυσκολο μια γυναικα να παει στο πορνοσεκσιον και να νοικιασει ενα dvd ακομα θυμαμαι την εκπληξη μιας τυπισας ενω εψαχνα με αγωνια να βρω τιτλους με την τοτε μουναρα melanie coste οταν επαισαν τα βλεμματα μας εψαχνε και αυτη για ερωτικο κινηματογραφο,οπου σε χρονο μιλισεκοντ κατεβασε βλεμμα και εξαφανιστηκε χωρις να καταλαβω το γιατι …:lol:
καμια να απαντησει???
το χουν ξεχασει το θεμα αγορινα…ανεβαστο παντελονι σου
ειμαι τσακαλι και προλαβα να εκσπερματωσω…
winner