Deal! :dance:
Τέλεια. Και μετά τον θεούλη θα φύγουμε όλοι παρέα και θα πάμε για μπύρες!
Γιουπι!!αυτα ειναι.
καλα οτι μιλαει με ημερομηνιες για αθηνα,σαλονικα και κρητη δεν παει να πει οτι ειναι τιποτα παραπανω απο φημες ετσι?
ξερει κανεις τιποτα παραπανω?
Ρε παιδιά έχει ακουστεί τπτ για κανα rockwave?Κάτι πήρε το αυτί μου για Slayer το καλοκαίρι, αλλά πολύ στο ξώφαλτσο
για slayer ακουσα οτι κλεισανε
τωρα δεν ξερω αν ειναι rockwave
αλλα πολυ πιθανο
Oi Slayer to kalokairi paizoun me Marilyn Manson sto America opote xlwmo gia Ellada
Sorry gia ta greeklish…
Aπο μέσα Ιουλίου και μετα νομίζω ότι παίζουν. Πιο πριν όμως?
Ναι, φέτος το Rockwave κάπου ακούστηκε οτι είναι πιο νωρίς, τέλη ιουνίου νομίζω.
Παιδιά μήπως παίζει τίποτα για Bruce; Ανακοίνωσε ευρωπαικές ημερομηνίες!:papas::bow2:
Μπα… αυτές θα είναι οι τελικές ημερομηνίες της περιοδείας του. Μόνο 1-2 ακόμα στην Αγγλία θα ανακοινωθούν…
Την ημέρα που θα ανακοινωθεί Marilyn Manson και Slayer θα πάω να κατασκηνώσω στην Μαλακάσα…
το 2005 τι εκανες δηλαδη…??
Το 2005 δεν είχα κατασκηνώσει… Τρεις συνεχόμενες μέρες πηγαινοερχόμουν Αθήνα-Μαλακάσα γιατί γούσταρα και τις τρεις μέρες (Marilyn Manson, στο καπάκι Sabbath και στο καπάκι Moby-Sonic Youth)…
παιδια παραθετω αποσπασμα απο την στηλη other side του avopolis
εχουν επιβεβαιωθει αρκετες φορες τα λεγομενα του συντακτη της.
Πάντως, για να γυρίσουμε στα εγχώρια συναυλιακά, ας σας μεταφέρω μερικές πληροφορίες για το καλοκαίρι. Για συζητήσεις που γίνονται με ονόματα οι οποίες, συζητήσεις, δεν είναι απαραίτητο πως θα έχουν όλες θετική έκβαση. Λοιπόν, οι Fleet Foxes και οι Glasvegas προορίζονται για το Ejekt. Οι Νine Inch Nails για το Rockwave. Εδώ την ίδια μέρα ίσως δούμε μαζί και τους Jane’s Addiction - νομίζω πως μαζί τριγυρίζουν αυτοί. Με τους Green Day συζητούν κάποιοι, για Nick Cave μαζί με Ψαραντώνη λένε κάποιοι άλλοι, οι Killers θα βρίσκονται στα πέριξ το καλοκαίρι, ενώ θα γίνει σίγουρα τον Ιούλιο κι ένα ethnic festival με διάφορα ονόματα.
Jane’s Addiction λεει :D:D τελεια. απτα λιγα γκρουπ που θα με καναν να κατεβω.
και Killers θα γουσταρα να δω αλλα δυσκολα να φαω ταλαιπωρια για να τους δω μονους τους.
είδα καλά??green day λέει???8O8O8Owtf!
θα ήθελα πολύ να τους δω,κάτι σαν αποθημένο…:roll:
Now playing: Paramore - Misery Business
via FoxyTunes
Ρε αυτος λεει και Νine Inch Nails ρε 8O
Πω ρε φιλε…
Περυσι οφφσπρινγκ, φετος πρωτα ο θεος, γκρην ντεη… Συνολικα, με βαση τη μουσικη που ακουω απο πιτσιρικας, μονο 2 συναυλιακα αποθημενα θα’χω: MCR και rage against the machine. Oλα τ’αλλα τα’χω δει.
Oh Happy Days
Και Killers λέει…
MCR έχω δει χοχο! (και ήταν γαμάτοι…)
Επίσης, αν φέρουν Green Day πακέτο με Flogging Molly θα γίνει της…
Βλέπω πολύ κόσμο να παθαίνει παροξυσμό αν ισχύει για ΝΙΝ…