Φημες για συναυλίες

Έκανε πουστιά ο λώρης(κλασικά) και τους έβγαλε από sonisphere για να παίξουν στο rockwave…

NAIIIII!!!BRING ALICE IN CHAINS!!!
Απο τις αγαπημενες μου μπαντες…ενταξει χωρις τον Layne ειναι καπως…αλλα θα ηθελα να τους δω,ετσι για την ιστορια…εξαλλου ο νεος δισκος δν μας χαλασε καθολου…:smiley:

δεν ξερω αν θα μπει αλλη μπαντα ή αν θα ειναι headliners οι alice in chains…
οπως μου το ειπαν ετσι το εγραψα…
δεν ξερω κατι αλλο - ουτε για ποιες ημερομηνιες εχουν κλεισει οι faith no more οπως αναφερθηκε…
απλα το εγραψα γιατι ειναι αξιοπιστη η πηγη…

8O8O8O alice in chains 8O8O και john garcia απο kyuss 8O8O
Ξέρουμε πότε θα είναι το rockwave; μην πέφτει πάνω στην εξεταστική μου [-o<[-o<

Αν παιξουν μαζι alice και fnm θα πεσουν πολλα κεφαλια!
Μακαρι!

8O8O8O8O8O

Πλάκα μας κάνεις;;;;;;

Προσευχουλες…Για καποιους (δεν λεμε ποιους :stuck_out_tongue: ) που εχασαν FNM θα ειναι πραγματικος παραδεισος αυτο!

Ευχομαι το Rockwave να μην εχει ονομα που να θελω να δω…Μου αρκει που θα τρεχω 2 φορες στο χωραφι…Δεν θελω αλλη…

Οσοι γουσταρετε Alice In Chains και τα αλλα που εχει, μακαρι να σας τα φερει να πατε και καλα να περασετε…

Όσοι γουστάρετε Alice in Chains καλά θα κάνετε να πάτε σε κάνα γιατρό να ελέγξετε όραση, ακοή γιατί αυτό το τσίρκο το τωρινό μόνο AiC δεν είναι.

Μετωπο και με τους alice in chains τωρα…Δωσεεεε μεγαλεε:bow2:

λοιπον, διαβαζοντας ενα ενθετο κυριακατικης εφημεριδας, επεσα πανω σε αρθρο για τις καλοκαιρινες συναυλιες.

αναφερει τον Bob Dylan, (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙς)
Rihanna(1 ιουνιου στο κλειστο ΟΑΚΑ)
Black eyed peas(στο Rockwave 10 i 11 ιουλιου)
Sonisphere Festival
Aerosmith
Rammstein
Jean Michel Jarre(30 μαιου θεσσ, 1 ιουνιου Αθηνα)
Massive Attack
cranberries
Norah jones

Rihanna ριιι <3

αμαν, θα ξεφραγκιαστούμε φέτος… :slight_smile:

παίζει ρε μάγκες πιθανότητα για pearl jam?κανα ροκγουέιβ έστω…

ανακοινωθηκε προχθες νεα συναυλια τους στην Ιταλια.
Μικρες πιθανοτητες υπαρχουν για εδω αλλα οχι μηδαμινες.

:papas::papas::papas:

Για τις 2 συναυλιες του Ozzy σε Αθηνα και Θεσσ/νικη τι πιθανοτητες υπαρχουν???

Περι Ντυλαν ειχε ακουστει και πριν καποιο καιρο νομιζω (μακαρι πραγματικα, καιγομαι πολυ να τον δω!).

Περι Οζζυ τωρα, το βλεπω αρκετα πιθανο (τωρα ειδικα που εχει και τον Gus G κιθαρα)…Οψομεθα!

Βρε ας φερουν την ιδια μερα faith no more & alice in chains και ολα τα αλλα ειναι περιττα.Το ιδιο ισχυει και για pearl jam.
(Οχι οτι δεν θα τιμησουμε και τους υπολοιπους)

…την εποχή της χειρότερης οικονομικής κρίσης για την ελλάδα έρχονται τόσα συγκροτήματα, για να δούμε τι κόσμο θα μαζέψουν όλες αυτές οι συναυλίες…(off topic)