Φημες για συναυλίες

έτσι…:wink::wink::wink::wink:

Μοτορχεντ εχουν βγει για το Motorizer;
Children of Bodom εχω ελπιδα;
Ζλειερ περιοδευουν η ετσι λεμε;

Ποιός σας είπε για slayer???

πετάει ένας μία μ@λ@κι@ κ κολλάτε όλοι λες κ είναι κλεισμένα όλα!!!

όσο γι αυτά που λες, μάθε να σέβεσε εσυ πρώτος τα ακούσματα των υπολοίπων για να σε σέβονται κ σένα με τη σειρά σου!!

όποιος γουστάρει ακούει κ βλέπει κ όποιος οχι ας κάνει τις βολτίτσες του στο χωραφάκι , μπας κ γίνει κανα θαύμα κ βρει κανα κοριτσάκι κ ξελαμπικάρει κ λίγο :wink:

Πρωτον, το εχω ξαναπει οτι σκηνικα με μπουκαλια εγω δεν τα κανω για κανεναν.
Δευτερον, υπεθεσα οτι το παιδι το λεει με αυτο το σκεπτικο γιατι εχω ακουσει παρα πολλους slayer-ικους να απεχθανονται τους slipknot.

Και αυτο που ειπες οτι για να ερθει μια μπαντα πρεπει να περιοδευει…Δηλαδη οι θεοι Titan Force που θα παιξουν στο Up The Hammers ειναι σε περιοδεια ??..

…δεν πάτε καλά…vempire σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση…άστους να κλαίνε!

Φίλε μου καταρχίν το σχόλιό μου δεν σε φωτογραφίζει σαν κάφρο! απλά ξεκαθαρίζω οτι ο καθένας μας έχει μία άποψη πάνω στο τι κάθετε καλά στο αυτί του!

δεν είναι σε θέση κανείς μας να το κατακρίνει αυτό!

Για μένα π.χ. το θέμα MAIDEN στην ελλάδα έχει καταντήσει το λιγότερο αηδία!

για καποιους άλλους όμως τα πράγματα είναι εντελώς δαφορετικά!!!

Σεβαστό κ απλά πάμε παρακάτω… :wink:

Όσο για τις περιοδείες μιλάω πάντα σε festival όπως το Rockwave κ μεγαλύτερων που είναι εντελώς διαφορετικό από ένα 2ήμερο ‘live’ στο ΑΝ club με 120 άτομα…

και για να μαθαίνεις καποια πράγματα oi Titan Force είναι προσκεκλημένοι.
Οπότε φυσικά κ δεν τίθετε θέμα περιοδείας

να σαι καλα man!

+32756896529907890709870980987

Οι Scorpions που αναφέρεις έχουν να έρθουν 3 χρόνια

Καλά αν παίξουν οι Motley Crue κάτω από τους Slipknot θα μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα!!Αν και δε νομίζω να δεχτούν οι ίδιοι.Να μου πεις εδώ έχουμε δει χειρότερα(opeth πιο πάνω από τους Morbid Angel το πιο πρόσφατο), εκεί θα κολλήσουνε?

Πωπω τι μακακίες είναι αυτές πάλι, δεν αντέχω με τα ζώα τους Έλληνες!

Μα είναι δυνατόν να φέρνουν τους [συγκρότημα που απεχθάνομαι]??? Αντί να φέρουν τους [συγκρότημα που μου αρέσει] ή τους [ακόμα ένα συγκρότημα που μου αρέσει] να ακούσουμε λίγη πραγματική μουσική μας φέρνουν τους άθλιους τους [συγκρότημα που απεχθάνομαι]. Έλεος όμως!!!

Α και κάτι ακόμα! Που ακούστηκε να παίζουν οι [συγκρότημα που μου αρέσει] κάτω από τους [συγκρότημα που απεχθάνομαι]?? Αυτό είναι ιεροσυλία ρε παιδιά, λίγη ντροπή δε νιώθετε? Λίγη τσίπα? Οι [συγκρότημα που μου αρέσει] είναι πιο παλιοί, έχουν γράψει ιστορία, οι άλλοι είναι άμπαλοι!!

