Δεν τον φέρνει αυτός που εννοείς και που το όνομα του δεν θα εκφέρω σε αυτό το τόπικ Για Μαλακάσα πάει ο Γιαννάκης . Και είμαι περίεργος να μάθω τι είδους συμφωνία έχει κάνει με τους υπόλοιπους Kyuss για να παίξει κομμάτια τους. καλώς να ορίσει όπως και να χει 8)
Πάντως, βλέποντας τα εισιτήρια στην υπόλοιπη Ευρώπη:
Βέλγιο: 43,5 - 64
Γαλλία: 49 - 79
Γερμανία: 57 - 85
…και πάει λέγοντας… πιστεύω να μείνουμε σε λογικά επίπεδα. Όχι πως δεν τα αξίζει, αλλά επειδή δεν τα έχουμε
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:drunk::drunk::drunk:
μηπως ειναι φεηκ?
οχι ρε μου το εστειλε το επισημο sonisphere και στο facebook και στο twitter!!!
ΝΑΙ!!!:D:D:D
ΑΥΡΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
Πολυ καλα ειμαστε! Μεχρι να ανακοινωθει ο Garcia στο roadburn μονο στα ονειρα μου εβλεπα kyuss Αντε,μακαρι. Μονος του η και με αλλες μπαντες;
στις φήμες το βάζω…ενδέχεται φέτος λόγω του sonisphere το rockwave να είναι φέτος μόνο alternative και ροκ ονόματα, επειδή τα μεγάλα και metal ονόματα θα παίξουν στο πρώτο…έτσι έμαθα σήμερα από πρώτο χέρι αλλά συζητιέται…εγώ το εύχομαι να γίνει έτσι γιατί μιλάμε για big four…
Μακάρι να γίνει έτσι μπας και δούμε τίποτα Shinedown ή Hinder:p
το αλτερνατιβ παντως για διοργανωτες πιανει και faithless και massive attack και τετοια, οποτε μη χαιρεσαι
γενικα, μη χαιρεσαι
Εγώ με massive attack και faithless χαίρομαι
Θα χαιρόμουν πολύ για prodigy… Άντε ρε γαμώτο τι περιμένετε!?
Καλά σίγουρα οι αλτέρνατιβ μέρες δε θα ΄ναι για τα γούστα μου, ακόμα και για τα λιγοστά που ακούω απ’ το χώρο.
Αυτό που κάποια στιγμή ευελπιστώ παρέα με ένα φιλαράκι είναι Paramore σε κάποιο event του MTV.
Aπ’ ό,τι καταλαβαίνω οι Prodigy πάνε για Ejekt. Στο Rockwave φαίνεται ότι 2 από τις αρχικές επιλογές για headliners έριξαν άκυρο (Neil Young, Manu Chao). Ελπίζω (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :p) να σκεφτούν τους Muse που είναι πρώτο όνομα σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ εκείνες τις μέρες…
PRODIGY PRODIGY PRODIGY PRODIGY PRODIGY PRODIGY PRODIGY PRODIGY
MAKAΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ
Αφου χασαμε Νeil (:(), ας δουμε Muse τουλαχιστον.
Βλέποντας τα ανά την Ευρώπη φεστιβάλ, όχι ότι έχουν καμία σχέση με εμάς, αλλά για να δούμε τι κινείται, έχουμε Green day, Pearl jam και Rammstein. Αν δεν κάνω λάθος, οι 2 τελευταίοι έχουν ακουστεί σαν φήμες για τα μέρη μας.
στο facebook καποιος γραφει metallica slayer megadeth motorhead overkill (confirmed)… τωρα κατα ποσο ισχυει δεν το ξερω…απο αυριο ξεκλειδωστε το thread ή ανοιξτε το καινουριο…
έμενα στο φέησμπουκ μου έβγαλε ότι μοιάζω στην Φαρμάκη πάντως…
Σοβαρευτείτε ρε σεις και περιμενετε την επίσημη ανακοίνωση.
[B]ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ SONISPHERE ΑΠΟΨΕ Ε
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ TWITTER ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SONISPHERE.[/B]
Φαντάζομαι ότι θα πάει Μαλακάσα μαζί με άλλες μπάντες. Από την άλλη παίζει να τον φέρουν και μόνο του. λόγω εποχής( ζέστης ντε) όμως πιστεύω ότι θα παίξει Μαλακάσα Rockwave. Τώρα θυμήθηκα το 1 inch man στο Αν από Hermano…:bounce: