Εγώ είχα μιλήσει πριν κάνα 2μηνο με τον Katon από τους Hirax και μου’χε πει ότι θα κάνουν τουρ στιν γιουροπ κ πολύ πιθανό να περάσουν και από δω μέσα στο 2010. Επίσης σε ένα τελείως διαφορετικό είδος τώρα, προσφάτως μίλησα με τον Jason, τον μπασσίστα των The Gates Of Slumber, και μου είπε πως κάνουν πλάνα για Ευρώπη και δεν το θεωρεί απίθανο να παίξουν σε κανένα φεστ ή και μόνοι τους.
Αυτά, δεν είμαι σίγουρος αν θεωρούνται φήμες, αλλά πιστεύω πως αρκετοί θα ενδιαφέρονται… :):roll:
Φίλος δεν χρειάζεται να κατακρίνουμε έτσι καταστάσεις και άτομα!Πρώτα απ’όλα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλα ούτε έχει διαψευστει κάτι σχετικά με αυτή τη φήμη.Ειναι απλώς μια φήμη και ούτε εσύ μπορείς έτσι αυθαίρετα να βγάζεις ιστορίες.Και δεν νομίζω οτι θα εξυπηρετούσε σε κάτι η διάδοση μιας τέτοιας φήμης.Σίγουρα πάντως δεν θα επωφελούσε την εν λόγω εταιρεία…Με όλο το σεβασμό…
So what my friend? Ισα-ισα, επρεπε να χαιρεσαι, θα εκανες γαματο μπατσελορ και θα το θυμοσουν σε ολη σου τη ζωη. Σαββατο παντρευτηκα, Κυριακη εκανα “γιορτη” στους Jag Panzer σε μια συγκλονιστικη συναυλια στο Underground. Αν υπάρχει κατανοηση, ολα γινονται
Ακυρώνει λέει όλο το ευρωπαικό τουρ ο Νηλ Γιανγκ (νταξει το είπαμε αυτό), πάει για αργότερα εκτός Rockwave ο Μανου Τσαο.
Επίσης νέες “πληροφορίες” για Massive Attack, Faithless και νύξεις για Prodigy στο http://www.avopolis.gr/theotherside/
μην μασας ρε
ωραιο παιδι εισαι επομενως μην αγχωνεσαι
εχεις χρονο να την πεσεις στην κορη της λατση και να σας βαλει στην κερκιδα των vip
γιατι τα εισητηρια τα κοβω χρυσαφι :-k