Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Tα έχω ξαναγράψει και αλλού: Ειδικά όσα μέλη της εμπλέκονται με το Βατοπέδι τρίβουν τα χέρια τους με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και με τα νέα συμβάντα που το τροφοδοτούν και συντηρούν μία επικαιρότητα “ανώδυνη” για τους ίδιους προσωπικά.
Άσε που πιστέυουν πως έτσι θα συσπειρώσουν και την “λαϊκή δεξιά των νυκοκυραίων” μέχρι τις εκλογές και ας την έχουν γδάρει με τους φόρους.

Για αυτό μην είσαι 100% βέβαιος, κυκλοφορούν πολλά σενάρια. :wink:

χαχαχαχ

το ‘χεις πάρει πολύ προσωπικά, σ’ αφήνω να κλάψεις μόνος σου

Μπράβο, άσε να γίνει κουβέντα με όσους μπορούν να επιχειρηματολογήσουν.

Συνηθως οι τρομοκρατικες οργανωσεις, χωρις πολλες φορες να το γνωριζουν τα μελη τους, δρουν παρακαρατικα, με την “υποστηριξη” απο κρατικες μυστικες υπηρεσιες. Θα σου φερω παραδειγμα. Αντιστοιχη , της 17Ν, οργανωση στην γερμανια αποτελεσε η RAF (Rote Armee Fraktion). Μελος της ηταν πρακτορας των μυστικων υπηρεσιων της Δυτικης Γερμανιας, και προμηθευε την οργανωση με εκρηκτικα και οπλα, χωρις τα υπολοιπα μελη να το γνωριζουν. Οι μυστικες υπηρεσιες ειναι πανισχυρες, οποτε απο τη μια τους ειναι πανευκολο να εξαρθρωσουν τρομοκρατικες οργανωσεις, απο την αλλη τους ειναι ακομη πιο ευκολο και χρησιμο να τις διαβρωσουν και να τις χρησιμοποιησουν πια για τα δικα τους παιχνιδια.

εντιτ: παραδειγμα 2ο. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και πρώην αρχηγός της CIA, Τζόρτζ Μπους (πατέρας), έχει επισημως δήλωσει: «Η CIA, στο παρελθόν, είχε τοποθετήσει πράκτορές της σε τρομοκρατικές οργανώσεις για να τις χρησιμοποιήσει προς όφελος των εθνικών συμφερόντων»

πηγη : Κλεανθης Γριβας. «Τρομοκρατία: Ενα προνομιούχο μέσο άσκησης πολιτικής». Εκδόσεις «Παπαζήση».

Τα επιχειρήματα σου. Δεν θα μάθεις ποτέ, μάκια.

Δεν καταλαβαίνεις καν τι σου γράφω…
Άστο…

Και τέλος πάντων επειδή σε βαρέθηκα, οκ, τον μπάτσο χτες τον πυροβόλησαν τρομοκράτες, φίλοι τους είναι οι παλιοαναρχικοί με τις κουκούλες που έσπασαν τα μαγαζιά στις πόλεις της Ελλάδας, τέλος.

Δεν διαφωνώ. Απλά επισημαίνω ότι η άγνοια των μελών της οργάνωσης, για τέτοιες δοσοληψίες, είναι εξίσου πιθανή με τη θλιβερή άγνοια των εκλεγμένων. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι όλες οι οργανώσεις λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, δεν υπάρχει εγχειρίδιο, δεν έχουν όλες τις ίδιες διασυνδέσεις κλπ.κλπ.

Ας ξεφύγουμε από το θέμα ιδεολογίας, και δημοκρατίας κλπ.

Δεν θα σε ρωτήσω αν το πιστεύεις 100%, αλλά τουλάχιστον λιγες πιθανοτητες τις εχεις αφησει στο μυαλο σου αυτά τα συμβάντα με τους πυροβολισμούς να είναι τρικ της κυβέρνησης;
Μ’ ένα ναι ή μ’ ένα όχι, τίποτα άλλο, δεν έχω καμία όρεξη να διαπληκτιστώ, ειλικρινά.

