Φημες για συναυλίες

Μου αρέσει όταν ξεκαθαρίζει το τοπίο. Θα περάσουμε καλά φέτος!!! 8)8)8)8)8)
Χρήστο, ήμουν Πάτρα προχθές, δεν είχα το τηλ σου…

Πες μας τι ξερεις τωρα:!:

Εγώ ετοιμαζόμουν για φεστιβάλ στην Ευρώπη, αλλά τελικά δεν θα πάω… :):stuck_out_tongue:

Το ξες οτι μας τσατιζεις τωρα ε:!:
Πες 2-3 ονοματακια.:slight_smile:

Ελα, Motley Crue θα πεις. Σε βλεπω.

Slipknot slipknot slipknot Slipknot slipknot slipknot Slipknot slipknot slipknot Slipknot slipknot slipknot

Drifter ένα σημάδι πλιιιιζ!

πες πες πες

Απο ‘‘καλη’’ πηγη εμαθα οτι ερχονται Rammstein και πως η Ντιντι κερδισε σε δημοπρασια τους Slayer…:stuck_out_tongue:

Ποσο καλη ειναι η πηγη σου?Βγαζει καλο πραμα?

αρκετα καλο θα ελεγα…

Kαλα νταξει το εχω ακουσει και εγω αυτο… αμα ισχυει θα γινει μακελειο8O8)

Ρε drifter :frowning:

ΣΛΙΠΝΟΤ

Καθε χρονο τα ιδια.

εσύ ελά εξω να τους δούμε headliners :!:

μα γιατί να υπάρχουν τέτοια άτομα,πρέπει να τον κάνετε μπαν αμέσως[-X[-X,αφού βέβαια τον βασανίσετε να σας πει 2-3 ονόματα…ιδέες μπορούμε να πάρουμε από Sayid:D

Now playing: Technotronic - Pump Up The Jam
via FoxyTunes

Εΐναι δημοσιογραφος σε σαιτ σαν το ροκινγκ… πιστευω πως ειναι αρκετα αξιοπιστη η πηγη…

οι μεταλικα παντως ειναι πια σιγουρο οτι δεν ερχονται.ανακοινωσαν την τελευταια συναυλια στην ευρωπη για το 2009

One More For Europe
2/25/2009	

Final European Show for '09
If you're heading out to the Nottingham show and happen to stop by the merch booth to check 
out the new World Magnetic tour program, you just might notice one show listed there that's not
 on the site . . . so in the interest of helping out our friends who can't join us in the UK tonight, 
on August 1 we'll be in Dublin at Fairyhouse Racecourse.

We'll have more details about tickets, etc. shortly. And that's going to do it for our European buddies . . .
 for now!

Σκατά! Ακόμα μια φορά οι διοργανωτές κοιμούνται!

αμα πραγματοποιηθουν όλες αυτές οι φήμες θα πρέπει να βρούμε φράγκα γιανα πάμε σε όλες…δύσκολο καλοκαίρι θα περάσουμε(οικονομικά!)hehe χαλαλι ρεε!! :slight_smile: