Φημες για συναυλίες

ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟΡΟΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ… ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο DIO!!!

αν ακουσετε τιποτα τετοιο στον ηλεκτρικο, δωστε κατι, εγω θα ειμαι…:stuck_out_tongue:

Στο myspace του Brant Bjork έχει ανεβεί και η Αθήνα 19 Απρίλη. 8)

φιλαρακι, με εχεις ακουσει να το λεω? αυτο ειναι το σλογκαν μου για φετος.:lol:

[SIZE=“7”]YESSSSSSSSS!!![/SIZE]
και κοπανουσα το κεφαλι μου που τον ειχα χασει τη τελευταια φορα!!!

Βασικα αν εκπληρωθουν ολες οι προφητειες-φημες που ακουγονται για φετος το καλοκαιρι, θα μιλαμε για τη χρονια με τα περισσοτερα δανεια καταναλωτικου και…συναυλιακου επιπεδου…Ε ρε κοιτα τι βρηκαν για να αναστησουν τις τραπεζες απο την οικονομικη κριση…Τοσα δις δεν εφταναν που τους εδωσαν…?? :p:p

Παντως προσωπικα θα προσπαθησω να δω οσα γινεται στα φεστιβαλ που θα ειμαι και οτι περισσεψει Ελλαδα…Δηλαδη πολλα που θα παιζουν και εξω, εδω θα καουν…Λογικα παντα…

Αλλιως δεν βγαινει…

“θέλω να σας πω ό,τι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Aerosmith θα εμφανιστούν στο Καραϊσκάκη στις 20 Ιουνίου. Και, νομίζω, χωρίς τον Steve Tyler.”
από το otherside του Κανελλόπουλου…

έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Κανελόπουλος είναι ο Drifter…

Aerosmith χωρίς Tyler δεν είναι Aerosmith.

'Nuff said!!!

αμα οντως δω τους aerosmith με τα ματια στη σκηνη χωρις τον tyler με τα φουλαρια του δεν το πιστευω!!!

Υπάρχει περίπτωση να παίξουν με Tyler μόνο στο Download? Γύρισε οριστικά πισω, έτσι?

οι 2 προτσαεις σου γτι μου φαινονται τοσο αντιφατικες;;

Παιδιά σας είχα πει ότι σε 2 μέρες θα έβγαιναν ειδήσεις σχετικά με την συναυλία των AEROSMITH στην Ελλάδα. Είχα λοιπόν επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο μέσω e-mail και μου είχε αναφέρει τα σχετικά, αλλά περίμενα να δημοσιεύσει το κείμενο που ανέβηκε απόψε εκτάκτως.

Αναφορικά με την παρουσία ή μη του Tyler. Βάσει ανακοινώσεων μέχρι στιγμής οι AEROSMITH θα παίξουν στο Download, στο Sweden Rock Festival και στη Βαρκελώνη με τον Tyler στη σύνθεσή τους. Δεν νομίζω να κάνει τόσο κόπο να τους φέρει ο promoter στην Ελλάδα δίχως τον Tyler διότι η χασούρα θα είναι μεγάλη.

Μακάρι λοιπόν στις 20/6 να τους δούμε για πρώτη φορά ζωντανά στη χώρα μας και να ροκάρουμε.

:lol:

αυτο που θελω να πω με λιγα λογια ειναι μηπως ο Tyler γυρισε για να παιξει μονο στο Download, στο υπολοιπο τουρ με αλλον. Αλλα μαλακίες, δε στέκει:p Απλά επειδή το χουν πει 2-3 οτι Tyler δεν!

Βασικά το πιο περίεργο είναι ότι σου απάντησαν από τη didi :stuck_out_tongue:

8O όντως και γράφει για το μέρος tba. Ξέρει κανείς αν θα παίξει πολλά κομμάτια από kyuss;

χωρίς τον Tyler :-k δεν αξίζει χωρίς Tyler :frowning:

Αντε να δουμε…Στην αρχη ησουν πολυ σιγουρος ομως…Τωρα ξεκινησες τα μακαρι:-k

Καλα ο κυριος αυτος που γραφει και λεει τυπου ειδησεις οτι οι Aerosmith θα ερθουν χωρις tyler πολυ απλα δεν ξερει τι του γινεται. Επειδη γραφει στο Internet ή δεν ξερω και γω που αλλου δεν σημαινει οτι ειναι και γνωστης των πραγματων. Εμεις που δεν γραφουμε πουθενα νομιζω πως ξερουμε καλυτερα τα πραγματα γενικοτερα. Ναι… θα παιξουν στο download, στο sweden rock και Βαρκελωνη μετα θα ερθουν εδω χωρις tyler. τι λεει ρε παιδια; ειμαστε καλα; Πρεπει να εισαι και πολυ ασχετος για να γραφεις τετοιες φαμφαρες.

Το μακάρι το ανέφερα για τον εξής λόγο:

Οι ΑΕROSMITH τα τελευταία χρόνια έχουν αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα.

Τyler: Θεραπεία για ηπατίτιδα C λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Επίσης εθίστηκε ξανά σε αναλγητικά χάπια λόγω ορθοπαιδικών προβλημάτων ( επειδή “κωλοχτυπιέται” πάνω στη σκήνη έχει τραυματισθεί στα γόνατα και η πτώση σε συναυλία στο Sturgis) και εισήχθη σε κλινικη αποτοξίνωσης. Πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Perry: Επέμβαση στο γόνατο πριν από 1 χρόνο (ζούσε με το πρόβλημα από τα τέλη της δεκαετίας του 70 όταν είχε πέσει από την σκηνή σε συναυλία στο Ντάλας).

Ηamilton: Μάχη με τον καρκίνο. Έχασε ένα κομμάτι της περιοδείας των AEROSMITH πριν από 2 χρόνια. Υπεβλήθη σε θεραπεία και τώρα είναι πολύ καλύτερα.

Whitford: Πριν από 6 μήνες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο ύστερα από τραυματισμό στο κεφάλι. O Brad επανήλθε και ροκάρει.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις στη μπάντα. Πριν από 20 μέρες μαζεύτηκαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά σαν AEROSMITH.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής της μπάντας και θέλω να τους δω έστω και μια φορά στην Ελλάδα προτού αποσυρθούν.

για να καταλάβεις κάποια πράγματα δεν χρειάζεται πληροφόρηση, αλλά λίγη λογική και σκέψη.
[περί του αν θα έρθουν με ή χωρίς Tyler]

καλά αν έρθουν κυριακή στο καραισκάκη ( μένω πολύ κοντά ) με τον tyler θα γίνει της sign-:oops:

Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως μας πουλήσουν παραμύθι ότι θα έρθουν με αυτόν και κανα μήνα νωρίτερα μας πουν ότι θα έρθουν με άλλο… λογικά πάντως πιστεύω ότι σε όλη την περιοδία θα έχουν τον ίδιο φρόντμαν και ελπίζω αυτός να είναι ο ένας και μοναδικός steven tyler!!!