Φημες για συναυλίες

πετάχτε τον έξω!

Εδώ φέρανε mevlins στην τρύπα και κανείς δεν μίλησε, ντροπή σε όλους τους Αθηναίους.

Τώρα φέρνουν russian circles και riverside μεταξύ άλλων και πάλι κανείς δεν αντιδράει.

άντε να επιβεβαιωθεί για τους ramm να δούμε τι θα κάνουμε κι εμείς…

ΣΑΓΑΠΩ ΡΕ!!!
<3

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ…

καποιος να τους φερει…για μινι αρπαχτη…

ειναι σε ευρωπαικο tour…

Εντάξει το ξέρω δεν είναι φήμη αλλά επιθυμία, οι Bad Religion ανακοίνωσαν επετειακή περιοδεία για τα 30 τους χρόνια και μάλιστα το καλοκαίρι θα είναι Ευρώπη αφού έκλεισαν στο Rock am ring.Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιος και να τους φέρει προς τα εδώ , νομίζω θα βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω

μακαρι να τους φερουν
το 96 στο rock of gods μας εστειλαν για τσαγακι

τεραστια μπαντα με @@

Το 96 ήμουν νινι… Μακάρι, μακάρι…

Το update το πήρε πρέφα κανείς?

ναι ακυρωθηκε ο neil young.

έρχονται όμως οι Piano Magic λέει εδω…

Για Pearl Jam που έχω μια φούντωση μια κάψα:lol: μιλάμε για το κενό Βελγίου-Μπιλμπάο αρχές Ιουλίου?

Θα ειμαι λιγο κακος τωρα αλλα Ευτυχως που ακυρωθηκε γιατι παντρευομαι στις 10 Ιουλιου και ειχα παθει νευρικο κλονισμο. Ωραια, θα τον φερουν αλλη ημερομηνια και ετσι θα μπορεσω να παω. :p:p:)Αν τον φερουν τελικα. SWEET.

ρε με τους warrior soul τι θα γινει? ειναι μεγιστο θεμα :roll:

οντως ξερει κανεις τιποτα νεοτερο για warrior soul?
αποτι εχω δει ανακοινωσαν νεες ημερομηνιες προσφατα για ευρωπαικη περιοδεια…αλλα ελλαδα δεν ειδα μεσα…

Ακουσα απο Ελληνο-Γερμανο φιλο μου που ξερει τους Colour Haze οτι η μπαντα ειχε σχεδια για συναυλια στην Ελλαδα καπου μεσα στο Μαιο αλλα τιποτα σιγουρο. Απλα σαν μια ιδεα…
Επιφυλασσομαι και προσευχομαι :papas::papas::papas:

Απο που προκυπτει αυτο;;;

Οχι οτι υπηρχε κατι σιγουρο, αλλα μια φημη υπηρχε ας πουμε.

ειχαν πει για μαρτιο αλλα δεν θα επρεπε να εχει βγει ανακοινωση??:-k

Ποιον Μαιο κι αυτοι ρε, να πατωσουμε θελουνε; Καλοκαιρακι, να ειναι οπως τους αξιζει :stuck_out_tongue:

Σε καμια παραλια κι ετσι οπως εδω
http://www.youtube.com/watch?v=VnMUYCE41Eg :smiley: