Φημες για συναυλίες

εγώ προσπαθώ από τώρα να μπορέσω να πάω graspop που θα δω, όσους έρθουν στην ελλάδα, μαζί με καμια 15αριά μπάντες που με ενδιαφέρουν επιπλέον, σε πολύ καλύτερες συνθήκες και παίζει να μου έρθει μια η άλλη μαζί με τα αεροπορικά…

να δουμε πρώτα τα συνολικά προσφερόμενα πακέτα και κρίνουμε μετά.

Ας το ευχηθουμε.Οπως και για Nine Inch Nails(πανω που εχανα τις ελπιδες μου).

:papas:

Shitknot στο rockwave ?.. Ξενερωσα τωρα…

Τον πουλο το φετινο rockwave…

[-X

Ελπιζω να δουμε καμια σοβαρη μπαντα μεσα στην ανοιξη.

Άσε τους φλίπνοτ ρε. Εδώ θα δούμε Μότλευ!

:-sΑσε μας ρε φιλε.Οταν λες σοβαρη μπαντα τι εννοεις?τους Scorpions που καταντησαν πελατες η τους Maiden?

Mονο αυτα τα συγκροτηματα ξερουν οι shitknot fans ?

Μην υποτιμας τον εαυτο σου outlawtorn, μπορουσες να δωσεις καλυτερη απαντηση. Toυλαχιστον εσυ που εισαι γνωστης της σκηνης που ακους. :wink:

Να ξέρεις οτι οι ημερομηνίες του εκάστοτε fest δεν καθορίζονται απο τους διοργανωτές, αλλά απο το tour date των ‘χ’ bands που προσπαθείς να κλείσεις!

όταν λοιπόν καταλήγουν οι οικονομικές συμφωνίες , μετά παντα κοιτανε να πέσουν οι ημερομηνίες σωστά, ανάλογα με την περιοδεία των συγκροτημάτων.

Μην ξεχνάτε κίολας ότι 24-25-26 και οι δύο bands που προανέφερα (SLIPKNOT , MOTLEY CRUE) παίζουν στο κοντινό μας GODS OF METAL στο Μιλάνο… :wink:

Οχι,απλα αυτα τα συγκροτηματα ερχονται συνεχεια και καταντησαν αηδια.Εξου και η απαντηση.

Πωωω άντε πάλι η ίδια ιστορία. Τα ίδια παντελάκη μου…

Nαι… Ομως υπαρχουν απειρα συγκροτηματα που θα μπορουσαν να φερουν στο rockwave…
Δεν ειναι ‘’ ή οι Shitknot ή οι Maiden ‘’.
Eλεος.

Μακάρι να έρθουν οι Crue εδώ. Θα γλιτώσω το καπάκι ταξίδι από Λονδίνο για ac/dc για Μιλάνο kai gods of metal και μετά Αθήνα!

Οι Shitknot ομως θα μας γαμησουν το κεφαλακι και θα μας στειλουν ανετα.
Ελπιζω αμα ισχυει να ναι διαφορετικη μερα με μοτλευκραπς(ω!εκανα γαματο λογοπαιγνιο και μειωσα το γκρουπ,χαχαχα!),αλλα ιδια μερα με τιποτα Σλεηερ (ή ΛΑΜΠΟΦ)και να παιξουν ιδια ωρα και να ψοφησουμε οπως περισυ στους Καβαλερας.
Αμα ειναι μεσα στην εξεταστικη ομως θα τσατιστω.

Νταξει…φερτε Slipknot αλλα μην κανετε το λαθος κ βαλετε Ζλειερ ιδια μερα.

Γιατι?Για να τρεχουμε 2 μερες στο χωραφι?

Μαλλον εννοει οτι θα φανε μπουκαλια και κραξιμο απο τους οπαδους των Slayer… :-k:D

Ρε παιδιά για Killers δεν ήταν ψιλοσίγουρο στο Rockwave? Και δεν μπα να ναι μεσα στην εξεταστικη, εγώ θα κατέβω όπωσδήποτε :stuck_out_tongue:

Δν γινεται να ειναι πιο πανω οι μασκες.Κι αν ειναι οι θεοι χεντλαινερς δεν θα αντεξω να δω πολλα χαζεμενα να φευγουν μολις τελειωσουν οι μασκες η να μην ξερουν καν ποιοι αυτοι που θα παιξουν μετα τα <3 σλιπνοτουλινια.Και σιγουρα θα υπαρχουν και τετοιοι.

ρε για slipknot μιλαμε…οχι για LP

θα καει το συμπαν ξανα οπως και το 2005

:slight_smile:

Ρε παιδία καταλάβετε επιτέλους οτι κανεις δεν μπορει να φέρει κάποιους που δεν ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ!!!

Σιγουρα υπάρχουν πολλά συγκροτήματα αλλά δεν περιοδεύουν το καλοκαίρι!

Πως να γίνει δλδ!! με το ζόρι??? αμάν ρε σεις! με τίπορα δεν ικανοποιείστε???

έπρεπε να ζούσατε στι δεκαετία του 80 να δείτε τι ωραία που ήταν!!

που έπαιζαν στιν ελλάδα 4 συγκροτήματα το χρόνο!!