Isis,'αμα δείς εκτός απο το mail μου είναι και η ηλικία μου φανερή. Επομένως όχι δεν έζησα στη χούντα. Αυτα μου τα έχουν πει διάφοροί, δεν ξέρω απο που κρατάει η σκούφια τους. Αλλά με ενδιαφέρουν τέτοια πράματα και άμα με παίρνει ρώταω/συζητάω. Ενας απο αυτούς πάντως είναι ο παππόυς μου, γεννηθείς το 1918, που μάλιστα πρόσφατα, είχα μια συζήτηση μαζί του, περι την κατάσταση των Σκοπίων, δίοτι έτυχε να γεννηθεί στην Όρμα,ένα χωρίο του νομου Αλμωπίας να μιλάει το ιδίωμα των Σκοπίων και να έχει χάσει 2 αδέρφια το 40 - και μου έχει πεί τρελλά πράματα για τον δεύτερο Παγκόσμιο και τη χούντα. Και δόξα το Θεό είναι υγειέστατος σε ψυχη και σώμα. Είναι έγκυρη πήγη.
Σε ότι αφορά τους αλλόδαπούς και την κατασταση τους, στην Ελλάδα, είναι μεγάλο θέμα. Θα συμφωνήσω μαζί σου όμως, σε ότι αφορά την εκμετάλευση που υπάρχει απο τις πλούσιες χώρες. Αλλά επίσης είναι μεγάλο θέμα.
Κλείνοντας όμως θα σου πώ δύο πράματα, και θέλω να συμφωνήσεις. Ο καθένας μας Isis είναι άξιος της μοίρας τους και η Ελλάδα και η κάθε Ελλάδα δεν είναι φιλανθρώπικό ίδρυμα. ¶μα κάποιος μπορεί να τα καταφέρει κάπου θα τα καταφέρει όπου και να είναι, και στην τελικη ρε συ ποιά ειναι η Ελλάδα που μπορεί να φρόντισει ξένους? Τώρα θα μου πείς οι ξένοι που ζουν στη Σουηδία γιατι περνάνε καλύτερα απο τους ξένους που ζούν στην Ελλάδα? Ας αναρωτηθεί κάποιος πρώτα πως ζουν οι Σουηδοί στην Σουηδία και πως ζούν οι Ελληνες στην Ελλάδα.
Μην κοροιδεύομαστε, σίγουρα όλοι έχουν δικαίωμα στην ζωη, αλλά, στην πραγματικότητα τα πράματα δεν είναι έτσι, ο κάθένας είναι άξιος της μοίρας του, έτσι πιστέυω. Και άμα μιλήσεις με νέα παιδιά, απο χώρες της ΕΕ θα δείς οτι η πλειοψηφεία δεν θέλει ‘‘κακούς’’ ξένους στην χώρα του. Και στην Ελλάδα δεν νομίζω οτι έχομε και τίποτα επίστήμονες…Και λίγο η θρησκεία λίγο τα έθιμα, θα γίνουμε όλοι ένα μπάχαλο. Δεν πρόκειται πότε να προσαρμοστει κανείς. Αυτη τη στιγμή που μιλαμε το Βερολίνο είναι η δευτερη μεγαλύτερη Τουρκική πόλη μετα την Αγκύρα και, άμα πάς στο Βερολίνο, παρόλο που έχουν αλλάξει γενιες και γένιες, οι Τουρκοι κάνουν μπαμ απο μακρία, ξέρεις απο τι τους καταλαβαίνεις? Φυσικά όχι απο τη γλώσσα ή απο τις φάτσες, αλλα απο τον τρόπο που περπατάνε. Ο αντρας πάντα μπρόστα και οι υπόλοιπη οικογένεια ακολουθει…
Να σου πώ και οτι, έχω συγγενείς στην Νορβηγια και πρόσφατα είχα πολιτικη συζήτηση με την ξαδέρφη μου, και μου είπε οτι πλέον για να πάει κάποιος στη Νορβηγια, είναι πολύ δύσκολο ειδικά άμα είσαι εκτος ΕΕ. Το γιατί ειναι οτι η Νορβηγία - ποιά η Νορβηγία, που κάθε χρόνο έχει περρίσευμα στο προυπολογισμό της - ειδαν οτι δεν πάνε καλα τα οικονομικά του κράτους και βγάλανε ανακοίνωση οτι, αλλόυς ξένους δεν θέλουμε, μέχρι και ανθρώπους να μας καθαρίζουν τις τουαλέτες έχομε δεν θέλουμε. Το πιστεύες?
Και να τελιώνω Isis, και ας ακούει και ο φίλος Manson21. Προχθές ήμουν σε ένα βαγόνι του Μετρο, και είχα
μπροστα μου 4 Ελληνόπουλα, γύρω στα 20, που βρίζαν φώναζαν και γενικά κάνανε μαλακίες λες΄και ήταν σε κάποιο δωμάτιο και είχαν πάρτυ και, ακριβώς δεξιά μου ήταν 2 Πακιστανοι, καημένοι κακομοίρηδες με τα
εισητήρια στα χέρια τους δεν μιλούσαν δεν λαλούσαν.
Αυτους που είχε τα κότσια να πει στα μαλακισμένα Ελληνόπουλα, σκάστε ρε, διαφέρει πολύ απο αυτον που απλά θα αψηφούσε τη φασαρια και την κατασταση του βαγονιού, και απλα είχε ένα καρφωμένο σταθερό κακοβουλο βλέμα στράμενο στους Πακιστανους, ετσι απλα επειδή είναι Πακιστανοι.
Αυτος ειναι ο Ρατσιστης.