Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

μια που διαβασα οσα περισσοτερα ποστ μπορουσα να πω κ εγω την αποψη μου για την δολοφονια.

εγω δεν θα νιωσω καθολου ικανοποιημενος εαν τιμωρηθει μονο ο ειδικος φρουρος!
θελω να τιμωρηθει αυτος που υπεγραψε οτι αυτος ο …(ανθρωπο δεν μπορω να τον πω με τπτ) μπορει να κραταει οπλο!
θελω να τιμωρηθει ο βουλευτης η ο οποισδιποτε πολιτικος που “εσπρωξε” για να παρει την θεση αυτην αυτος ο ψυχρος δολοφονος!
Γιατι για να σηκωνεις το οπλο μπροστα σε παιδια κ να τα σημαδευεις σημαινει οτι εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!

κ μερικες αλλες μου σκεψεις …

πρεπει ολοι μας να δειξουμε οτι ΔΕΝ αξιζουμε να ζουμε σε μια μπατσοκρατουμενη χωρα που απαρτιζεται απο μη σωστα επαιδευμενα ατομα που δεν ξερουν πως πρεπει να να ενεργησουν την"κρισιμη" στιγμη!

το κρατος πατοντας στην ανεργια κ στη αβεβεοτητα που υπαρχει στον εργσιακο τομεα εχει καταφερει κ δινει ελπιδες κ “σιγουρια” στρατολογοντας συνεχεια νεους για να γεμιζουμε ανεκπαιδευτους “φρουρους” !

ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΩΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΕΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΖΩΑ!

Αυτο κραταω.Ενα καλυτερο εκπαιδευτικο συστημα θα βελτιωνε παρα πολλα και οχι μονο σε
αυτο τον τομεα.

Ο Vic παραμένει μία φωνή λογικής. :slight_smile:
Από το πρωί έχω διαβάσει τόσο εδώ όσο και στο θρεντ για την αστυνομική βία πως υπάρχουν διάφοροι λόγοι που η βία νομιμοποιείται από τις συνθήκες, πως έιναι φορέας αλλαγής (!), πως ζούμε σε χούντα και δεν ξέρω τι άλλο.
Παιδιά ηρεμία!
Υπάρχει σύνταγμα, υπάρχουν νόμοι και έστω και αν επιδέχονται ίσως βελιώσεις συνεχίζουμε να θεωρούμαστε μία δημοκρατική χώρα. Αυτό που πρέπει όλοι να θέλουμε είναι την εφαρμογή τους σε κάθε περίπτωση.
Με τρομάζει ειλικρινά με πόση ευκολία κάποιοι -όσο απογοητευμένοι και αν είναι από όσα έχουν δεί/ζήσει τα τελευταία χρόνια- είναι πρόθυμοι να εγκαταλέιψουν τα δημοκρατικά κεκτημένα και να εμπιστευθούν την απόδοση της δικαιοσύνης σε διάφορυς που χαίρονται στην αναμπουμπούλα ή την αποκατάσταση της τάξης στον στρατό :?
Δυστυχώς τα έχουμε διαβάσει εδώ μέσα όλα αυτά! #-o

Aν εστω και οι μισοι αστυνομικοι ηταν “σωστοι” και προσπαθουσανε να το περασουνε αυτο και στους συναδελφους τους δεν θα ειχαμε καν νεκρο…

ΟΚ, ενα τεραστιο RESPECT στον Πυραμιδα! Μπραβο ρε μαγκα!

Δυστυχως η κατασταση εχει εξελιχθει πολυ χειροτερα απ’οσο φανταζοταν κανεις αρχικα. Ισως μερικοι να ζουσαν με την αυταπατη πως ποτε δεν θα μπορουσαν να γινουν τετοια πραγματα εδω και να χασουν τον ελεγχο. Το θεμα ειναι πως πλεον αυτο που γινεται δεν νομιζω οτι εχει και πολυ σχεση με την οργη για το παλικαρι. Και γω μεσα μου βραζω. Και γω δεν θελω να ξαναδω μπατσο στη ζωη μου. Και θα ηθελα να δω ολα τα αστυνομικα τμηματα και τα μπατσικα να καιγονται μετα τη δολοφονια αλλα οπου και να βρεθηκα αυτο το τριημερο δεν πεταξα ουτε οδοντογλυφιδα…

Αληθεια, πως ισχυριζεσαι οτι αγωνιζεσαι για ενα καλυτερο αυριο οταν καις βιβλια?:-k Πως αγωνιζεσαι για ανθρωπινα δικαιωματα οταν πρωτα απ’ολα εσυ ο ιδιος τα καταπατας με τον πιο επαισχυντο τροπο? Πως φωναζεις και διαμαρτυρεσαι για την κρατικη βια απεναντι σε αθωους πολιτες οταν εσυ ο ιδιος ασκεις ισως ακομα χειροτερης μορφης βια απεναντι σε επισης αθωους πολιτες? Δεν με νοιαζει τι κανουν οι μπατσοι. Για μενα προσωπικα οι περισσοτεροι (δυστυχως) ειναι καθαρματα και υπανθρωποι. Αλλα πως δικαιολογουμαστε να αποκαλουμε αυτα τα καθαρματα “ζωα” οταν εμεις αποδεικνυομαστε ακομα πιο αξιοθρηνητα τετραποδα?

Ο,τι γινεται πλεον στην αμοιρη τη χωρα μας καμια απολυτως σχεση δεν εχει με οργη για τον αδικο χαμο του παλικαριου. Πλεον ο καθε αρρωστος μπαινει μεσα σ’αυτο το παρτυ και κανει ο,τι του κα&*%$σει. Το πιο θλιβερο ειναι δεν κανουν ολοι ο,τι τους κα…σει. Πολλοι απο αυτους “εξυπηρετουν” αυτους που θα επρεπε να φροντιζουν ακριβως για το αντιθετο. Δηλαδη να μην φτασουμε ποτε εδω. Αλλα τι ψαχνεις τωρα…

Δεν θελω να πιστευω πως υπαρχουν μεταξυ μας “ανθρωποι” που νοιωθουν ατυχοι γιατι δεν προλαβαν τη χουντα… Αν ομως οντως υπαρχουν (καθολου δεν το αποκλειω με οσες αηδιες εχω διαβασει) ειναι οντως μαλακια που δεν την προλαβαν. Γιατι τοτε ισως και να ειχαν διαφορετικες αποψεις και “επιθυμιες”…

Ρισπεκτ σε πυραμιδα και Θοργκαλ.
http://www.reuters.com/resources/r/?m=02&d=20081208&t=2&i=7141264&w=450&r=2008-12-08T190233Z_01_BTRE4B71GWE00_RTROPTP_0_GREECE-SHOOTING-FIRES

Ρε παιδιά μιλάτε σοβαρά ???
Άρση του ασύλου ???
είμαστε καλά ???
αν γινόταν κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή το καλύτερο που θα μπορούσα να έχω πάθει είναι να είμαι σε κάνα τμήμα ή νοσοκομείο και καμιά ντουζίνα κόκαλα σπασμένα …
για το χειρότερο να μην μιλήσω …

είσασταν μέσα στην νομική να δείτε ??? :?

Τα βρήκα αποψέ, σε φόρουμ με μέλη της Χ.Α.

Πρώτο,

Λοιπόν επι 2 μέρες βρισκόμουν από περιέργεια εκεί που γίνονται τα επεισόδια…Πριν λίγα λεπτά μπήκα σπίτι και μόλις επέστρεψα και από Νομική και Σύνταγμα το απόγευμα και Πολυτεχνείο τώρα…Ένα πράγμα έχω να πω…

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Σε ότι αφορά τους μπάτσους εντελώς αμέτοχοι! Αυτά που είδαν τα μάτια μου και στο Πολυτεχνείο και στην ΑΣΟΕ χθες δεν περιγράφονται! Αναρχικοί να σπάνε καταστήματα και σε απόσταση 5 ΜΕΤΡΩΝ οι μπατσοι, μια ολόκληρη διμοιρία έπιναν καφέ…

Οι φότο που λέγανε για μας στα ΙΜΙΑ μπροστά σε αυτές τις εικόνες είναι ενα τίποτα…

Μαγαζάτορες στην πατησίων είχαν κάνει κλοίο και θέλανε να κοπανήσουν τους αναρχικούς και ένας έλεγε συγκεκριμένα “ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ” και ο αξιωματικός των μπάτσων είπε κατά λέξη “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”

Οι αναρχικοί ήταν κάποιοι 40 χρονών και οι υπόλοιποι από 13 έως 22. Σύνολο 300 άτομα και ας λένε μαλακίες τα ΜΜΕ για 800 και 1000! Στα εξάρχεια σήμερα και χθες βράδυ που πέρναγα συνέχεια ήταν άδεια με κάποιους κάδους να καίγονται και μερικές ομάδες είναι κλεισμένες στα ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΣΥΛΑ!!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΙΛΑΜΕ?

Ορδές ξένων να λεηλατούν καταστήματα και μαγαζιά που δεν ανήκαν σε πολυεθνικές αλλά σε φτωχούς μεροκαματιάρηδες…

Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ!!! ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ!

ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

Δεύτερο,

Ολα τα πολιτικά ενδεχόμενα μελετά ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr. Από προκήρυξη άμεσα πρόωρων εκλογών, μέχρι την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στις 09:00 το πρωϊ ο πρωθυπουργός πρόκειται να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και εν συνεχεία θα σuναντήσει έναν-έναν τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η θύελλα της βίας που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρη την χώρα (οι εξτρεμιστές στην Αθήνα ξεπέρασαν τις 5000 και αιφνιδίασαν με τον όγκο τους τις αστυνομικές αρχές) και έχει επεκταθεί στις ελληνικές πρεσβείες του εξωτερικού, μόνο τυχαία δεν θεωρείται, καθώς εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχαν πληροφορίες στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι “Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου είναι πιθανόν να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο αποδόμησης της έννομης τάξης”. Μάλιστα μία πηγή που εδρεύει σε δυτική πρωτεύουσα είχε προσδιορίσει με ακρίβεια ότι στο διάστημα “πριν τις 15 Δεκεμβρίου αναζητείτο παράθυρο ευκαιρίας για την έναρξη της επιχείρησης”.

Οι αρχές είχαν προσανατολιστεί στην πορεία του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου, αλλά τελικά η καταιγίδα ξέσπασε τρεις εβδομάδες αργότερα από ένα τυχαίο γεγονός.

Σε σχετική εκπομπή του ΣΚΑΪ το απόγευμα οι Παπαχελάς-Παπαδημητρίου, έκαναν σαφή αναφορά σε ξένες υπηρεσίες που δρουν στα Εξάρχεια, ενώ εμείς υπενθυμίζουμε ότι προσφιλής χώρος δραστηριοποίησης της Βάλερι Πέϊν, της πράκτορας της CIA, που αποκαλύφθηκε σε σχετική συνωμοσία στην Ουάσιγκτον, κατά δική της ομολογία, ήταν τα Εξάρχεια…

ermm… signomi alla nomizo ixe idi tin e3ousia, apla itan i efkeria na arxisi tin “apoliti” exousia tou… paren8esi;p

πάντως για πρώτη φορά, ο Καραμανλής είναι πιστός στις προεκλογικές του υποσχέσεις. Επανίδρυση του κράτους δεν είχε υποσχεθεί? :lol:

bigdude πιο πίσω είχα ποστάρει αυτό. Ελπίζω να γίνεται πιο σαφές τώρα…

Το Βατοπέδιο είναι απλά μια από τις αφορμές για να γίνουν όλα αυτά. Ο κόσμος έχει σιχαθεί να βλέπει παπάδες με λιμουζίνες και από την άλλη να τα βγάζει πέρα δύσκολα.:wink:

To τριπτυχο του ολέθρου και της καταστροφής…

Κλασικά. Και δεν είναι η πρώτη φορά, αναρωτιέμαι πως και αυτό δεν έχει “πονηρέψει” όλους όσους στηρίζουν τους κουκουλοφόρους. Αν και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, καλύτερα να μην τους αποκαλούμε αναρχικούς, γιατί μόνο αυτό δεν είναι.

