Οχι ρε, θα βγει ειδικο εισητηριο διαρκειας για τις επισκεψεις των Σκορπς στο Καραϊσκακη.
A ρε, αμα ειχε κανει η ΑΕΚαρα την αετοφωλια της, τοτε εκει θα επαιζαν, που μου τους κανατε και γαυρους.[-X
Οχι ρε, θα βγει ειδικο εισητηριο διαρκειας για τις επισκεψεις των Σκορπς στο Καραϊσκακη.
A ρε, αμα ειχε κανει η ΑΕΚαρα την αετοφωλια της, τοτε εκει θα επαιζαν, που μου τους κανατε και γαυρους.[-X
Eδώ ο Meine γράφτηκε και μέλος!
Έσκασε 60άρι κανονικά! :p:lol:
εγώ 2ρη φορά θα τους δώ αν έρθουν!θέλω ρε γαμώτο να πάω στο meet and greed γιανα τους δω κ από κοντά.
Πφφφ… Σιγα μην καταδεχτηκε να πληρωσει κιολας για να γινει μελος! Απλα σας εκανε χαρη! Μπορει να πηρε και αυτος κανενα ρολόι σαν τον Μαραντονα!:D:p
Οχι αλλο Scorpions:(
Ναι κι αλλο Scorpions
To μπαν ισχύει και για μένα? Ούτε εγώ τους έχω δει.
Xμμμμ… εσυ εισαι πολυ δυσκολη περιπτωση. Πρεπει να σε χειριστουμε με διπλωματια και στοργη για να σε τουμπαρουμε…οπως με τους Firehouse!
Κι άλλο, κι άλλο scorpions …αλλόθρησκοι μετανοείτε
Δεν μου λεγες ότι θες να τους δεις φέτος στο εξωτερικό, επειδή είναι καλύτερες οι συνθήκες?
:lol2::lol2::lol2: Mεταξύ μας αυτά ρε! Όχι στο φόρουμ!
Φιλιππε λυπαμαι που στο λεω αλλα αυτο θα σου μεινει στιγμα…:p:p
Υπαρχουν και φωτογραφικα ντοκουμεντα για τους απιστους Θωμαδες… :lol::lol:
Οι ΦΗΜΕΣ φερουν τον συντακτη Nihilist να λικνιζει το κορμι του υπο τους ηχους του Oughta Be A Law!!!
Καντε ΤΩΡΑ τη δικη σας προσφορα για το αποκλειστικο βιντεο!!!
Διόρθωση παρακαλώ. Ολοι οι Σκορπιοί είναι μέλη του Θρυλου:!: Δε τη γλιτωνει κανείς:|:twisted:
Ποια αεκαρα? Οι σκορπιονς ήταν γαυροι από μικροί. (μη σας πω και οι Whitesnake και οι Deff Leppard…)
Πάντως αν είναι σίγουρο ότι θα έρθουν, δε θα με χάλαγε να τους δω και 3η φορά…
Εγω ηδη 3 φορες τους εχω δει τους Scorpions(περιεργο για μενα αλλα αμα θελετε πιστεψτε το)οποτε δε με κοβω για τεταρτη.
Συμφωνα με τον Ελευθερο Τυπο, ο Paul Weller θα ερθει για συναυλια στις 14 Ιουλιου… διοργανωτης, χωρος ,κτλ αγνωστα μεχρι στιγμης…
Συμφωνα με τον Ελευθερο Τυπο, ο Paul Weller θα ερθει για συναυλια στις 14 Ιουλιου… διοργανωτης, χωρος ,κτλ αγνωστα μεχρι στιγμης…
8O !!! Doooiiiingggggggggggggg!!!
(πολλές συναυλίες μαζεμένες εκείνες τις μέρες…)
To ανεβασαν το σχετικο κομματι και στο δικτυο
απο www.e-tipos.com
Tα καλά συναυλιακά νέα έρχονται γρήγορα. Στο άκουσμά τους φοράς μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και φτιάχνεις τη στενή μαύρη γραβάτα ? γίνεσαι ένας σωστός μοντ. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για την πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού.
