Δεν οδηγει πουθενα αυτο.Ωραια συμβουλη παντως.Εγω την εκλεισα αλλα το θεμα ειναι στις 17 που θα κατεβω εξαρχεια μην γινει καμια στραβη και φαω καμια αδεσποτη.
Μην είσαι χέστης, αν τύχει και πέσεις πάνω σε μπάχαλο φρόντισε μόνο να μην είσαι από την πλευρά των ΜΑΤ (γιατί κατα κει πέφτουν οι πέτρες) κι όλα θα πάνε καλά, κανείς δεν θα σε πειράξει.
Θα φορεσω μπλουζα με φωτο του αδωνη χαχαχαχα.Κινουμενος στοχος.
Άνοιξέ την ξανά στις 17:45 (ράδιο αρβύλα )
Όσο για την αδέσποτη σφαίρα… έχεις δει δημοσιογράφους έξω από τη Γάζα τι φοράνε; Γι’ αυτό κράνος, αλεξίσφαιρο και… μια ασφάλεια ζωής! (και τον σταυρό σου κάνε, αν πιστεύεις)
Αλλά τι να λέμε, τα Εξάρχεια για μένα είναι από τις πιο ασφαλείς περιοχές, αν εξαιρέσεις την παρουσία πολλών αστυνομικών στα γύρω στενά
ή μη βρεθείς εκεί κατά λάθος, γιατί ανετα σε περνάνε (τα ΜΑΤ) ένα μπερτάκι ξύλο και βρίσκεσαι και φορτωμένος με το μισό Ποινικό Κώδικα και άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας…
Επιτέλους, αυτό ακριβώς ρε πούστη μου. Αν δεν υπήρχαν οι μπάτσοι στην περιοχή θα έλεγα με σιγουριά ότι είναι η περιοχή με την λιγότερη εγκληματικότητα απ’ οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Αθήνα.
Όχι ότι τώρα είναι εγκληματικά όσα γίνονται, αλλά για να καλύψω και τον karvou
Α, για την υπόθεση της ζαρντινιέρας η απόφαση είναι πρωτόδικη… Μην ξεχνάμε ότι ο Μελίστας που είχε δολοφονήσει τον Καλτεζά, πρωτόδικα καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε… Δηλαδή το πιθανότερο είναι ότι το λιγότερο θα μειωθεί η ποινή τους κι άλλο (για αθώωση δεν το κόβω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ)…
Μα είναι η περιοχή με τη χαμηλότερη εγκληματικότητα.
Απλά αν έχεις μακρύ μαλλί, μαύρα ρούχα κλπ, ρίχνε καμιά ματιά πίσω σου μη σου τη πέσει κανας μπάτσος:wink:
Για να ξεκαθαρισω.Πιστευω πως οι πραγματικοι αναρχικοι οι πραγματικοι αντιεξουσιαστες οπως και οι πραγματικοι αστυνομικοι ειναι συμπολιτες μας και συμμαχοι μας με τον ενα η τον αλλο τροπο.Απλα ολα αυτα που γινονται μυριζουν περιεργα πραγματα.Ειτε τρομοκρατια το πεις ειτε ξενος παραγοντας ειτε πρακτορες ,ειτε εγληματιες του κοινου ποινικου δικαιου ειτε τρελοι για δεσιμο.Γιαυτο εχω αρχισει να φοβαμαι.Ουτε ο αλεξης εφταιγε τιποτα ουτε ο διαμαντης .Εχουμε δηλαδη μη στοχευμενη βια.
Είναι ψωνίστικο (όπως μου έγραψες κάπου πιο πάνω στο ποστ σου αλλά δεν το έκανα κουοτ) το ότι θα το θεωρούσα τραγικό αν ήμουν στο δικό σου επίπεδο διαλόγου; Συγγνώμη που το δηλώνω ανερυθρίαστα αλλά δε θαυμάζω ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο “συζητάς”. Τεσπα.
Όσο για το πτυχίο. Αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο, η παιδεία αποκτάται από αλλού. Και χωρίς cutting edge technology μπορεί να την αποκτήσει κάποιος.
Καλή καρδιά, καλά κρασά και λιγότερη σοβαροφάνεια για το 2009 Μην αυτοθεωρείστε μέντορες, it’s a trap.
dexter αυτος στο αβαταρ ειναι ο κροκ?