Προφανώς κάποιοι έψαχναν αφορμή και τη βρήκαν στο θάνατο του άτυχου παιδιού.
Γιατί (τυχαία σκέψη-ξαφνικά-) πώς αλλιώς να οργανώθηκαν τόοοοσοι ταραξίες το ίδιο βράδυ που έγινε η δολοφονία; Υπήρχε σχέδιο από την αρχή. Από τη στιγμή που το κράτος οργανώνει τέτοιο χάος για να δημιουργήσει πόλωση και αντιδράσεις, τι να πρωτοκάνει κανείς; Στημένο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, τα πάντα. Από τις φασαρίες μέχρι και τις οργανωμένες πορείες (ναι), που δεν ωφελούν σε τίποτα.

Μέχρι στιγμής, μόνο οι μαγαζάτορες (που ανέφερε ο Mike Stan) κάνανε κάτι αξιόλογο προσπαθώντας να προστατέψουν την περιουσία τους.

όλους όσους στηρίζουν τους κουκουλοφόρους

Υπάρχουν τέτοια άτομα? Δε το λέω ειρωνικά, αλλά δε πιστεύω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αυτό που γίνεται είναι αποδεκτό.

Tα γνωστα ενημερωτικα διαδικτυακα πορταλ αναφερουν οτι πραγματοποιηθηκαν 87 συλληψεις στις 176 προσαγωγες (ποσοστο 50%)

Cool, κατάλαβα ότι δεν το είπες ειρωνικά.:slight_smile:
Ίσως να έπρεπε να πω καλύτερα “όσους στηρίζουν τις καταστροφές και τα μπάχαλα”. Γιατί όντως υπάρχουν τέτοιοι, και πολλοί είναι και ενήλικες (όχι ότι οι ανήλικοι μαθητές δικαιολογούνται).

άκουσα ότι κάηκε και το κοσμηματοπωλείο που είχε η μητέρα του Αλεξη στη Βουκουρεστίου… [-X[-X[-X

Παρακολουθώ το θέμα χωρίς να συμμετέχω ενεργά. Είμαι 34 και μένω έκπληκτος από την σοβαρότητα των rockάδων και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις απαράδεκτες σημερινές καταστάσεις. Κάποιος άσχετος να περίμενε να δηλώνει ο καθένας εμπρηστικά πράγματα, αλλά το rock δεν έιναι δεξιό ή αριστερό, είναι υπεράνω ιδεολογιών. Πάντα μας θεωρούσα την ελίτ της κοινωνίας αλλά τώρα αυτό επιβεβαιώνεται και στην θεωρία και στην πράξη…

100 συλλήψεις περίπου διάβασα, πάνω από 20 αστυνομικοί τραυματίες, σίγουρα κάμποσοι ακόμα διαδηλωτές τραυματίστηκαν από τους αστυνομικούς, κάμποσοι πήγαν με αναπνευστικά προβλήματα στα νοσοκομεία, άνθρωποι παρά τρίχα να εγκλωβιστούν στα σπίτια τους και να καούν από πυρκαγιές που μετακινήθηκαν από τα διπλανά κτίρια, οικονομική ζημιά κάμποσων εκατομμυρίων ευρώ για το σύνολο της Ελλάδας, πάμπολα καμμένα αυτοκίνητα (ανασφάλιστα για τέτοια γεγονότα) και όλα αυτά προστίθονται στον ήδη τραγικό θάνατο του μικρού.

Αλλά:

Στη Θεσσαλονίκη, το ΚΚΕ έχει εξαγγείλει κινητοποίηση στις 6 το απόγευμα, στο Aγαλμα Βενιζέλου, την ίδια ώρα ο ΣΥΝ διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας και πορεία, ενώ μισή ώρα αργότερα προγραμματίζεται συγκέντρωση αντεξουσιαστών στην Καμάρα

Οι παρατάξεις συνεχίζουν να τσακώνονται για το ποια θα κάνει την καλύτερη πορεία, αντί να κάνουν μια μεγάλη και κοινή. Judea’s front και front of Judea…

Εντάξει, αυτό κάνει μπαμ ότι είναι προβοκάτσια…

Θεσσαλονίκη, όταν άρχισαν να την πέφτουν τα ματ στην πορεία έβγαιναν άνθρωποι από τις πολυκατοικίες και τους βρίζανε (τα ματ) και άρχισαν να πετάνε δακρυγόνα στα μπαλκόνια…