Απ την συγκίνηση…??
Δεν σου λεεεεω :oops:
Εγω παντωs xεστηκα
Αυτο δεν το παρατηρησε κανεις…??
Αν οντως ισχυει θα ηθελα να τους δω και μια 3η φορα ωστε να κλεισω ευχαριστα απο τους Γερμανους και μετα να παραμενουν μια πολυ ωραια αναμνηση…
σωστός,οπότε κανέναν δεν θα χάλαγε να τους δει…παπαρολογίες είναι όλα αυτά που λένε,εγώ στην θέση τους δεν θα ερχόμουν στην ελλάδα(ή μάλλον θα το σκεφτόμουν σοβαρά)…
Now playing: Saturnus - Paradise Belongs To You
via FoxyTunes
Υπάρχει και το απολιθωμένο δάσος…
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=71417
Πάντως οι Scorpions θα έρθουν και πάλι φέτος στην Ελλάδα. Θα τους δούμε στην Αθήνα, στο γνώριμό τους γήπεδο Καραϊσκάκη (13/7), στη Θεσσαλονίκη (15/7), στην Κρήτη (17/7).
E του πουστη φετος θα παω να τους δω, γιατι συμφωνα με τον Cozy ειμαι ο μονος Ελληνας ροκας που δεν εχει δει Scorpions:lol:
Δεν είσαι μόνος σου, κι εγώ συμπεριλαμβάνομαι σε αυτήν την κατηγορία των σπάνιων προστατευομένων ειδών. :lol: :lol:
κι εγώ κι εγώ!!! :lol:
Εγω ειμαι στην αρκετα μεγαλη κατηγορια των ανθρωπων με 2 φορες αλλα στις 13/7 θα μπω σε αλλη κατηγορια…Σε αυτη των ανθρωπων που τους εχουν δει 3 φορες…
οπως και εγω δεν τους εχω δει ποτε
15/7 : #4
ΥΕΑΗ !!!
Της αυτής το σιδηρούν κυκλίδωμα θα γίνει πάλι!
Εννοείτε!όλοι θα είμαστε εκεί!εμένα θα είναι η 2η φορά…8)
Now playing: Anathema - Scars Of The Old Stream
via FoxyTunes
ντάξει τους έχω δει μία φορά ήδη,αλλά ψήνομα καιι για δεύτερη
15/07 #4:D
εγώ ανήκω στην κατηγορία με keimis & Bleeding
Ούτε εγώ τους έχω δει :oops:
Για να δούμε φέτος…
Μωρε μια χαρα το προσεξα αλλα κανω την παπια για να μην το παρει χαμπαρι ο εγκεφαλος μου. Δεν ειναι αναγκη να ταρασσεται με πραγματα τα οποια δεν ειναι και απολυτως βεβαια…
Μπαν σε ολους σας ρε!
Αντε με το καλο να παμε για την #7. 8)
φυσικά κ θα πάω, άσχετα με το πόσες φορές τους έχω δεί…
Βλέπετε παραδίδει μαθήματα επαγγελματισμού, μετριοφροσύνης και rhythm guitar ο ατελείωτος Rudolf Schenker, ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες στην ιστορία του hard rock
Αν και φτανω σιγα σιγα στα 30 μου και αν και πηγαινω εδω και 15 χρονια σε συναυλιες,δεν τους εχω δει ουτε εγω και ουτε προκειται και παλι να τους δω. Δεν με αγγιζουν για να παω να δωσω λεφτα για να τους δω. Λετε να ισχυει το διαρκειας που εχω για το Καραισκακη και στην συναυλια? :-k:lol: