Πάντως την προηγούμενη φορά η didi είχε φέρει τους hermano στο Gagarin ( με 27 ευρώ εισιτήριο αν θυμάμαι καλά).
Κάτι άκουσα για lacuna coil στο rockwave 2010 τον Ιούλιο.Έχει ακούσει κανείς κάτι?Οχι τπτ άλλο δνε είχα πάει το 2007 βλέπεις δεν τους είχα μάθει yet8)
Καλά αμα το λέει ο Πρέζας…θα έρθουν στάνταρ
Πάντως έχει συναυλία Μιχάλη Ρακιντζή στιις 19 του μηνός στο Gagarin…
Πεθαίνω να δώ το S.A.G.A.P.O σε ζωντανή industrial εκτέλεση
αντε ανακοινωστε τον τοτε!!!
Κι εγώ έχω μια πηγή μέσα από τη DiDi που μου είπε για Rammstein μία βδομάδα μετά το Sonisphere. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά ας μην το κάνουμε ραδιο-αρβύλα.
100000000000 ΦΟΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ!!
ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ!!!
Eτσι και γινει αυτο…Θα πηδηχτω απ’το παραθυρο…ΤΕΛΟΣ…
Τι άλλα συναυλιακά νέα έχουμε για το καλοκαίρι; Σημειώστε λοιπόν καταρχάς τους Massive Attack. Έβγαλαν-βγάζουν και καινούργιο άλμπουμ, οπότε θα περάσουν μία βόλτα και από εδώ - την τελευταία φορά πάντως δεν μου άρεσαν καθόλου. Επίσης, ένα από τα μικρότερα ονόματα που εκτός απροόπτου θα δούμε στο Rockwave είναι και η Goldfrapp. Ενώ μάλλον θα έρθουν ξανά και οι Gossip.
Από The Other Side
Να μας ερθουν οι massive attack να μας ερθουν! Να μην παιξουν ομως μονο απο το καινουργιο :?
το βρήκα εξαιρετικότατο
απορώ γιατί δεν άρεσε στο κοσμάκη
Πολυ downtempo κατα την γνωμη μου, περα απο 3 τραγουδια που ειναι πολυ καλα τα αλλα περασαν και δεν ακουμπησαν… :dunno:
Περίμενα πολύ καιρό να το ανακοινώσω μέσα στο σίτε και σήμερα μου το επιβεβαίωσε ένας απο τους καθόλα αρμόδιους για τη συναυλία.Ξέρω το έχουν πράξει αρκετοί αυτό και εν τέλει δεν δικαιώθηκαν, ωστόσο αναλμβάνω να φάω εξ΄ολοκλήρου το κράξιμο σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί ένα απο τα μεγαλύτερα όνειρα μου, άσχετα με το αν δεν είναι στο χέρι μου αν θα έρθουν η όχι.
Η λίστα μεγαλώνει και φαίνεται πως η οικονομική κρίση που έπεται αναγκάζει συγκροτήματα και διοργανωτές να δέχονται όσες περισσότερες προσφορές μπορούν οι μέν και οι διοργανωτές απο την άλλη να παίρνουν κάποια ρίσκα. Δέν ξέρω εν μέσω της κρίσης πόση επιτυχία θα έχουν όλες αυτές οι συναυλίες αλλα ευελπιστώ επιτέλους η φετινή χρονία να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας μας.
Σίγουρα θα μπορούσα να είμαι πιο σαφής και ο λόγος μου πιο μεστός και απλός αλλα η συγκίνηση μου είναι τεράστια…Ελπίζω να βγεί αληθινό…
DEFTONES!!!
ZOMG ZOMG ZOMG!
O:O:O
asdafasdaf!!!
Στο rodeo τους φέρνει η alterground για 2 μοναδικές συναυλίες
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce: