Φημες για συναυλίες

Μετά τα σημερινά, άκυρο και για Γκανς αν τους φέρει η DiDi.

Για τα εισητηρια ε;Σπαστικες τοσο πολυ ρε συ;:-k

Γιατί τι έγινε σήμερα με τα εισιτήρια ???

γαμα τα ! :stuck_out_tongue:

λοιπόν, έχουμε και λέμε : 5 Ιουνιου Γιάννενα Scorpions - αφου παιζουν στην πατριδα θα τους τιμήσω :smiley:

εχω ηδη παρει εισιτηριο για U2 - οκ μην βαρατε αλλα θα παω…

για GnR οπωσδηποτε

και για να νιωσετε καλυτερα : μην ανησυχειτε για τα συναυλιακά έξοδα του καλοκαιριού , εγώ 19 Ιουνίου ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ! :p:lol: εκει να δεις έξοδα - και δεν προλαβαινω Aerosmith λόγω γάμου (Μένω Ηγουμενίτσα, οποτε…)
, οποτε παει αυτό

Μήπως ρε παιδες απο ολο το Forum θέλετε να τσοντάρετε “φακελακι” για τον γαμο??? :lol: θα με βοηθουσατε παρα πολυ! :lol::lol:

Τώρα αν κλεισουν οι GnR για 19 Ιουνίου, αν δειτε μια με νυφικό και εναν με κουστουμι μπροστα μπροστα, ξερετε ποιος θα ειναι :roll::roll:

Ε αν γινει στις 19 Gnr θα τρελαθω ρε…Υπαρχει και ο ιουλιος γαμω#-o

Εμάς τους έξω από αθήνα (Καβάλα) μας βολεύει τρελά όμως!!! :D:D

Γιατι ρε;Αν θελετε να κατεβειτε σε ποσες συναυλιες θα πηγαινοερχοσαστε;Τα εξοδα;

Θα το συνδυασουν με μια εβδομάδα διακοπες στην Αθηνα…(για να δουν ολα τα live)

τι εγινε με τα εισιτηρια??

Αυτό. Το λαιβ που αναμένω όσο τίποτα αυτή τη περίοδο!

οντως! το 2006 ηταν πολυ καλα, αλλα φετος με DjAshba, με κατι απιστευτα setlists , με 3ωρα σοου…περιμενω με τρελλα την ανακοινωση!:papas:

Ναι έχει ακουστεί ότι θα έρθουν το φθινόπωρο από τα μέρη μας :smiley:

:-k:-k το γκαντέμιασες νομίζω

Primordial φθινοπωρο???

:vibrate::vibrate:

Προς το παρόν το πρόγραμμα προβλέπει αεροπλανάκι στις 19, 10ήμερες διακοπές Αθήνα (!!!) με Aerosmith, Sonisphere και Rammstein και 29 πίσω Καβάλα… τώρα με τους G’n’R ίσως να περιμένω πριν κλείσω τα tickets γιατί στο τσακ ήμουν.

Ρε παιδιά αυτό για τις 19 ιουνίου πως προκύπτει? έχει ακουστεί κάτι ή απλά κάνετε υποθέσεις?

Aπλά προέκυψε από το γεγονός ότι κάποιος συμφορουμίτης παντρεύεται στις 19/6 και θα ήταν τρελή ατυχία να έρθουν τότε :smiley:

τι έγινε ρε παιδιά με τα εισιτήρια?

Τελείωσαν σε 2 milisecond #-o

για sonisphere μιλάμε? δεν το έπιασα…

Ναι σόρυ… ήμουν πολύ ασαφής.

Τα μπιλιετάκια των Rammstein (των 35 και 45 ευρώ) τελείωσαν πολύ γρήγορα.