Φημες για συναυλίες

πιστεψε με εκανα log in για να μπω να χωσω για αυτο το θεμα γιατι τα εχω παρει με το που το διαβασα!!
ναι ειναι fun των BJ του μακροπουλου του τσαλικη του ρεμου του οικονομοπουλου που το παιζει και ο ελληνας BJ της παρτουζας της πιπας των τεκνων και των σκυλαδικων ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΦΗΜΗ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΛΕΟΣ!!!ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!#-o:blow::blow:

δεν αξιζει να νευριαζεις πλεον μ’αυτο το θεμα, τα ιδια δεν εγιναν κ περυσι με τους AC/DC?? ολοι οι μαιντανοι εβγαιναν με μπλουζες ac/dc στα μεσημεριαναδικα, ακομα κ ενας σκυλας του κερατα(δεν ξερω ονομα) ειχε γυρισει βιντεο κλιπ με μπλουζα του συγκροτηματος υπο τους ηχους του κλαρινου…ακομα κ ο κανακης που τον παω κ κανει κ γαμω της εκπομπες με ειχε εκνευρισει…μα ποσο τυχεροι ειναι οσοι πανε στους AC/DC ελεγε κ ξαναλεγε, μακαρι να ημουν κ εγω… αλλα στη beyonce ηξερε να τρεξει…

φαντασου να ερθουν οι BJ τι εχει να γινει που πολλοι ξερουν 2-3 μπαλαντες κ θα τρεξουν να βγουν στις καμερες για να κανουν δηλωσεις για τη συναυλια της χρονιας…

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΛΙΑΝΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΙ Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΗ FUN ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ AEROSMITH ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!
ΜΑΚΑΡΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΑΚΙ SUPER!!

Δε χρειάζεται να πας μακρια για νοοτροπία… Στο τέλος του άρθρου της Espresso που γράφει για πιθανή συναυλία των Βοn Jovi αναφέρεται και το ΜΕΓΑΛΟ στοίχημα του Ντέμη. Να φέρει την… Lady Gaga! Πραγματικά πιο gaga δε γίνεται… #-o #-o

παιδια σορρυ για το οφ τοπικ…αλλα μιας κ οι alter bridge περνουν απο Ευρωπη το φθινοπωρο,υπαρχει καμια περιπτωση να τους φερουν κ απο δω?γτ ολο τα ιδια κ τα ιδια βλεπουμε,ας φερουν κ καμια αλλη μπαντα…:papas::papas:

Ρε παιδια δυο-τρια διαφορετικά άτομα μου έχουν πει πως έρχονται τελικά οι Arcade Fire. Ξέρει κανείς αν έχει κάποια δόση αλήθειας αυτό;

:papas: Αν ξέρει κανείς κάτι…

ακούγεται έντονα ότι η tarja επιστρέφει :roll::stuck_out_tongue:

Μακάρι, 2 φορές την έχω χάσει :frowning:

Κάτσε ρε, πριν λίγο καιρό δεν ήρθε στο Gagarin; Υπάρχει καινούριος δίσκος;

μαλλον europe 2-3 ιουλιου απο εγγυρη πηγη αθηνα και σαλονικη!!!

:vibrate::vibrate::o:o

Kαι αλλο?!??!? Τι σας φταιμε αμοιροι?!?!? Εν τω μεταξυ εβλεπα σημερα κατι λαηβ κομματια των Europe και το σκεφτομουν πως θα ελεγε ενα λαηβ τους. Αααα μακαρι!

02 JUL. 10 // PEACE & LOVE / BORLÄNGE / SWE // TICKETS //
08 JUL. 10 // GATUFEST / SUNDSVALL / SWE

Εαν υπαρχει καποιος που να γνωριζει…αυτος ειναι ο γνωστος οπαδος τους:lol:

Θα μαθω και θα επανελθω:)

Κανόνισε για Guns Παναγιώτη κι άσε τους Europe:p

αλήθεια ρε παιδιά, υπάρχει κανένα νέο για τους guns?

καλα θα μας τρελλάνουν φέτος…δεν θα έχουμε ούτε να φάμε στο τέλος…

Πεστα αδελφε…:stuck_out_tongue:

Κ ενω συνεχιζουμε τις προσευχες,τα ταματα,το αναμα λαμπαδων…
:papas::papas::papas::papas::papas:

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1877.html

:papas:

Τι ώρα ανοίγουν οι θύρες??? :D8):p:lol:

σε γιαννιωτικο site(δεν θυμαμαι σε ποιο) διαβασα μια φημη για James στα Γιαννενα καπου αρχες Ιουλιου…ξερει κανεις αν ισχυει??