Τι φήμες βγαινουν δεν μπορώ να καταλάβω…ήπιαμε δυο ποτά παραπάνω και αμέσως να μας βγάλουν ότι μπήκαμε σε κλινική…κάναμε δυο τριπλίτσες παραπάνω στο dude, νοσοκομείο λέει πονάει η μέση μας! [-X
ρε μην ακούτε τίποτα! μια χαρά είμαι και θα έρθω να πω και 2-3 τραγουδάκια να γουστάρουμε!σας φιλώ όλους τους αφοσιωμένους φαν! :lol:
Tωρα που ειμαστε στις φημες και μπορουμε να λεμε και καμια μαλακια παραπανω.
Φανταζεστε Guns με Aerosmith την ιδια βραδια;;; 8)
ΥΓ.: Οχι, μαμα δε θελω να παω σχολειο …ασε με λιγο ακομα.
Αυτό δεν παίζει με τίποτα… ποιοι θα είναι χεντλαινερς?
Φαντάζεστε όμως την ίδια μέρα που θα παίζουν οι guns στο terravibe να παίζον και οι aerosmith στο ΟΑΚΑ!!! Αυτό θα είναι το απόλυτο ξενέρωμα΄…
αλλό να λέμε καμία μαλακία παραπάνω και άλλο να το γαμάμε τελειώς όμως:p
:lol:that’s right:lol:
-
Εγώ δεν είπα ότι τους Guns θα τους φέρει η Didi… Μετά απ’αυτά που πέρασα το 2006, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να συμβεί. Τα είχα αναφέρει τότε στον manager τους, αλλά από τότε έχει αλλάξει. Δεν ξέρω ποιός θα τους φέρει αν και προσωπικά θα προτιμούσα Ντέμη ή Καραϊσκάκη.
-
Αν το δίλλημα σας είναι Sonisphere ή Aerosmith, πάντε να δείτε Aerosmith. Τους έχω δεί και απλά τα σπάνε + ότι δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τους ξαναδείτε. Πιθανότατα είναι η τελευταία ευκαιρία όλων μας… Οι Metallica αγαπούν το χρήμα αρκετά για να παρατήσουν τις συναυλίες τόσο νωρίς και αφού πουλάνε καλά στην Ελλάδα, να είστε σίγουροι θα ξαναέρθουν.
οι Aerosmith είναι από τα πολύ αγαπημένα Group του Ντέμη…
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Rock Club Jasmin ήταν να γίνει party αφιερωμένο στον Gus G. οπου θα παρεβρισκόνταν ο ίδιος αλλα και διάφοροι αλλοι μουσικοί! Σήμερα λοιπόν βγήκε ανακοίνωση οτι αναβάλλεται το party λόγο επαγγελματικές υποχρεώσεις του Έλληνα κιθαρίστα του Ozzy Osbourne και των Firewind Gus G.,αφού από το πρωί του Σαββάτου θα πρέπει να βρίσκεται στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα ο ίδιος λέει: σας ευχαριστήσω όλους και κυρίως τους κ.κ. Αρβανίτη Σοφία, Salina, Αντωνίου Χρήστο (SepticFlesh), Ηλιόπουλο Μάριο (Nightrage), Καραδήμα Ευθύμη (Nightfall), Μπόκο Γιώργο (Rotting Christ), Χριστοδουλάτο Διονύση (Sorrowful Angels), Trampakoula (Anorimoi), οι οποίοι θα έπαιζαν ως DJ’s στο προς τιμήν μου 1ο μεγάλο party του ‘e-Rock.gr’ στην Αθήνα, σας υπόσχομαι μία φανταστική από κοινού βραδιά, μετά την επιστροφή μου, από το έκτακτο επαγγελματικό μου ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο, πιστέψτε με, πραγματοποιείται για λόγους που μόλις μάθετε θα χαρείτε ιδιαίτερα".
Βρωμάει OZZY LIVE στην Ελλάδα η υπόθεση:-k
Αυτό το λες γιατί ξέρεις κάτι?
Πάντως η λογική λέει ότι αν έρθουν οι guns θα έρθουν με την ντιντι ( πρέπει να παίζουν και διπλά συμβόλαια )…
ας έρθουν και ας παίξουν και στον ηλεκτρικό στο σύνταγμα :p:p:p
Ozzy??? Θα χρεωκοπήσουμε φέτος…
ευκολα!
Αρχίσαμε πάλι…
ωραιότατο λαιναπ για ροκουέηβ.
Αξλ-Ταίλερ-Τρελόγερος (με αυτή τη σειρά εμφάνισης) και να βγαίνουν οι κλασσικες διαφημίσεις των Ντιντίδων για το πόσα χιλίομετρα καλώδια θα φέρουν, πόσους τόνους εξοπλισμού, πόσες ακόμα δεκάδες φορτηγά για τα ναρκωτικά τους. Αυτό θα ήταν το κορυφαίο Ροκουέηβ απο καταβολής του θεσμού…
ΘΕΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…ΦΕΡΕ ΟΖΖΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΟΖΖΥ!!!
παιδια οι φημες για μανου μαλλον επιβεβεώνονται ετσι ?
Θεε μου σε παρακαλώ πήγαινε όλες τις συναυλίες μετά την 1/7…
σε αλλο φορουμ ενας γνωστος μου εγραψε για ραμμσταην 28 ιουνιου…
τωωωωωρα δεν ξερω εγω…
Από το stopthatsound:
“Αρχίστε από τώρα να παρακαλάτε, γιατί έρχεται ο Billy ο Idol και οι Stranglers (ναι, ξανά, ξανά ρε, τι σε νοιάζει, κάθε βδομάδα, άμα σαρέζει, άντε πιο πέρα άνοστε) σε μπράντ νιου εντ χιουτζ καλοκαιρινό φεστιβάλ.”
Παίζει νέο φεστιβάλ;;;
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!
πλησιάζει το 2012. Πρέπει να εκπληρωθούν οι προφητείες μπαμ-μπαμ. Δεν εξηγείται αλλιώς.
:lol::lol::lol: οντως