Και να σου τυχαίνει και τρεις φορές συνεχόμενα!!!μπρρρ
Δε μου 'χει τύχει, αλλά φίλος που το έπαθε λέει πως το θέμα είναι να το συνειδητοποιήσεις στο μυαλό σου πως έιναι δημιούργημα της φαντασίας σου, και θα φύγει.
Πωωω παιδιά το διάβασα και ανατρίχιασα… Έχω πάθει κι εγω υπνική παράλυση απόσο θυμάμαι αλλά ποτε δεν κατάλαβα αν ήταν όνειρο ή όχι, και δεν μπορώ να σας πω τι άλλο έγινε.
Καλησπέρα!
Οκ [U]υπνικη παραλυση[/U] μου εχει τυχει μερικες φορες αλλα μετα ή με πηρε ο υπνος κατευθειαν ή ξυπνησα αποτομα. Δεν το θεωρω κατι το παραξενο-ανεξηγητο. Οσον αφορα την [U]μορα[/U] δηλαδη την πιεση στο στερνο, δεν μου εχει συμβει αλλα συνεβει σε γνωστο μου προσωπο το οποιο λεγοντας μια προσευχη απο μεσα του το εκανε να εξαφανιστει. Ειμαι 100% σιγουρος πως δεν μου ειπε ψεμματα αλλα δεν ξερω τι να πω πανω σε αυτο.Το ιδιο ατομο πεταχτηκε αναστατομενο στον υπνο του ενα βραδυ στις 4 και το επομενο πρωι εμαθε οτι τοτε πεθανε η γιαγια του. Το ξερω πως ειναι λιγο βγαλμενα απο ταινια αλλα ειμαι παραπανω απο 100% σιγουρος για το οτι ειναι real!Ελπιζω να μην ανακυκλωνω απλως πραγματα που εχουν πει και αλλοι παραπανω γιατι δεν καθησα να διαβασω και τις 40 σελιδες:p
Αυτο που εχω παρατηρησει πολλες φορες να γινεται στον εαυτο μου ειναι οτι οταν ειμαι σε ενα σταδιο ακριβως πριν με παρει ο υπνος εχω σκεψεις και εικονες οι οποιες εκεινη την στιγμη εχουν νοημα και απιστευτη λογικη. Αν ομως απο καποιον θορυβο πχ <<ξυπνισω>> και ανακαλεσω ολα αυτα στην μνημη μου τοτε τιποτα δεν βγαζει νοημα. Σε μια συζητηση με κατι φιλους μου ειπαν οτι και αυτοι το εχουν παθει μερικες φορες. Τωρα δεν ξερω...λογικα δεν ειναι τιποτα...απλα το ανεφερα!
σχετικα με το τελευταιο και τις ακυρες εικονες, το παθαινω οταν εχω χασει τον υπνο για καποιες μερες και σκεφτομαι ξεκαρφωτα πραγματα μεχρι να κοιμηθω
σχετικα με τη μορα φημολογητε οτι ειναι η γυναικα του διαβολου.
αλλο της ονομα ειναι λιλιθ, η οποια ηταν η πρωτη γυναικα που εφτιαξε ο θεος αλλα ομως επειδη δεν καθοταν του αδαμ εφτιαξε την ευα.
απο καταλαβαινω πρεπει να ηταν μεγαλο τσοκαρο
χαχαχχαχαχα…ε λογικο να ναι μπαζο ρε…αλλιως γυρναει σε ονειρωξη
Να δείτε τη Succubus να στανιάρετε.
αυτη που πηγε να παντρευτει ο σεφ απο το σαουθ παρκ?
Κατά κάποιο τρόπο 8)
Δε μου φαίνεται περίεργο να γίνεται κάτι τέτοιο. Εγώ πάνω από 6-7 φορές ενώ κοιμόμουν με μποξεράκι και ένα άθλιο φαρδύ αμάνικο που μου χε φέρει η γιαγιά μου έβλεπα ότι ήμουν ξάπλα σε φάση όπως ήμουν στο κρεβάτι αλλά στο δρόμο και με κοίταγαν κάτι γκόμενες άθλια ντυμένο όπως ήμουν. ΕΦΙΑΛΤΗΣ
αν είναι έτσι ευχαρίστως…