Φημες για συναυλίες

ενα θεμα που με απασχολει ειναι

πως θα ερθουν οσοι ερθουν?

δηλαδη
αν ειναι να φερουν πχ ξεχωριστα rammstein
ξεχωριστα motley crue
slayer σε rockwave
κλπ κλπ
θα φαληρησουμε
και θα πρεπει να παρουμε τη μιση μας καλοκαιρινη αδεια για να δουμε αυτες τις συναυλιες
για συμφωνα με τα οσα συμβαινουν τα τελευταια χρονια θα πεφτουνε καθημερινες

[QUOTE=diracas;573693]οι μεταλικα παντως ειναι πια σιγουρο οτι δεν ερχονται.ανακοινωσαν την τελευταια συναυλια στην ευρωπη για το 2009

τα είπαμε, στην Ελλάδα έχουν κλείσει για το 2010… Ας το επιβεβαιώσουν όσοι είναι μέσα στα πράγματα…

[quote="“nder,post:302,topic:8323”]

Μα πως το ξέρεις? Αφου δεν έχει βγει πρόγραμμα. Μέσα από τη Didi μου είχαν πει ότι το παλεύουν για φέτος…

[quote="“shadowking69,post:303,topic:8323”]

μακαρι να ερθουν φετος, μακαριμθελουμε metallica στο rockwave!!

metallica για φέτος ξεχάστο στο, όπως προείπε και φίλος παραπάνω δεν έρχονται αφού ανακοίνωσαν και την τελευταία ευρωπαϊκή συναυλία…
και μην μπερδεύεστε με τα μεγάλα κενά που έχουν στο tour τους οι ίδιοι το επιλέγουν να έχουν διαλείματα για να ξεκουράζονται…
από το 2010…
να δούμε τι θα μας έρθει από άλλες μπάντες…

ας τη βγαλουμε με slayer τοτε!!!:D:D

[quote="“shadowking69,post:303,topic:8323”]

Μέχρι πριν μερικές ημέρες έμαθα ότι έχουν κλείσει για το 2010 και ότι φέτος δεν θα έρθουν. Μακάρι να διαψευστώ…

Για το rockwave πότε περίπου θα μάθουμε πληροφορίες,ετσι περίπου για να κάνουμε ένα προγραμματισμό για το καλοκαίρι…αν ξέρει κανείς κάτι ας το ποστάρει.

σωστά.Θα γίνει της πουτάνας όμως,όλοι θα παίζουν πιτ:p

Rockwave Festival 2009!
Παιδία καλησπέρα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές, (ποτέ δεν αποκαλύπτουμε φυσικά )

τα δύο σίγουρα ονόματα που θα παίξουν στο φετινό ROCKWAVE FESTIVAL είναι οι MOTLEY CRUE και οι SLIPKNOT !!!

κατά 99% το festival θα πραγματοποιηθεί, στο γνωστό βέβαια μέρος, στο τριήμερο 27-28-29 Ιουνίου!!!

Για τις support bands ακούγετε έντονα το όνομα των DREAM THEATER!

Επίσης δεν έχει επιβεβαίωθει ακόμα το αν οι προαναφερθήσες μπάντες , θα εμφανιστούν σε ξεχωριστές μέρες ή όχι!

περισσότερες πληροφορίες σύντομα…

Bάλτε ρε μαλάκες Dream Theater , Slayer Σαλόνικα. Της πόπης θα γίνει!!!

Πάντως ή 3 ή 7 Μαρτίου (χμ, ή ίσως κάποια άλλη “μονή” μέρα :p) ανακοινώνεται και επίσημα το Rockwave.

Κι εμένα οι πηγές μου που φυσικά δεν αποκαλύπτω λένε για χοτ ονόματα φέτος. Σύντομα οι ανακοινώσεις.

Ε μα, θα κατεβει το μισο download δω περα?

Θαρρω πως σαππορτ στους Σλιπνοτ θα κανει η Duffy που ειναι το μονο σιγουρο ονομα μεχρι τωρα

ελπίζω να είναι οι slipknot headliners ώστε να την κάνω αν έχουν καλά ονόματα την ίδια μέρα,αλλιώς βρήκα ποια μέρα δεν θα πάω…:smiley:

Now playing: Cavalera Conspiracy - Black Ark
via FoxyTunes

Μάγκες για Slipknot παίζει έντονα. Και εμένα μου το είπε άνθρωπος που γνωρίζει. Για να δούμε…

μπραβο τελεια μπετοβλακες της ντιντι…

μεσα στην εξεταστικη…

καλα οι μοτλευ δεν χανονται αλλα για να δουμε τι θα εχουνε οι αλλες μερες…

[SIZE=“5”]ΦΕΡΤΕ ZZ TOP ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]

Ω ΝΑΙ!

Και οπωσδήποτε να έρθουν οι THEATER, παρακαλώ!!! :smiley: :smiley: :smiley: 8) 8) 8)

Επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα, λέω το ίδιο πράγμα διαφορετικά:

Οι Priest είναι κοινά αποδεκτό ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στις γενεσιουργές μπάντες του Heavy Metal, με τεράστιο μουσικό έργο. Έχω κάνει ανελέητο headbanging ακούγοντας το Painkiller. Όταν ανακοινώθηκε όμως το Line Up του φεστιβάλ δεν τρελάθηκα γιατί θα έβλεπα (1η φορά) τους Priest, αλλά γιατί θα έβλεπα Carcass έστω και χωρίς τον Owen.