Τελικα ηταν ψευδαισθηση. Ποτε δεν εγινε κατι τετοιο σε εκεινο το αγνωστο μερος που τυχαια περασα και νομιζα οτι ειδα καποια που στην ουσια δεν υπαρχει!
Και πως το καταλαβες εκ των υστερων ω πεφωτισμενε των ανθρωπων;:bow2::bow2:
Τελειωσε η επιδραση των ουσιων.
ψιλοκυβινη???
Ας αφήσουμε κατά μέρος τις κρυάδες.Βλέπουμε τσόντες.Για όλους τους λόγους που βλέπει κι ένας άντρας.Οι γυναίκες είμαστε επίσης σεξουαλικά όντα,και different things appeal to different ppl.Μερικοί (ή στην περίπτωση μας μερικές) αρέσκονται να βλέπουν, άλλες να ακούν.Νομίζω ότι όλες λίγο ως πολύ έχουμε δει τσόντες για επιμορφωτικούς ή/και ψυχαγωγιούς σκοπούς, με τον καλό μας ή και χωρίς αυτόν.Κι έχουμε δει πράγματα που θα μας άρεσε να δοκιμάσουμε ή κάτι που δε φανταζόμαστε ότι έχει αυτή τη διάσταση.
Επιπλέον όλοι νομίζω αντιλαμβανόμαστε τις καίριες διαφορές της τσόντας και του σεξ με τον άνθρωπό μας.Έτερον εκάτερον.Άνθρωποι είμαστε και όχι τσοντοσταρ.Και κόπια να κάνουμε αυτού που είδαμε γίνεται σε διαφορετικό τελείως πλαίσιο.Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι το κακό στις τσόντες αρκεί να υπάρχει αυτό το μικρό μα τόσο σημαντικό θεματάκι που λέγεται αντίληψη της πραγματικότητας.Το να βλεπεις/να συζητάς για σεξ μόνο καλό κάνει, μας φέρνει σε επαφή με τις αισθήσεις μας και διεγείρει το μυαλό μας, το πιο σημαντικό όργανο εκείνη την ώρα, δεδομένου ότι όλα στο μυαλό μας είναι.
Τώρα όσον αφορά τις ενδεχόμενες ακρότητες που μπορεί να δούμε, η λύση είναι πάναπλη.don’t look.Η βιομηχανία είναι πλέον τεράστια και έχει κάτι για όλα τα γούστα.Λιγότερο ή περισσότερο ακραία.Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και χμμ ανοιχτό μυαλό?Η και όχι.whatever fits whomever.
Το clue imo πάντως είναι να κάνεις ό,τι μπορείς(και θες) προκείμενου να περνάς καλά με το σύντροφο σου, σ΄αυτόν το τόσο σημαντικό τομέα.Γιατί,lets face it, δε μπορείς να πεις"δε με καλύπτει σεξουαλικά,αλλά μου δίνει άλλα πράγματά" γιατί αυτά τα άλλου είδους πράγματα τα βρίσκεις σε άλλου είδους σχέσεις.Ενώ αυτό το μοιράζεσαι (ή έτσι θα έπρεπε να είναι) μόνο με έναν.Και 1000 συγγνώμη που θα φανώ τόσο επιφανειακή,αλλά σ’ αυτού του είδους τη σχέση το σεξ είναι το πιο σημαντικό.Τουλάχιστον στην ηλικία που είμαστε.Κι αν οι τσόντες είναι ένα από τα πράγματα που συμβάλλουν σ’ αυτό,then by all means.
Το ποστ μου σκόπιμα δεν είναι χαβαλετζίδικο.Δε θέλω ν ακούσω υπεραπλουστεύσεις και βλακείες ότι θεωρώ την τσόντα το πιο σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού so don’t bother.Ή bother δε με νοιάζει και τόσο.
IF however you do screw this up,το επόμενό μου ποστ θα είναι υμνος στη Cytherea και δε θα σας αρέσει καθόλου.
τσοντες με βυζια βλεπεις εσυ???
όχι βλέπω από τις άλλες που οι γυναίκες δεν έχουν βυζιά εκεί,αλλά τηγάνια
Κορπσετα μ’αρεσε το ποστ σου παραπανω, αλλα προτιμω τα πιο μπρουταλ και ωμα ποστ σου.
γιατι ετσι ρε?:-k
Ρανια κοριτσακι μου,το ξέρεις σ εκτιμώ.κι είσαι 12 χρόνια πιο μικρή.έχεις πιάσει το νόημα.εύγε
Ευχαριστω κι ανταποδιδω για το ποστ σου στην πισω σελιδα κορπσετα.
Νομιζω οτι εχουμε καλυψει ολα τα αρσενικα του φορουμ πλεον.
Υπέροχα τα λέει η Κορπσέτα, τα συγχαρητήριά μου.
Μακάρι κι άλλες γυναίκες να είχαν τόσο ανοιχτό μυαλό στο συγκεκριμένο θέμα και όχι την στενομυαλιά και προκατάληψη που έχουν, χωρίς καν να μπουν στον ελάχιστο κόπο να ψάξουν λίγο αυτό το θέμα και να ψαχτούν οι ίδιες, χωρίς παράλληλα να εμμένουν και να αναπαράγουν τις προκαταλήψεις και περιχαρακώσεις που υιοθέτησαν από την πλειοψηφία της κοινωνίας.
Μην την τσατίσετε μόνο και πραγματοποιήσει την απειλή της σχετικά με την Cytherea, please! :lol:
συμφωνω και γω με corpsette
αν και δεν μαρεσει η cytherea!!!
με αφορμη το κειμενο της κορπσετας αλλα και την αναφορα της στη “Θεα Δημητρα” aka Cytherea.
Εχω την εντυπωση οτι σε ολους τους ανδρες του φορουμ, μηδενος εξαιρουμενου, μας χρειαζεται μια Cytherea.
Σιγουρα θα δουμε τις γυναικες με ααααααααλο ματι. :lol::lol:
Ένα βράδι έλλειψα, και το θρεντ σοβαρεύτηκε! 8O
Κορψέττα πολύ σωστά τα λες. Έτσι νομίζω κι εγώ ότι τις αντιμετωπίζουν οι περισσότερες (παρότι ελάχιστες φορές είμαι σε μουντ να μιλήσω σοβαρά…:p)
Παρακαλώ όμως να σταματήσει εδώ η συζήτηση για τη Cytherea, γιατί πίνω καφέ και θα μου βγεί απ’τη μύτη!:?
Άσε τον καφέ!!!
Και μια που λέμε για Cytherea, δείτε εδώ δύο (μόνο δύο) φώτος της και φρίξετε ολίγον τι (εντάξει, το ομολογώ ότι συνήθως είναι κάπως καλύτερη εμφανισιακά, αλλά σε αυτές τις δύο είναι… :? :? :?)
(βάζω τα links μόνο, για προφανείς λόγους):
[B]http://broadbandhits.com/Jesse%20tour%20&%20Galleries/JP18-Cytherea/Jps18_cytherea_5769.jpg
http://www.vertigovixens.com/sample-free-xxx-images/vertigovixens.com-cytherea-1.jpg
[/B]
ΟΚ, ας μην την αδικούμε και τόσο πολύ, ας βάλουμε και δύο πιο ‘‘καλές’’
που ναι ο σαμαν να αναφωνησει…
ο χριστός και η μάνα του!
Παιδιά ζήτησα να μην το κάψουμε τελείως και αρχίσουμε να ποστάρουμε τσοντο-φότος αβέρτα-κουβέρτα.
Νο οφφένς Κειμις, και γω του “αθλήματος” είμαι, και τη Cytherea τη θεωρώ κουκλάρα!
απλά το θρεντι έχει βγάλει μέχρι τώρα και ωραίες απόψεις, και πολύ γέλιο, και δε θέλω να “πέσει” έτσι άδοξα…
chronicles of bleeding (history) : the rise and fall of the “Βλέπουν οι γυναίκες τσόντες?” thread