Και μια παράκληση προς τη Didi! Φέρτε τους [ένα τρίτο συγκρότημα που μου αρέσει] να πάμε στο χωράφι να τα κάψουμε όλα τα σπαρταααα :metal:

manos (Y)

μόλις γύρισα από μια απο τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον κάθενα εδώ πέρα…Slipknot είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και απλά αν ισχύει αυτό είμαι ήδη εκεί :!: crue επίσης :smiley: slayer ποτέ δεν με ξετρέλαναν (ιεροσυλία) αλλα δεν βαρίεσαι…παντως σαφέστατα και θέλω Slipknot headliners αν και θα επιδιώξω να τους δω και download πιο πρίν…

+100000

Επισης ποτε θα καταλαβουμε οτι οι διοργανωτριες ειναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!!Χεστηκαν αν ενα συγκροτημα ειναι πιο ιστορικο απο ενα αλλο.Οποιο μαζευει περισσοτερο κοσμο θα βαλουν χεντλαινερς…

άμα είναι να γίνει στον ίδιο χώρο δίχως βελτιώσεις το rockwave, όποιοι κι αν έρθουν, σκατά θα είναι.

Καλα, η διαμαχη σας μ φαινεται τουλαχιστον αστεια. Κιε σορρυζ, αλλα.

Κι αμα θελετε να τα πιασουμε με απολυτως αντικειμενικα κριτηρια, headliners πρεπει να ειναι οι Slipknot. Μη ξεχναμε τι παιχτηκε στο Λυκαβυττο ε. Ο αλλος επεσε και κουτσαθηκε με συνεπεια να βγαλει το υπολοιπο μισο του σετ χοροπηδωντας σαν καγκουρω. Τιμιο παναθεμα. Και δε νομιζω να υπαρχουν δα και τοσες νεες & επιτυχημενες μπαντες με τετοια λυσσα στη σκηνη.

http://www.youtube.com/watch?v=GDcwBWWKGIs

Μεγαλες στιγμες.

πωπω η κατασταση ειναι τραγικη

2009 και ακομα τρωγομαστε

στο graspop ο μανσον και οι trivium παιζουν πανω απο anthrax!!!
ωχ!!! δεν ειναι true!!!στην πυρα στην πυρα

επισης οι motley crue παιζουν πανω απο heaven and hell
δηλαδη με τη λογικη του ΜΕΤΑΛΑ, οι ροκαδες με τα φανταχτερα μαλλια και το μεικ απ που μιλουσαν για τις γκομενες, παιζουν πανω απο τον iommi και τον dio!!!θα μπορεσουμε να το αντεξουμε αυτο???
i am startled!!!

συμπληρωνω και αλλα τραγελαφικα που κανει αυτο το ελεεινο φεστιβαλ

PAPAROACH πανω απο blind guardian
και blind guardian πανω απο wasp
και epica πανω απο sacred reich

φοβαμαι οτι θα πεσει πολυ μπουκαλι!!!

Aς βλέπαμε τα μισά από αυτά και ας έπαιζαν κλωτσομπουνίδια οι μπάντες για τη σειρά εμφάνισης.

Στα αντικειμενικά κριτήρια νομίζω πως μπαίνει και η ιστορία του γκρουπ(δεν μιλάω για τα κριτήρια των εταιριών που είναι μόνο οι πωλήσεις…).Και όταν μιλάμε για λύσσα στην σκηνή οι Crue δεν έχουν κάνει εμβόλιο εδώ και πολλά χρόνια…:stuck_out_tongue:
Trivia:Το σκηνικό που κάνανε οι Slipknot στα σόου τους, με τα ντραμς να περιστρέφονται 360 μοίρες, το είχαν κάνει οι Crue γύρω στα 15-20 χρόνια πριν.Εννοείται πως δεν σημαίνει τπτ αυτό για την σειρά εμφάνισης.Απλά το αναφέρω για να ξέρετε τι να περιμένετε.
Τεσπα, ας κάνουν ό’τι θέλουν.Ας δούμε MC(όχι Hammer) και ας τους βάλουνε και να ξεκινάνε το rockwave.

Καταλαβαίνω εδώ και χρόνια ότι το forum είναι heavy και ελάχιστους εδώ μέσα αφορά αλλά όποιος ξέρει κάτι για killers και γενικά για την alternative ημέρα που θα προκύψει ας το ποστάρει.

Όσοι είμαστε από Θεσσαλονίκη θα πρέπει να κατέβουμε έτσι και αλλιώς για ac/dc, depeche mode και από ότι φαίνεται καναδυό φορές ακόμη το Σεπτέμβρη για τις συναυλίες που ψήνονται (λέγε με U2).

Όλα αυτά θέλουν λεφτά και οργάνωση, θέλουμε να πάμε και διακοπές ρε παιδιά…

Αν γίνουν και οι Rammstein που αναφέρθηκαν σε τσόντα μέρα θα μας φάνε τα τρένα…

μια ερωτηση τοτε

το 91 στο donnington

που παιζανε acdc metallica motley crue και queensryche

αφηνουμε στην ακρη acdc που ητανε πιο παλιοι

τα υπολοιπα 3 που ξεκινησανε ιδια σχεδον περιοδο πως τα κατατασεις???