Έχω ήδη απαντήσει μέσω των προηγούμενων ποστ μου σε αυτό το θρεντ. Κάνε ένα κόπο να τα διαβάσεις.

Α ναι βεβαια. Σαφως και η αγνοια των εκλεγμενων ειναι οχι μονο πιθανη, αλλα και σιγουρη μη σου πω. Οι μυστικες υπηρεσιες ειναι υπερκομματικες και υπερκρατικες, και φημιζονται για την αυτονομια των πραξεων τους. Και στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι σιγουρος οτι η παρουσα κυβερνηση κοιμαται τον υπνο του δικαιου. Ως συνηθως.

Είναι προφανές ότι πρόκειται περί εξοστρακισμού
!

Συνήθως δεν κοιμάται μία κυβέρνηση ολόκληρη τον ύπνο του δικαίου. Κάποια μέλη της γνωρίζουν…

Είσαι πολύ πνευματώδης συγχαρητήρια.

Oποιος κι αν ηταν ο σκοπος της χτεσινης επιθεσης, το αποτελεσμα σημερα ηταν το εξης:

Tα ΜΜΕ πηραν την κατασταση στα χερια τους. Αναθαρρησαν δημιουργωντας ενα κλιμα τρομολαγνειας, εφαμιλλο με εκεινο του 2002. Πως συνελεξαν αραγες τοσες τρομο-πληροφοριες (oπλα, προελευση, συνδεση δραστων με προηγουμενες ομαδες, παρακολουθηση υποπτων απο αστυνομια, κτλ.) σε χρονο dt χρηζει επιστημονικης αναλυσης. Τι αναλυσης δηλαδη, ορισμενοι απ αυτους το ξεραμε οτι ειναι γραφειο τυπου της ΕΛΑΣ.

Το ρολο τους τον ξεραμε, αλλα ας παρατηρουμε και πως εκμεταλλευονται συγκεκριμενα γεγονοτα για να καλυπτουν κενα εξουσιας.

Kαι βέβαια εξοστρακισμός. Η αστυνομική και κρατική βία εξοστρακίστηκαν και επιστρέφουν στους δημιουργούς τους.

Ρε συ το παιδί όμως δε δημιούργησε τίποτα. 20χρονο παλικαράκι είναι.
Και 35χρονος ράμπο να ήταν, πάλι δε θα του άξιζε κάτι τέτοιο. Συμφωνώ πως η βία γεννά βία, αλλά επιθέσεις που έχουν στόχο ανθρώπινες ζωές, είναι μη ιδεολογικές και οφείλουν να κριθούν καταδικαστέες απ’ όλους μας. Άλλωστε γι’ αυτό τόσες μέρες φωνάζουμε για τον χαμό του 15χρονου Αλέξανδρου.

Οταν χαιρόμαστε και απαντάμε σχεδόν σαδιστικά σε κάτι τέτοια" ΤΥΦΛΑ" τρομοκρατικά χτυπήματα μας αξίζουν πολύ χειρότερα απο μπάτσους που χτυπάνε και πο κυβερνήσεις που μας πηδάνε…Το παραπάνω κουοτ δείχνει το επίπεδο και την αναλγησία του μέσου Ελληνα που αντιδρά όταν αντιδρούν όλοι…Δεν τρομαξε το κράτος…το χτύπημα αυτό…ήταν πλήγμα και στη δική σας ασφάλεια…Η τρομοκρατία είτε εκφράζεται με όπλα είτε εκφράζεται με λόγια είναι καταδικαστέα…και εκεί οδήγησαν οι αφόρισμοι του προηγούμενου μήνα …είναι αίσχος που δικαιολογείτε τετοιες πραξεις!!!Πλέον θα μπορείτε να μιλάτε για έναν καλό μπατσο…τον νεκρό…ε?

Δεν ξέρω αν ο manson το έγραψε στηρίζοντας ταυτόχρονα αυτή την ενέργεια, πάντως όπως και να χει, είναι σωστό. Όταν από τη μία χρησιμοποιείται ακραία βία είναι λογικό ότι θα ακολουθήσει η άλλη.

Σας παραπέμπω στο “προφητικό” ποστ του Isis:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=513638#post513638

σοβαρεψου, ελεος.