πιο παλια που δεν υπηρχε ιντερνετ και φιλμνετ
για να δει μια γυναικα τσοντα το πιο λογικο ητανε να εβλεπε απο φιλο της ή απο γκομενο της
σε αντιθεση με το σημερα με το ιντερνετ οπου μπορει οποια στιγμη θελει να δει μια τσοντα
επισης σημερα οι κοπελιτσες ειναι πιο ξεπεταγμενες απο τι ητανε πριν 10 χρονια
και ειναι μαγκια να εχουν ολοκληρωσει τη σχεση τους
οπωτε απολυτως φυσιολογικο να χουν δει και τσοντα
σε σχεση με την εποχη πριν του ιντερνετ
οπου οι ξεπεταγμενες στο σχολειο ητανε μετρημενες στα δαχτυλα
και τις ακολουθουσε το στιγμα της τσουλας
με λιγα λογια οι νεωτερες γενιες γυναικων βλεπουν ή τουλαχιστον το παραδεχωνται ανοιχτα οτι βλεπουν περισσοτερο απο τις παλαιοτερες γενιες
Μα και οι “στρέητ” τσόντες είναι ό,τι πιο ‘γκέη’ υπάρχει.Δεν τα βάζω όλα στο ίδιο σακί,αλλά,στην ουσία,είναι οι φαντασιώσεις των αντρών σκηνοθετημένες για άντρες.Με αυτό το σκεπτικό,ακόμα και η ετερο-σεξουαλική πράξη στις τσόντες είναι ομο-ερωτική.
Για να απαντήσω την ερώτηση,ναι,έχω δει τρεις-τέσσερις φορές.
Λοιπόν, τα αποτελέσματα του πολλ μέχρι στιγμής δίνουν χρήσιμα συμπεράσματα:
α) Οι περισσότεροι πιστεύουν πως λίγο-πολύ οι γυναίκες βλέπουν. Και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
β) Θλιβερό το γεγονός ότι ο Παπα-Τσάκαλος δεν πήρε ούτε μια ψήφο…
γ) 2 ΤΙΜΙΟΙ γιούζερς πιστεύουν ότι ζούμε σε έναν ονειρικό κόσμο. Ο ένας είναι ο Κωστής. ο άλλος?
Αν μη τι άλλο, αυτό δίνει ελπίδα για το μέλλον του πλανήτη! Συγκίνιση!!!
οκ σοβαρα τωρα μαλλον εννοει οτι απουσιαζει το γυναικειο στοιχειο η ο γυναικειος ερωτισμος, οτι γινονται απο μας για μας βρε αδερφε η κατι τετοιο τελος παντων γιατι τωρα που το σκεφτομαι ουτε εγω καταλαβα
Πάντως Βαγκέλις θυμάμαι μια συνέντευξη μιας πορνοστάρ στο ΜΑΧΙΜ που δήλωνε ότι δεν βλέπει καθόλου στρέητ ή λεσβιακές τσόντες (παρότι σε τέτοιες έπαιζε) και ότι προτιμούσε να βλέπει με γκέυ.
Δε νομίζω βέβαια να είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, αλλά υπάρχει κι αυτό που λες…
Το μόνο ζήτημα είναι ότι και τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στις συνεντεύξεις του MAXIM τις γράφουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, έτσι ώστε να βγαίνει πιο πικάντικο και ενδιαφέρον το θέμα.
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Εχουμε και λέμε: On the one hand εγώ από τσόντες προτιμώ μάλλον τις homemade και γενικά, έτσι τις πιο underground από τις mainstream (άρα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ πούστης :p), on the other hand όμως ενυδρείο δεν έχω (άρα ΕΙΜΑΙ πούστης :-s).