Ποιος ξενος παραγοντας ρε παιδια? Ας παραδεχθουμε σαν χωρα οτι τα σκατωσαμε οι ιδιοι και ας αφησουμε απεξω τους ξενους και τις μπουρδες περι οργανωμενων σχεδιων της νεας ταξης…
Αν υπαρχει καποια θεωρια συνομωσιας πισω απο τα συνεχη επεισοδια, μαλλον εσωτερικης προελευσης ειναι (πχ απελπιδα προσπαθεια της ΝΔ να κρατηθει στην εξουσια, οπως ειχαμε πει παλαιοτερα, η υπογεια στηριξη των ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ στους κουκουλοφορους, κατι που δεν πιστευω) παρα οργανωμενο σχεδιο των ξενων δυναμεων… κοφτε τον Λιακοπουλο και τον “Στοχο” κανουν κακο:lol:
τζον πρωτον δεν δογματισα και ουτε παιρνω ορκο για το τι συμβαινει και δευτερον ι ιστορια εχει δειξει τι γινεται πριν ακολουθησουν τα μεγαλα γεγονοτα .Η αποσταθεροποιηση ενος κρατους ειναι βασικος παραγοντας που μπορει να εξυπηρετει διαφορους σκοπους και διαφορα σχεδια οχι απαραιτητα να μπουνε αυριο οι τουρκοι.πχ με την καταρευση τον πυργων ξεκινησε ουσιαστικα ενας κατακτητικος πολεμος και πολεμος συμφεροντων με προσχημα την τρομοκρατια οπως και ενας περισσοτερο αμεσος τροπος παρακολουθησης των πολιτων παλι με προσχημα την τρομοκρατια.Τετοιες κινησεις σε συνδυασμο με τα μμε μπορουν να διιμιουργησουν τασεις κινηματα και να διαμορφωσουν κοινη γνωμη κατευθυνομενη παντα.
o yossi ειναι βλασφημε…
ontopic τωρα…
σημερα τα πραγματα στην πορεια ειναι πολυ ηρεμα…πραγματικα κλειστε τις τηλεωρασεις…η λασπη που πεφτει δεν εχει τελειωμο…
Για να μην μπερδευτούμε όμως με τον Yossi Sa’aron, είναι Yoshi.
εδιτ: των Orphaned Land ο κιθαρίστας ε
Πάλι ξυλοφορτώσαν κόσμο οι “εργαζόμενοι” των ΜΑΤ. Δικηγόρους, δημοσιογράφους, περαστικούς.
:κλαπ κλαπ:
Συγγνώμη, μιας και ήσουν από τα άτομα που τις στήριξαν ενεργά ως τακτική, δεν πίστευα πως θα ενοχληθείς, όταν την υιοθετούν κι αυτοί που δε συμπαθείς.
Την επόμενη φορά θα σας ειρωνεύομαι απροκάλυπτα…
Αν πίστευα πως θα μπορούσες να καταλάβεις, θα είχα απαντήσει από το πρώτο πρώτο ποστ μου αναλυτικά με κατεβατό. Εσύ μου ζήτησες να σου εξηγήσω αναλυτικότερα. Χαίρομαι που απλά με επιβεβαίωσες, λυπάμαι που έχασα το χρόνο μου, ελπίζοντας πως μπορείς να καταλάβεις.
Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά είδα πως έγραψες “κρασά”, κι όχι “κρασιά”, γέλασα έξω δυνατά και δεν ασχολήθηκα καν με τα υπόλοιπα!
(είδες? ειρωνεύτηκα απροκάλυπτα!!! :lol:)
Εγώ όσες φορές έχω πάει πάλι Εξάρχεια, έχω δει της Παναγιάς τα μάτια (ναρκωτικά, πορνεία, μικροκλοπές, νταβατζιλίκια, κλπ)…:-k
αμαγκάντ τι λες μωρέ;
Ναρκωτικά (το χόρτο δεν είναι τετοιο) δεν παίζουν περισσότερα από άλλες περιοχές της Αθήνας, άντε να δεις κανά τζάνκι να περιφέρεται από δω κι απο κει καμιά φορά αλλά τι, το ότι είναι χρήστης αυτό τον κάνει εγκληματία;
Οι πόρνες επίσης, τι; Κι αυτές στο έγκλημα ανήκουν; Πληρώνονται για να κάνουν κάτι οι κοπέλες, και είναι και νόμιμο.
Μικροκλοπές παίζουν σε κάθε συρμό του ηλεκτρικού, και από Άγιο Ελευθέριο μέχρι Πειραιά (περιοχές) με την ίδια συχνότητα. Για να μην πω άλλες περιοχές της κόκκινης γραμμής, λολς!
Νταβατζιλίκια; Τι είδους νταβατζιλίκια, define please.
Εγώ πιστεύω απλώς ότι είσαι λίγο πιο κυριλέ παιδί, σύμφωνα και με όσα έχεις γράψει όλο αυτόν τον καιρό επί του θέματος, και σε ξενίζουν οι καθημερινές καταστάσεις. Δεν είναι κακό, απλά είναι άλλη νοοτροπία.
Μάλλον μπερδεύεις την ομόνοια με τα Εξάρχεια. Ναρκωτικά ναι, πόνρες σόρρυ είναι κάμποσους δρόμους πιο κάτω (το ξέρω αρκετά καλά μιάς και τις έβλεπα φάτσα φόρα έξω απο τη σχολή μου πέρσι κάθε πρωί) και για τα νταβατζιλίκια το έχω και εγώ απορία τι εννοείς. Τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να μετρήσω πόσες φορές γυρνάω 2-3 ή και πιο αργά απο τα Εξάρχεια, αρκετές απο αυτές μόνος και όπως ξέρεις δεν είμαι και κανά ντερέκι για να λές ότι τη γλιτώνω έτσι Δεν είναι και γεμάτη απο το άγιο φώς η περιοχή, αλλά όχι δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν ή νομίζουν κάποιοι ότι είναι.