Φημες για συναυλίες

King Diamond.

τσουκου. Καρβέλα! :stuck_out_tongue:
7 φορές πιο τρομακτικός, ακόμα και χωρίς μεηκαπ…:roll:

:smiley:

Αλλά είπαμε, το topic είναι “Φήμες” ε.

Τι λες ρε,Σκορπιονς με king diamond?

Τον Κουπερ θα εννοει,εχει και καιρο να περασει απο τα μερη μας.

Και δεν τον έχουμε δει κι όλας…

Flogging Molly να βάλουν!θέλω να δω πάλι!!!:D:D

Now playing: Flogging Molly - Laura
via FoxyTunes

Ακούς και το έπος Laura αυτή τη στιγμή :smiley:

Καλά αν έρθουν Molly, θα γίνει της μουρλής!!!

πωπω κάνουν τώρα tour στις ΗΠΑ αλλά μετά θα πάνε Japan.Οπότε/ίσως έρθουν και ευρώπη…
καλά αν έρθουν ευρώπη και δεν μας τιμήσουν έχω πάει έξω σίγουρα!δεν υπάρχει περίπτωση!8)

Now playing: Dropkick Murphys - The Last Letter Home
via FoxyTunes

Ε μετα το χαμο που ακουσα οτι προκαλεσαν στο Rockwave,θα ναι βλακες να μην προσπαθησουν να τους φερουν.
Βασικα πρεπει να τους φερουν.Θελω να τους δω κι εγω.

Καλή φάση θα ήταν…

NAIIIIIIIIIII!!! :metal:

Ρε θελω Motley at Sweden Rock 2009…

Μετα απο οτι εχω κανονισει για φετος μονο αυτοι μου μενουν να δω…Αν δεν πανε Σουηδια θα τους κυνηγησω αλλου…Παντως για Ελλαδα ξεχαστε το…Δεν παιζει με την καμια…

Άμα παίξει ο Alice support στους Σκορπιούς θα είναι μια ευκαιρία να πάω επιτέλους και γω στο ναό για λαιβ.

βασικα και εγω α δεν παιζει να εβλεπα τριτη φορα σκορπιονς εκτος αν ειχαν παλι κανενα σπεσιαλ καλεσμενο(κανα μιχαλακη λεω εγω…)

αλλα αν εχει και αλισ μαζι τοτε αλλαζει το πραγμα και αν εχει και καλο εισιτηριο τοτε αλλαζει πολυ το πραγμα…

Εγώ δεν θα δώ Σκορπιούς ούτε πρώτη. :p:p8)

Πφφφφ…δεν θελουμε ΦΩΛΣ οπαδους ρε.
Ελα, ευκαιρια ειναι και αμα ψιλοτραγουδας σε καμμια φαση, δεν θα το βγαλουμε στο φορουμ. :stuck_out_tongue:

Θα τραγουδάμε παρέα τις κομματάρες του Αλίκη (Βουγιουκλάκη)! :smiley:

Κοιτα μετα το φιασκο με το σπιτι που καιγεται (λεγε με Firehouse) δεν θα σου ειναι πολυ δυσκολο…

Καποια μερα ισως μαθεις να ακους και μουσικη… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Just Joking…

Κοιτα μετα το φιασκο με το σπιτι που καιγεται (λεγε με Firehouse) δεν θα σου ειναι πολυ δυσκολο…

Καποια μερα ισως μαθεις να ακους και μουσικη… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Just Joking…

Sorry…Double post…