Στις 14 Ιουλίου, ο μοναδικός «πατέρας των μοντ» Πολ Γουέλερ, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς στη μετα-πανκ περίοδο της αγγλικής σκηνής, θα βρίσκεται για πρώτη φορά (καιρός ήταν) ανάμεσά μας. Μαζί με την μπάντα του (σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα) θα ξεδιπλώσει επί σκηνής όλη την πορεία της καριέρας του. Και μιλάμε για μια απίστευτη καριέρα που ξεκινάει από τους θρυλικούς Jam, το πιο κομψό πανκ συγκρότημα της δεκαετίας του ?70, περνάει από τη «λευκή σόουλ» των Style Council τη δεκαετία του ?80 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας και το τελευταίο του προσωπικό διπλό άλμπουμ «22 Dreams» ? για πολλούς ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2008.
Εξέχουσα προσωπικότητα της βρετανικής μουσικής σκηνής, ο Πολ Γουέλερ με το απαράμιλλο στιλ επηρέασε δεκάδες μουσικούς και συγκροτήματα και έγραψε τη δική του ιστορία. Οι συμπατριώτες του πίνουν νερό στο όνομά του. Τριάντα πέντε χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία μόλις 14 ετών, εξακολουθεί με αμείωτο πάθος να ηχογραφεί δίσκους, να περιοδεύει, ακόμη και να σχεδιάζει ρούχα. Μάλιστα, την περασμένη χρονιά γιόρτασε τα 50ά του γενέθλια κάνοντας τα όνειρά του τραγούδια. «Σκεφτόμουν ότι θα έπαιζα μουσική μέχρι τα 25. Αλλά μία δεκαετία πέρασε χωρίς να το καταλάβω και μετά μία ακόμη. Τώρα είμαι ακόμη εδώ και συνεχίζω να γράφω μουσική ? να κάνω αυτό που αγαπάω. Δεν μπορώ να σταματήσω. Τι άλλο να έκανα;», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Μετά τη διάλυση των Style Council το 1989 o Γουέλερ δεν το έβαλε κάτω και έπεσε με τα μούτρα στην προσωπική του καριέρα. Το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο το όνομά του κυκλοφόρησε το 1992 και ακολούθησαν τρία ακόμη εξαιρετικά άλμπουμ («Wild Wood», «Stanley Road», «Heavy Soul») που σημάδεψαν τα ?90s.
Από τη μόδα των επανασυνδέσεων δεν γλίτωσαν και οι Jam, χωρίς όμως τον Πολ Γουέλερ. Το γκρουπ, που γεννήθηκε μέσα στη δίνη του πανκ και έδωσε στον Γουέλερ τον τίτλο του σύγχρονου εκφραστή του μοντ κινήματος της δεκαετίας του ?60, διαλύθηκε το 1982. Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα ο μπασίστας Μπρους Φόξτον και ο ντράμερ Ρικ Μπάκλερ ένωσαν ξανά τις δυνάμεις του το 2007. Η αντίδραση του Γουέλερ για πολλούς ήταν αναμενόμενη: «Οι επανασυνδέσεις είναι θλιβερές», είχε δηλώσει, «ποτέ δεν θα ξαναέπαιζα με τους Jam. Θα έπρεπε εγώ και τα παιδιά μας να ήμασταν πάμφτωχοι και να ζητιανεύαμε στο δρόμο. Μόνο τότε θα το έκανα. Ακόμη και σήμερα η μουσική των Jam μιλάει στους ανθρώπους και αυτό νομίζω ότι συμβαίνει επειδή διαλυθήκαμε την κατάλληλη στιγμή». Mε το καλό να μας έρθει. Κλείνουμε ραντεβού για τις 14 Ιουλίου?
καιρος να δω για 3η φορα τουs Scorps λοιπον:D
επισης λετε να παιζει τπτ για Manowar και Black Sabbath?
Οι Manowar στις θα ειναι 5 Ιουλιου Ρουμανια ενω οι Sabbath στις 27 Ιουνιου θα ειναι Ιταλια.
Μακαρι να περάσουν και απο δω καμια βολτουλα. Ισως κανα Rockwave??:lol:
εκει ναι,εκει ναι,εκει ναι εκει θα μαι!!!αν περασουνε καμια τσρκα για κανα σουβλακι θα μαι…