Φημες για συναυλίες

Εντάξει, υπερβάλλεις λίγο.Οκ,δεν έχουν κόσμο στην Ελλάδα, αλλά έναν Λυκαβηττό νομίζω τον γεμίζουν(ή παρόμοιο χώρο).
Είμαι αισιόδοξος πάντως.Πιστεύω πως όταν βγάλουν το καινούριο άλμπουμ, θα περάσουν στάνταρ από Ελλάδα(δεν ξέρω κάτι,απλά έχω ένα προαίσθημα).

Lady gaga Σεπτεμβριος

απο προαισθημα πως τα πας?να ελπιζω?

Aυτό έχω ακούσει κι εγώ…για να δούμε.

Εγώ για Νοέμβρη ξέρω…

Όσο για τους Rush να πάνε από τα γήπεδα της Αμερικής και του Καναδά στα γήπεδα της Ευρώπης οκ. Να πάνε όμως σε έναν Λυκαβηττό κι αυτόν μισογεμάτο με το ζόρι δύσκολο το κόβω. Αλλά θα γούσταρα να τους δώ…

Κοίτα, θεωρώ δύσκολο πλέον, που έχουν έρθει οι πάντες στην Ελλάδα-εκτός από Bon Jovi(που είναι στο δρόμο όμως) και Red hot chilli peppers- να μην έρθουν και αυτοί…
Και από την στιγμή που θα πάρουν την αμοιβή τους, χέστηκαν για το που θα παίξουν.Και στο Αν να τους έβαζες που λέει ο λόγος, θα έπαιζαν :stuck_out_tongue: .
Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να πηγαίνουν μεγάλα γκρουπ σε χώρες που δεν πήγαιναν παλιά.Και λόγω μείωσης των πωλήσεων προσπαθούν να τα βγάλουν από τις συναυλίες, αλλά και λόγω της κρίσης, έχουν πέσει λίγο οι αμοιβές.

μακαρι ρε,μακαρι

To θεμα ειναι οτι οι Rush συνηθως εχουν 15-20 ευρωπαϊκες ημερομηνιες.

Αν δεν μπορεσει να τους εγγυηθει καποιος αυτα που θελουν, θα βρουν αλλου.

Είναι σχεδόν σίγουρο για τον κύριο Μπόν γιατί στη συναυλία της Ριάνα για λόγους δουλείας έτυχε να βρεθώ στα επίσημα και δεν κρατήθηκα να μην ρωτήσω πολύ κοντινούς του συνεργάτες και φυσικά η απάντηση ήταν θετική.Για το επόμενο καλοκαίρι πάει μάλλον.
Επίσης η Lady Gaga είναι σίγουρο και αυτή πως θα έρθει αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες καθώς έχουν μπλέξει δύο εταιρίες στη διεκδίκηση της παραγωγής( η μία είναι του Ντέμη και άλλη μία εταιρία που διοργανώνει πάρτυ σε μαγαζιά στην παραλία) και τα σενάρια παίζουν από Νοέμβριο μέχρι και Ιανουάριο.

ρε θελουμε και MOTORHEAD στην Πατρα.!!!Θα ρθούν??

Aνακοινωθηκαν και αλλου για να ερθουν και στην Πατρα ?
Εννοειται πως θελουμε Motorhead στην Πατρα !

Αμα ερθουν, παντως, θα ειναι τιγκα

…τα σκαλακια στη Γεροκωστοπουλου. :lol:

Oκ δικιο εχεις, μιλησα με καπως υπερβολικα λογια. Οπως και να εχει, αν ερθουν ενας γεματος Λυκαβηττος (που ειπες και εσυ) ειναι οτι καλυτερο περναει απο το μυαλο μου. Βεβαια ας ερθουν πρωτα και μετα βλεπουμε…

Ξεπεσμος. Ακους εκει οι MOTORHEAD στην Πατρα. Να πανε να παιξουν και στα Ανω Κρεμαστα.

Σκόρπιονς είναι άλλωστε;

(Χαίρετε βασικα:p)

Τι εννοείς και στην Πάτρα? Ανακοινώθηκε και εκτός Πάτρας?

Περίεργα πράγματα…

Γεια χαρά και σε σένα φίλε. Οχι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για Motorhead στην Πάτρα ουτε πουθενά αλλού. Απλά ένας ευσεβής πόθος του thrasakia φαντάζομαι!!! :lol:

Το βάζω στις φήμες μιας και ακόμα δεν έχει βγεί ημερομηνία κλπ κλπ αλλά από φθινώπορο μεριά στην Καβάλα θα έρθει το female tribute συγκρότημα THE IRON MAIDENS από Καλιφόρνια ή κάτι τέτοιο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλά αρκετών είναι πόθος αλλά καλύτερα Αθήνα ρε αδερφέ:p

Οι Hammers τον Οκτώβρη σύμφωνα με το myspace τους

Για να το γράφουν στο myspace δύσκολα να ναι φήμη τεσπα :stuck_out_tongue: