Βλέπουν οι γυναίκες τσόντες?

αμφιδέξιος… :stuck_out_tongue:

Μεγάλη αλήθεια. Κάτι σκηνοθετημένες με τις σιλικονάτες Jenna Jameson κτλ με ξενερώνουν απίστευτα. But that would be too much information :-s

Εγω ειμαι αυτος που ψαχνεις τεκνον μου:pΜε αυτην την επιλογη και με τον παπα-Τσακαλο ελιωσα στο γελιο,αλλα επειδη ως γνωστον ζω στην δικη μου κοσμαρα ειπα να δωσω τα φωτα μου στον λαο:p

δωστε amateur στο λαο ρε!!

-ελα ρε δημητρη μη με τραβας!
-ελα βρε μωρο μου εισαι πολυ ωραια!
-ναι αλλα σταματα!

Δημητρη εχω λιπαντικο! :lol:

καλα στο στρατο ειχα μαψεψει πολλες “εγχωριες” παραγωγες

μολις απολυθηκα εχασα επαφη

συνεχιζονται κανονικα???

απο αυτα που θυμαμαι κορυφαια ειναι αυτο με τον παοκ
και ενα που ελιωσα
με τον οδηγο ενος πουλμαν!

βαζελινη ???

παντως αξιζουν ενα κυριολεκτικο “αντε γαμησου και ψοφα”, οσοι βιντεοσκοπουν τις προσωπικες τους στιγμες και τις μοιραζουν απο δω κ απο κει, συνηθως χωρις να το γνωριζει η κοπελα. Ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα.
[-X

και αν το βαλεις και εδω τρως και ποντο απο τον καρβου που περιμενει στην γωνια!

χαχαχαχαχαχαχα

και καθως εχω μαθει οτι στο στρατο ειναι πολυ διαδεδομενη η συλλογη και ανταλλαγη τετοιων βιντεο, καλοι μαλακες ειναι και οι φανταροι…πιστευω οτι δεν θα ειχαν προβλημα, αν πχ κυκλοφορουσε ενα βιντεο με την αδεφουλα τους, χωρις αυτη να το ξερει παντα, στα κινητα εκατονταδων φανταρων. Ρε ουστ!!!

Παντως το ροκιν αποδεικνυεται πολυ τιμιο φορουμ.Ειδικα μετα την καταθεση ψυχης της ρανιας.Ευτυχως τα ηξερα απο πριν απο φιλες μου8)…Παντως οπως βλεπετε ενα ενα τα καστρα μας πεφτουν…και οι πυργοι μας σηκωνονται…

Δεν ξέρω αν βλέπουν οι γυναίκες τσόντες (που σίγουρα βλέπουν 8) 8) ), ένα ξέρω όμως σίγουρα: ότι στο συγκεκριμένο thread δεν έχει ποστάρει ακόμη η corpsette και ανησυχώ τα μάλα!!! :smiley: :lol: :stuck_out_tongue:

κοιτα σε αυτο το θεμα δεν φταιει μονο ο ενας

οταν η αλλη στο βιντεο λεει “μη μη” αλλα καθεται να την τραβηξει ο αλλος, ε τα θελει ο κωλος της

και στο κατω κατω καλα να παθουν να μην μπλεκουν με ζωα

αλλα και αυτες απο τη στιγμη που το δεχονται το ιδιο ειναι

Δεν είναι κακό σε ένα ζευγάρι να δεχτεί η κοπέλα να βιντεοσκοπήσουν. Το θέμα όμως είναι αυτό που είπες. Ας μην έμπλεκαν με ζώα.

δεν ειναι κακο

απλα να γνωριζεις τον αλλο και να τον εμπιστευεσαι

και κυριως στις νεαρες ηλικιες που ξερουν τι γινεται με αυτες τις ιστοριες ωφειλουν να ναι πιο προσεχτικες

αλλα εδω υπαρχουν βιντεο που η κοπελα πιπωνει τον αλλο μπροστα σε αλλους συμμαθητες τους
τι λεμε τωρα…??

Πολυ πουσταριο βρομαει εδω μεσα…

Παω να την παιξω σε αλλο θρεντ:naughty:

Ποτέ! Το απαγορεύει ο Παπα-Τσάκαλος

Βακιλε ερχεσαι??

Λες για το παραπανω σου ποστ? Ρε φιλε, εγω ειμαι φουστης.

Πουστης πως το λενε!

Και αυτο το λεει ο ανθρωπος που πριν 3 σελιδες ουρλιαζε οτι ειδε μια αγνωστη γυναικα καπου καποτε να βλεπει τσοντα!8OΑρχισε τα θαυματα ο παπα-Τσακαλος;;;;:papas: