Φημες για συναυλίες

Den pistevw sto telos na erthoun oloi…

Sigoura kapoies akyrwseis tha exoume kai nomizw oti rolo sto poies tha einai oi akyrwseis tha paixoun oi propwliseis…

Isws kapoia na min prolavoun na anakoinwthoun kan…

το οτι ακομα δεν εχει ανακοινωθει rockwave μας δινει ακομα πολλες ελπιδες για αρκετα μεγαλα ονοματα.

παιδιά έχει ακούσει κανεις για primordial το φθινοπωρο ; 8)

Αν δεν προλάβουν να ανακοινωθούν πώς θα έχουν προπωλήσεις; :smiley:

θα κάνουν poll. αν ανακοινώσουμε τους τάδε θα αγοράσετε εισιτήριο???

το σκεφτόμουν και εγώ αυτό.
καλά χαιρόμαστε, αλλά έχοντας δει τόσες και τόσες ακυρώσεις καλό είναι να κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις.

Από www.newgnr.com:

News
Mar 01 - Guns in Europe, TBA: Zagreb, Belgrade, Athens, Aalborg, Helsinki, St. Petersburg, and more

αντε καλα, θα πεινάσουμε φέτος, δε θα μας μείνει ευρώ για ευρώ…

δηλαδη ποτε λετε να τους περιμενουμε;;; ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΧΙ ΙΟΥΝΗ ΟΧΙ ΙΟΥΝΗ!!!

η μηπως ναι…20 Ιουνιου με aerosmith :smiley:

Από www.newgnr.com:

News
Mar 01 - Guns in Europe, TBA: Zagreb, Belgrade, Athens, Aalborg, Helsinki, St. Petersburg, and more

Αυτα ειναι…

Ποιος να το λεγε καποτε…Metallica,GnR και Aerosmith το ιδιο καλοκαιρι στην Ελλάδα…

Eδώ θα χρειαστούμε 15ο μισθο και θα μας κόψουν και τον 14ο…:lol: και για τον θεό οχι Ιουνιο και αυτοί…

αν έρθουν και οι GNR ιούνιο ο Ολι Ρεν θα καταρτίσει τον συναυλιακό προυπολογισμό μας…

…και εν μέσω οικονομικής κρίσης!!! :stuck_out_tongue: που θα τα βρουμε τα λεφτα?? :-k

μη σου κάτσει και κανας OZZY , τι θα κάνεις τότε ; :stuck_out_tongue:

Οι James επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 2 χρόνια, στις 1 Μαϊου στο γήπεδο TaeKwonDo στο Φάληρο. Επίσης, για πρώτη φορά θα παίξουν και στην Πάτρα, στις 30 Απριλίου.

Ρε εδω ερχονται οι Guns λεμε…ποιοι James τώρα?:stuck_out_tongue:

εε να μην πουμε και τα ψιλά γράμματα ? :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως μάλλον θα συνεχίσω να τους αποκαλώ Axl Rose Band… :frowning:

Αν βολύεουν οι ημερομηνίες και είναι και φτηνό (ναι καλά) μπορεί να πάω. 700 χιλιόμετρα είναι αυτά… :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως δεν θα χρειαστώ κανένα δάνειο, μόνο GnR θέλω να δω.
Και Rammstein λογικά.

μόνο έτσι…