http://www.rocking.gr/article7545.php
ελα ρε γαμω την που@@να μου γαμω μας εχετε ξεσκίσει φετος…
μακάρι να ειναι τέλι Αυγούστου τουλάχιστον !!!
Τέτοια θέλουμε!
AAAAAAAAAAA!!! Θα τρελαθω! θηγψυτξδψ ηιπ δοεωβ θδσφπηβ
Ολα φετος!
awgawgduagwuigai
ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
ετσι και ερθει,ειμαι ηδη εκει περα.μια χαρα πεφτει λογικα η ημερομηνια.σκεφτομουνα να παω οζζυ εκτος απο σονισφηρ αλλα τανκιαν ειναι αυτος.επιτελους ρε!!!
τελείως κουλό και αναπάντεχο νέο, δεν το περίμενα με την καμία
εγω δυστηχως το πιο πιθανο να ειμαι φανταρος τοτε.γαμωτο
Ελπίζω να εννοείς ότι εκτός Sonisphere και Ozzy θα πας και Tankian και όχι ότι θα πας Tankian αντί Ozzy!!!
Πάντως δεν νομίζω στο 2010 να υπάρχει κανείς που ανάμεσα σε Ozzy και Τankian θα προτιμούσε Οzzy. Τίποτα από SOAD παίζει στα live του ή θα παρηγορηθούμε με Eject the dead;
Εεεε είσαι υπερβολικός τώρα
το πιο πιθανο απο το elect the dead.
εννοειται πως θα παω τανκιαν αντι οζζυ.
Fixed
ααχαχαχαχαχ εεε ναι ρε!!!
THIS IS OZZY WE’RE TALKING 'BOUT!!!
να σας θυμισω οτι βρισκομαστε στη δευτερη δεκαετια του 21ου αιωνα και πως ο οζζυ πλεον δεν μπορει να τραγουδησει και στην μπαντα του πλεον,δεν ειναι ουτε ο ζακ ουτε ο mike bordin:wink:
Καλά σίγουρα θα πας εκεί που γουστάρεις αλλά γνώμη μου είναι να μην χάσεις ένα τέτοιο ραντεβού με την ιστορία
τον Οκτοβριο ερχονται απο τα μερη μας οι Dillinger Escape Plan
για οποιον ενδιαφερετε
8O Καλη φαση !
Δεν είναι κάτι επίσημο όμως…Απλά αναφέρθηκε σε συνέντευξη της μπάντας αλλα είμαι σίγουρος πως και εσύ θα έχεις διαβάσει αρκετές φορές σε διάφορα περιοδικά και site να λένε μέλη συγκροτημάτων ότι θα περάσουν από τα μέρη μας και τελικά…τίποτα.Άρα μην το δένεις κόμπο πως θα έρθουν.
το ξερω και για αυτο το εβαλα στις φημες