pffff. φεμινισμος…
Βλεπουν,αλλα οχι αρκετες δυστυχως.
Πριν απο την εναρξη κιολας της σεξουαλικης μας ζωης υπαρχει διαφορα στο πως βλεπουμε αυτον τον αγνωστο μεχρι τοτε κοσμο.Και σ αυτο παιζουν σημαντικο ρολο οι αγαπημενες μας τσοντες.
Τα αγορακια με λιγα λογια,που απ την προεφηβεια κιολας αρχιζουν το τακα-τακα ακομα και στη θεα γυμνης γυναικειας γαμπας,φανταζονται την πρωτη τους φορα σαν σκηνη σε τσοντα.Ολα αρχιζουν με φιφα και τελειωνουν με κοντινο στο προσωπο…
Τα κοριτσακια παλι,που απο μικρα δοκιμαζουν νυφικα στις κουκλες τους και βλεπουν ζευγαρακια να φιλιουνται στο ηλιοβασιλεμα,αναστεναζοντας σχεδον σε καθε σκηνη απο τη νιοστη ρομαντικη σκουπιδοκομεντι,εχουν κατι τελειως διαφορετικο στο νους τους.Οτι η πρωτη φορα θα ειναι η Ιδανικη,η Υπερτατη,με το αγορι που αγαπανε,που θα τις προσεχει,δε θα τις πονεσει,θα γινει με πολλα κερακια αναμμενα τριγυρω και το αγαπημενο τους τραγουδι να ντυνει γλυκα το χασιμο της αθωωτητας…
Επειδη ομως τα πραγματα λογω ενθουσιασμου και απειριας καταληγουν σε διαφορα ευτραπελα που κληροδοτουνται και στις επομενες σχεσεις,καλο κανουν οι τσοντες στην τελικη,μια και σε κανουν πιο υποψιασμενο και αναιρουν διαφορα ταμπου που μονο κακο κανουν και σκοτωνουν νωρις το ενδιαφερον.
Οποτε πλεον με το μαγικο κοσμο του ιντερνετ,οπου δε χρειαζεται να πεις συνθηματικα στον/στην υπαλληλο του βιδεο κλαμπ"δως μου την Παπαρηγα την καλη" και να πασχιζεις να κρυψεις το"Γαμημενος την 4η Ιουλιου" κατω απ το"Μικρη Γοργονα" που νοικιασες για το μικρο αδερφακι,ας πατανε αι γυναικαι πιο συχνα το κομβιον του download.Μετα θα χουν σχεση πουΣτρωνει.
Μια φορά είχα δει μια γαλλική. Ε και μόνο από τη γλώσσα που μίλαγαν, ήταν αρκετά ντεκαβλέ. Βασικά αρχικά την πέρασα για κωμωδία, μιας και οι 2 πρωταγωνιστές ήταν ντυμένοι έντομα (δεν κατάλαβα ποιου είδους:p) και ήταν μέσα σε ένα κουκούλι.
Βέβαια όταν άρχισαν να συνουσιάζονται κατάλαβα τι έπαιζε, αλλά η τραγική ερώτηση του πρωταγωνιστή στην πρωταγωνίστρια “σου αρέσει να σε γαμάω μέσα στο κουκούλι;” με έκανε να αλλάξω κανάλι πάραυτα
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!#-o:lol:
Καλή ατάκα, ε;
ΑΙΣΧΟΣ!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θελω κι εγω τσοντα με εντομα γαμω.
Αυτό είναι ΚΑΛΤ!:lol::lol::lol::lol:
παρεκτρεπεται η κουβεντα…παρακαλω οι κοπελες του φορουμ να συνεχισουν να μας λενε εντυπωσεις…
Αν ήταν τσόντα με έντομα τύπου Discovery δε θα είχα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι ήταν άνθρωποι. Που ντυμένοι μύγες ρώταγαν ο ένας τον άλλο στα γαλλικά αν τους αρέσει το σεξ σε κουκούλια. Δηλαδή οκ, πόσα νοηματικά κενά έχει αυτή η πρόταση;
εντιτ: Αυτό κάνω ρε Γουάηζ!
Αυτο ειναι το γαματο. Μα δεν εχεις φαντασια, πφ. [-X
Nα παραθεσω και μια προσωπικη μου εμπειρια.
Μια φορα οταν ημασταν δε θυμαμαι που, περασα απο καπου και ειδα μια αγνωστη να βλεπει τσοντα!! 8O8O8O8O8O8O8O8O
Εεεε???:-s
Ειδα γυναικα να βλεπει τσοντα!!!
Εγω ημουν η αγνωστη.
Παιζει, γιατι αυτη η αγνωστη που ειδα κρατουσε μια σουρικατα :!:
Θεϊκό ποστ :lol:
πόσο λίγα ξέρεις… :lol:
Η αλήθεια είναι ότι πάντα ονειρευόμουν να ίσχυε αυτό στην πραγματική ζωή, αλλά ήμουν πεπεισμένος για οτ αντίθετο! Μου επαναφέρεις την πίστη στο ανθρώπινο γένος. This world isn’t that bad after all.
Η τσοντα για τις γυναικες θα εξελιχθει με τον καιρο.Θεωρειται μια καθαρα αντρικη απασχοληση,οπως ηταν παλια το καπνισμα,το μασημα τσιχλας κτλ.Πλεον ενα τεραστιο ποσοστο καπνιζει,και σχεδον ολες μασανε τσιχλες.Ε κατι τετοιο θα γινει και με τις τσοντες,η κοινωνια εξελισσεται…