για τους Scorpions εγώ προτείνω να έρθουν στη μαγευτική Λήμνο που έχει επίσης ένα πολύ ωραίο κάστρο… θαναι και ένα ευχάριστο διάλειμμα για εμάς τους φαντάρους εδώ… ε? τι λέτε φανταστικοί σκορπιοί?
Λημνο ε?. Που διαολο κρυβεστε γαμωτο οταν κατεβαινω? Εγω και τα γιδια ειμαι.
κατα 90% οι g’n’r στην ελλαδα φετος!ειδα σε καποια φορουμ οτι 8α παιξουν ελλαδα και μαλλον δυο λαιβ στην αθηνα στις 6 και 7 νοεμβριου…ασ το τσεκαρει καποιος στανταρ…δεν εχω πολυ χρονο για να το τσεκαρω…thanks!
σε ενα απο τα κυριακατικα περιοδικα αναφερει οτι θα ρθει το καλοκαιρι ο morrissey
για οσους λιγους τους ενδιαφερει
Guns and Roses…τι λες τώρα…
Με το original line up?:lol:
Θα σε απογοιτευσω αλλα 6 και 7 Νοεμβρίου παιζουν στο Forum οι φιλοι μου και πολυ καλη tribute μπαντα απο την Αγγλία, Guns 2 Roses (www.guns2roses.co.uk). Για πρώτη φορά απο όσο θυμάμαι θα δούμε μια tribute μπαντα απο το εξωτερικο με full κοστουμια κλπ, καλή κίνηση απο την Alterground αν και μεγάλο ρίσκο.
Aυτό που λέει η roses ισχύει.
Και γω την είχα πατήσει πριν λίγο καιρό, αλλά με λίγο παραπάνω ψάξιμο θα δείτε ότι πρόκειται γι’ αυτή τη tribute band
…την πατήσαμε #-o
o roses περικαλω
Και μετά την περιέργη αναβολή των περσινών sold out συναυλιών λόγω “ακαταλληλότητας” του Λυκαβηττού, ο James Blunt ξανά στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο…
Μπορεί να μη τρελλαίνομαι, αλλά μετά την τεράστια ξεφτίλα του Λυκαβηττού πέρσι τον Ιούλιο, πρέπει οι οπαδοί του να δώσουν δυμαμικά παρών…
Ανακοινώθηκε πως η Μαντόνα όντως θα ξαναέρθει Ευρώπη το καλοκαίρι, οπότε δεν αποκλείεται καθόλου να περάσει κι από δω…
μοτλευ κρου τιποτα;;;;
Οι Crue (λογικα) θα ανακοινωσουν καμποσες ημερομηνιες μαζι, αν οχι ολο το τουρ. Το οτι θα παιξουν Ευρωπη ειναι το μονο σιγουρο… συνεπως αναμενουμε…
Μπορουν να τους βαλουν για support στους Scorpions!
…Μακάρι…:papas:
Σε αυτούς θα βάλουν μάλλον support γνωστό και αγαπημένο shock rocker :roll:
τη Μαντόνα?
Cooper??:roll: