Τι έγινε ρε παιδιά? Ακόμα να τα βρει ο Ντέμης με τους Bon Jovi? [-X
για του χρόνου το καλοκαίρι φημολογείται αυτή η συναυλία όχι για φέτος… οπότε είναι λίγο νωρίς για ανακοινώσεις
-deleted-
Μετά από αναμονή σχεδόν μιάς ολόκληρης μέρας παρέα με το Ελληνικό fan club του Gary Moore (www.moorepanos.com) ενημερωθήκαμε σχετικά με το setlist στη συναυλία που έδωσε χθες (Σάββατο 22 Μαΐου), αλλά και για?δυο συναυλιες στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, οι οπαδοί που συνέρρευσαν για την εμφάνιση του Gary Moore στο Trondheim στη Νορβηγία αγόρασαν από τo merchandise μπλουζάκι της περιοδείας, το οποίο στην πλάτη, όπου αναγράφονται όλες οι συναυλίες αναφέρει δυο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα! Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από κανέναν Έλληνα διοργανωτή, οπότε? αναμένουμε!
Στην πρώτη του συναυλία μετά τη δήλωσή του ότι επιστρέφει στα άλμπουμ των ?80s έπαιξε με το συγκρότημά του τα εξής:
- Dunluce (tape intro)
- Over The Hills And Far Away
- Thunder Rising
- Military Man
- Days Of Heroes
- Where Are You Now
- So Far Away
- Empty Rooms
- Old Wild One (Neil Carter στη ρυθμική)
- Blood Of Emeralds
- Out In The Fields
- Still Got The Blues
- Walking By Myself
1st encore Johnny Boy (ακουστική εκτέλεση)
2nd encore Parisienne Walkways
Τα 5,6 και 9 είναι κομμάτια από το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ, το οποίο θα κινείται στα πλαίσια του «Κέλτικου Rock» σύμφωνα πάντα με δήλωση του Gary Moore. Τέλος, το συγκρότημα αποτελείται από τους Neil Carter (μετά από 20 χρόνια) στα πλήκτρα, Jon Noyce στο μπάσο και Darryn Mooney στα τύμπανα.
Μακάρι να γίνει κανένα θαύμα!!!
φαινεται οτι ειναι σιγουρο…
Γαματη και πολυ ενδιαφερουσα φαση…Για να δουμε…
εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει απαντηση… ισχυει αυτο??? http://troktiko.blogspot.com/2010/05/james.html
μαλλον μουφες…
δεν παιζει να ερθουν απο Αγγλια Ελλαδα για 2 live και μετα παλι πισω…τζαμπα χαρηκα…
Bleedin κατι μου ειπανε για EHG στην Ελλαδα ?
Κάτι πήρε και μένα τ’αυτί μου… :twisted:
χαχα δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει. Είναι dead. :lol::lol::lol:
Ε σρσλυ ή πάλι κάνετε χαβαλέ;
Κανείς δεν ξέρει σίγουρα! :–
8O8O8O
τι?που?πως?πότε?
ξηγηθείτε σαν άντρες ωρέ!
Ξέρω ότι ισχύει για το Ηράκλειο απλά δεν έχει ανακοινωθεί. Μάλλον θα ισχύει κ για Ιωάννινα.
έχετε αναφέρει τίποτα για gary moore? βαρίεμαι να κοιτάω πίσω
http://www.rockpages.gr/detailspage.aspx?id=4037&type=10&lang=GR
(έντιτ) έχει αναφερθεί τελικά… μακάρι ρε γαμώτο. αν και για να το λέει φαν κλαμπ δεν παίζει να είναι απλά φήμη
Ναι ναι και τα μυαλά μας πονάνε… Το setlist είναι ΟΝΕΙΡΙΚΟ!!!
ΤΕΛΕΙΑ!! …αιντε να δουμε… :-k
Αν και δεν είναι ακριβώς φήμη, γίνεται μια προσπάθεια να ξαναέρθουν οι Manowar στην Ελλάδα (δοθέντος ότι θα πληρωθούν αυτή τη φορά).
Ποτέ δεν ξέρεις…