για να αποφυγουμε τα απροοπτα, να παμε να παρουμε τα εισητηρια ανημερα της συναυλιας… ποτε δεν ξερεις με τον Tyler…
Aμα γινει 20/6 παντως Aerosmith, θα ειναι ψιλογαμησακι για μας τους εκτος που θελουμε και Σονισφιαρ.
Διπλα κτελ και γαμησε τα κι αφησε τα.
ΥΓ.: Αφου και ο Bjork και ο Garcia το πανε για συναυλιες φετο, γιατι δε γινεται κανα κονε ρε γαμω να ξεφραγκιαστουμε κι αλλο;;;
έλα ντε…
Παίδες οι Aerosmith αν έρθουν δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν χωρίς τον Tyler.
Σιγά σιγά βγαίνουν στη φόρα όλες οι ημερομηνίες της ευρωπαϊκής τους περιοδίας που φαντάζομαι θα ανακοινωθούν και στο επίσημο site όπου να ναι.
όπως έγραψε και ο perry στο twitter του:
AdmiralPerry Got 2 more u.s. Shows before u.k. With Bad Co. Then s.a.with aero! St’s lookin good . When we talked bout sa shows He told me how good avatar was (haven’t seen yet) and I showed him great neck knife Billie got me for Christmas. Can’t wait for ski jmp tnit
μιλάνε λοιπόν μεταξύ τους και πριν την ευρώπη μάλλον νότια αμερική.
όσον αφορά της ημερομηνίες που είναι σίγουρες:
http://www.last.fm/music/Aerosmith/+events
στο upcoming events.
Βαρκελώνη τα εισητ βγαίνουν αρχές Μαρτίου
Ιταλία σήμερα πρωί και για Παρίσι δεν έχω διαβάσει κάτι
δεν νομίζω ότι κάποιος promoter θα δοκίμαζε να φέρει τους aerosmith χωρίς τον steve. αλοίμονο.
εν αναμόνη περισσότερων ημερομηνιών 8)8)
ο Κανελλόπουλος έχει ξεφύγει - έλεος πια. γράφει ότι να ναι :?:?
:lol::lol::lol::lol:εχεις γαμω τα ονοματα πας για ψαρεματακι η πινεις
τσιπουρα??
η και τα 2
Αν ερθουν 20 θα τους δω και εδω…Εκεινη τη μερα γυρναω απο Γαλλια…
Αν έρθουν 20… γαμήθηκε ο Δίας :?
προσωπικά πιστεύω ότι αν έρθουν θα έρθουν με Tyler… Μακάρι, μακάρι, μακάρι και θα είναι once in a lifetime (όπως με Kiss, ACDC)
το είπε και ο Joey Kramer - όλα καλά στους Aerosmith
ανακοινώσεις αυτή τη βδομάδα.
www.avopolis.gr/theotherside:
'θέλω να σας πω ό,τι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Aerosmith θα εμφανιστούν στο Καραϊσκάκη στις 20 Ιουνίου. Και, νομίζω, χωρίς τον Steve Tyler’.
άκου θα έρθουν χωρίς τον Tyler. ότι να ναι.
ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ (ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ) ΙΟΥΝΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΑΚΑ. ΤΟ 20/06 ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓIA BJ#-o
Θεϊκό θρεντ! :lol:
Παιδιά πιστεύω ότι οι Αέροσμιθ θα έρθουν και μάλλον θα είναι με Τάηλερ…
με Tyler παω τρεχοντας, χωρις Tyler δεν με νοιαζει καθολου.
Μια από τα ίδια. αλλά γυρίζουμε στις 20, οπότε από το αεροπλάνο κατ’ ευθείαν ΟΑΚΑ!!!
20 καλα είναι.Αφήστε το.
Rasp είμαι προφήτης…??
ε, καλά θα περάσεις εκεί… 8)
Ο Αδερσαιντ κατα καιρούς γράφει μαλ…ίες αλλα επι του προκειμένου έγραψε
“εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Aerosmith θα εμφανιστούν στο Καραϊσκάκη στις 20 Ιουνίου. Kαι δεν ξέρω αν ισχύει το ό,τι θα έρθει χωρίς τον Steven Tyler - το συγκρότημα πάντως έχει ανακοινωθεί για το Download Festival με τον Steven Tyler κανονικά στη σύνθεσή του”
Τι διαβάσατε?
έδω λέει όμως ότι έρχεται Ριάνα, τι λέμε τώρα. Αμπρελα, έλα, έλα, έλα…
αρχικα ειχε γραψει οτι δε θα ειναι ο tyler και προφανως τον εκραξαν και το διορθωσε.
ξέχασες τα ε ε ε… εσείς οι wannabes, αχ!
Δωστε στον λαο Guns & Aerosmith!
Κατι μου λεει πως αυτη η χρονια θα μας μεινει αξεχαστη… 8)
Υ.Γ. Καλως ηρθα!
Μιας και ειμαστε στις φήμες, πριν λιγο ειδα αυτο…
http://prezatv.blogspot.com/2010/02/ozzy-osborne-live-in-greece-2010.html