Φημες για συναυλίες

Βασικα μπορει να σου ειχαν απαντησει και απλως να μη διαβασες καλα. :stuck_out_tongue:

εχεις δικιο…!!! το ειδα καθυστερημενα!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ iron_aris!!:stuck_out_tongue:

Boys and girls έχω δει σε κάτι έντυπα και site για Blues Brothers στις 19 Ιουλίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανένας τίποτα;;

Κάτι άκουσα για Fifth Angel και Sorcerer.Ξεχωριστά, όχι μαζί.Sorcerer καπάκια μετά το Hammer of doom… :slight_smile:

http://www.ticketservices.gr/el/TheBluesBrothers-569.php

Τσιμπημενη η τιμη…
Θα δειξει

μολις ακουσα για napalm death νοεμβρη σαλονικα
ισχυει?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=15962

Kατω κατω στην πρωτη σελιδα των συναυλιων ειναι βρε συ :wink: :stuck_out_tongue:

τωρα θα κλαιω απο την χαρα μου :smiley:

June 11, 2010 Submitted by Nestos Q: Hi there Mr. Obbie,

I 'm from Greece and i never had the chance to see Bon Jovi live in my country…

There are many fans here and Jon won’t regret it if he decides to come with his friends! It will be their first time in Athens and trust me… A LOT of people will come to the concert!

So… just ask them if they have plans to visit us, that’s all!

Thank you!

A: We are coming to Greece next year. I’ll put the dates up as soon as I get them

Related Stories:

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο OBBIE ΕΤΣΙ ΣΤΟ OFFICIAL ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ!!!ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!:dizzy::bounce::papas::bow2:

Χμμμμ όντως τσιμπημένη η τιμή και παίζουν και οι θεοί Jethro Tull την επόμενη… Θα το προσπαθήσω!!!

nickiobj σόρυ που ρωτάω αλλά ποιος είναι αυτός ο Obbie?? Κανένας manager?? Γιατί αυτά τα νέα είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α!!!

τοσο ευκολο.

Είναι ο επί πολλά χρόνια μηχανικός ήχου / βοηθός παραγωγού.

[QUOTE=mr_whatsisname;900237

τοσο ευκολο.

Χαχαχαχαχ έεεε εκείνος είναι Obi γι’αυτό μπερδέυτηκα!!! :stuck_out_tongue:

Τhanx Cozy. Άρα είναι ψιλοέμπιστη πηγή!!! Μακάρι!

μη μας τρελενεις πρωινιατικα… λογικα για καλοκαιρι μιλαμε εεε?? μην το χασω λογω στρατου…

Oμορφιεεες! Αναμενουμε λοιπον 8)

Ε, πότε θα ερχόντουσαν, όταν θα λείπω από Ελλάδα. Εννοείται. Γιέα.

Ρε λετε να ερθουν;8O
Μακαρι χριστουλη μου…:lol::papas:

Kαλοκαίρι (μάλλον) 2011. Τους φέρνει ο Ντέμης.

ξερει κανεις το τηλ του ντεμη,θελω να του μαθω τους rush!!!

Kαλυτερα οχι φιλε μου…Οι Rush μονο ενα Gagarin (στην καλυτερη) θα γεμιζαν στην Ελλαδα. Γνωμη μου δηλαδη, εννοειται πως σκοτωνω να τους δω!