Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Ουάο! Η φοβερή και τρομερή Αγγελική Νικολούλη “τα χει πάρει στο κρανίο” με όλα όσα συμβαίνουν και λέει “Ας μην πάνε οι κάμερες μία μέρα να μην δείχνουν τα καμμένα αυτοκίνητα , να δούμε, θα ξαναπάνε μετά να κάνουν επεισόδια?”… μερικοί άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να παίρνουν ηλίθιες πόζες στο σήμα της εκπομπής τους και να σκέφτονται πριν μιλήσουν.

Ααα κρέμασαν και σκουπίδια στο Δέντρο … Το πρωί βέβαια ήταν όλοι χαρούμενοι και ψώνιζαν…

Αυτό καλείται τρομοκρατία. Ο τσαμπουκάς δεν είναι λύση, είναι πρόβλημα.

Μπα; Ο σκοπός είναι δηλαδή κάποιοι να μην βγάζουν άχνα; Δες τί λένε για τη δημοκρατία. Πρέπει να λέει κάτι κάπου η wikipedia.

Ας λέει ό,τι θέλει ο κάθε Κούγιας, ας φωνάζουν ό,τι θέλουν τα πλήθη. Η απόφαση θα ληφθεί από τη δικαιοσύνη.

Πιθανόν, αλλά μάλλον θα βαρεθούν όλοι οι υπόλοιποι την βίαιη αντίδρασή «σας» και θα χαρούν πολύ όταν η αστυνομία τουλουμιάσει τους καταστροφείς.

wat .

Το πρωτο προκαλει επικολυρικο γελιο!!!:lol:

Οσον αφορα το δευτερο, ω υπερμαχε της “”“δημοκρατιας”"" εισαι υπερ αυτης της αντιμετωπισης???

οταν την ασκει η την προκαλει το κρατος πως λεγεται?

Σκοπος ειναι καποιοι να φυγουν απο εκει που ειναι και να παν σπιτια τους.

δεν μπορει να το κανει. τους μπερδευει με τους δικους της οποτε αναγκαστικα τουλουμιαζει τους διαδηλωτες και τα πιτσιρικια

Τοτε το κρατος κανει αισθητη την παρουσια του!!!

Παιδιά το πρόβλημα μας εδώ είναι ότι υπάρχει σταθερά μία άγνοια που όσο σάλιο και να σπαταλήσει κάποιος, όσες γραμμές και να γράψει σ’ ένα ποστ, ακόμα κι ο Λαζόπουλος στον Alpha να τα δείξει, ο καθένας θα συνεχίζει το χαβά του. Εκτός κι αν βέβαια μερικοί γουστάρουμε την θέση της εξουσίας. Γουστάρουμε και τους μπάτσους. Ο μπαμπάς μας ίσως είναι μπάτσος. Ίσως είμαστε οι ίδιοι. Μπορεί να 'μαστε και λίγο δεξιοί, ποιός ξέρει!

Καλα ναι δικιο εχεις…
(Εκτος απ το Λαζοπουλο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:p)

Καλά ειδικά μ’ αυτά εδώ κοιτάζω την οθόνη.
Δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να σχολιάσει.

Μας; Μάλιστα. Για πες μου ρε Vic Vega ποιοί είμαστε γιατί με μπερδεύεις. Προσοχή όμως, μην με παραπέμψεις πάλι στην wikipedia. :slight_smile:

1. δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που δε σου κάθεται καλά. Δε βλέπω καμία αντίφαση. Άλλο δικηγόρος, άλλο δικαστής

2. Όπως πολύ σωστά είχε πει ο Αρκάς, δημοκρατία είναι 9 λύκοι κι ένα πρόβατο που ψηφίζουν τι θα φάνε. Όσο συνεχίζουν τα επεισόδια, τόσο πιο “πρόβατα” θα γίνονται για την κοινή γνώμη όσοι συμμετέχουν σε αυτά και όλοι θα στρέφονται εναντίον τους. C’est la vie…

Χαχαχα, βρε καλως τον.
Για να το πάρουμε λοιπόν από την αρχή:

1)Ναι, άλλο δικαστής άλλο δικηγόρος. Δεν έγινε ποτέ καμιά συγχυση σ’αυτή την διάκριση. Δικαστικό σώμα λοιπόν! Θέλετε να το πιάσουμε; Καθαρά πράγματα ετσι παιδιά;

Απορώ ρε γαμώτο, τι ακριβώς κάνετε. Προσπαθείτε τι; Να κοροϊδέψετε κάποιον; Να πείτε την αντίθετη γνώμη ακόμα κι αν είναι παρανοϊκή; τι;

1. Εγώ άλλους βλέπω πάντως να λένε δολοφόνους και αλήτες. Άλλα λέω καθημερινά με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας στην Μεσολογγίου εκεί που πέθανε το παιδί (και τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχουν περάσει δεκάδες χιλιάδες), και βλέπω προς τα που κατευθύνεται η αγανάχτιση τους. Τα λάθος μπάχαλα που έγιναν τις πρώτες μέρες ήταν όντως φριχτά και ξύλο σ’ όλα τα μαλακιστηράκια που συμμετείχαν, όμως τώρα που στρέφονται όλοι κατά του κράτους και πιο συγκεκριμένα κατά των μπάτσων και της κυβέρνησης να δούμε ποιοί είναι οι λύκοι και ποιοί τα πρόβατα.

Τη βία που ασκεί το κράτος την καλούμε «νόμιμη βία», ακριβώς γιατί εμείς του έχουμε παραχωρήσει το δικαίωμα να την ασκεί και αυτό μέσω των νόμων, που είναι η έκφραση της δικής μας βούλησης. Αν όργανα του κράτους υπερβαίνουν αυτά τα όρια που έχουμε θέσει, υπάρχουν δικαστήρια. Αν κι αυτά δεν μας ικανοποιούν, ψηφίζουμε τους αντιπροσώπους μας οι οποίοι αλλάζουν την κατάσταση, μέσα στη βουλή και μέσα στα υπουργεία.

Όταν όμως ένας συμπολίτης μας φοράει κουκούλα και έρχεται να μου κάψει το μαγαζί, αυτό δεν νομιμοποιείται από κανέναν.

Αν αυτό γίνει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από τις εκλογές, το φαινόμενο θα είναι τουλάχιστον λυπηρό και μάλλον επικίνδυνο.

Δεν ξέρω αν είναι παρανοϊκή ή όχι, αλλά σίγουρα δεν έθεσες κάποιο επιχείρημα για αυτό το θέμα. Απλά απαξίωσες το σύνολο της δικαιοσύνης και θεώρησες πως απέδειξες κάτι με αυτό. Στα δικά μου μάτια αυτός ο συλλογισμός είναι παρανοϊκος.

Κάτι παρόμοιο λέει και ο Βέγκα που διαφώνησες όμως…

ΥΓ. Η Ελλάδα δεν έχει δεκάδες χιλιάδες πολίτες. Θα εκπλαγείς αν δεις τι λέει η κοινή γνώμη σε πανελλαδικό επίπεδο…

Δεν τα πιστεύω αυτά που βλέπω.

Σε προηγούμενη σελίδα ο Mule είπε κάτι για τις ηλικίες μας, εμένα και του Leper Jesus, αναρωτιέμαι τι θα έπρεπε να πω εγώ σε σένα ρε Vic Vega. Δεν ζεις στην Ελλάδα του 2008. Δεν ξέρω τι κάνεις, πως περνάς τον χρόνο σου, τι πηγές έχεις να ενημερωνεσαι, σε τι περιβάλλον ζεις και τα λες όλα αυτά, αλλά λίγο κράτει ρε φίλε, τώρα είσαι στο rocking.gr και το γλιτώνεις το κράξιμο, άμα τα πεις πουθενά έξω όμως θα σε πάρουν με τις πέτρες, ξέρεις από αυτές τις ενέργειες που δεν είναι τόσο δημοκρατικές όσο αυτες που πιστεύεις.

Και τέλος, αν είναι να εναποθέσω τις ελπίδες μου για αλλαγή σε άτομα που σκέφτονται όπως εσύ, ευχαριστώ αλλά προτιμώ τον άλλο τρόπο.

Εσύ μιλούσες σε πρώτο πληθυντικό, εξ ου και το «σας». Αντιθέτως εγώ μίλησα για τουλούμιασμα των καταστροφέων. Δεν βλέπω τίποτα μεμπτό σε αυτό που γράφω.

Ρε Βικ, εγω δεν ειμαι υπερμαχος καμιας αστικης δημοκρατιας… Εσυ μαλλον εισαι. Κινουμαστε σε διαφορετικο μηκος κυματος. Δεν πειραζει

Χαίρομαι που παραδέχεσαι δημόσια πως δεν είσαι υπέρ της δημοκρατίας :slight_smile: Καιρό τώρα ήθελα να το γράψω, αλλά βαριόμουν τις γκρίνιες μετά

Ακριβως αυτο!!!
Τερμα οι βουλευτες, να παρουμε τις τυχες στα χερια μας. Να αποφασιζουμε στις συνελευσεις, στις κατληψεις, τα οδοφραγματα.

(το τελυταιο ειναι το πανουση με το οποιο συμφωνω)

Επειδή γενικότερα έχετε την τάση να παίζουμε την κολοκυθιά εδώ μέσα, τα 'χουμε ξαναπεί στο παρελθόν.
Ο κρατικός μηχανισμός, σε οποιοδήποτε κλάδο του είναι σάπιος. Αν δεν μπορείς να το αντιληφθείς ή ακόμα χειροτερα δεν θες, δικό σου πρόβλημα ρε φίλος, stay heavy. Δεν θα προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

όμως τώρα που στρέφονται όλοι κατά του κράτους και πιο συγκεκριμένα κατά των μπάτσων και της κυβέρνησης να δούμε ποιοί είναι οι λύκοι και ποιοί τα πρόβατα.

Από την αρχή αυτής της ιστορίας κατέκρινα τους λάθος στόχους. Τα έλεγα από τις πρώτες σελίδες, μην τα ξαναλέω.

Θες να μου δείξεις τι λέει η κοινή γνώμη σε πανελλαδικό επίπεδο;;

βασικα εδω ειναι η ουσια. Μιλαμε για αστικη δημοκρατια. Καποιοι ειναι υπερμαχοι καποιοι οχι. Και το σιγουρο ειναι οτι οντας πολεμιος της αστικης δημοκρατιας δε σε κανει απαραιτητα μη δημοκρατη γενικα.