φιλε μου αυτο θα ταν δωρο του θεου…απλα τελειο…:D:D
Oι Μetallica ανακοίνωσαν 1η Αυγούστου Δουβλίνο! Άντε να δούμε…
Eπικοινωνείτε ρε?
φιλος φιλης φιλου μου ειπε οτι εχουν κλεισει και οι μεταλικα για εδω αλλα δεν τα μαθατε απο μενα…
Motley Crue - Slipknot…
Πας στο Gods of Metal και βλέπεις 10-11 ακόμη μπάντες, όλες πρωτοκλασάτες, από το να τρέχεις στο χωράφι.
Καλά βλέπουμε…
Πιστεύω και οι Anthrax θα μπουν κάπου.
Slayer θα θελα να ξαναδώ πάρα πολύ, αλλά και να μην συμβεί αυτό, από την στιγμή που το καταχάρηκα με ένα γαμάτο setlist, σε κλειστό χώρο κιόλας, ε δεν θα με χαλάσει να μην συμβεί στην Μαλακάσα.
Όμορφααααααααα…
ε το βασικοτερο ξεχασαμεεεεεεεεεεε!!!
στο gods of metal την ιδια μερα με σλιπκνοτ εχει down ρεεεεεεεεεεε
φερτε τους κι εδω μην σασ παρει και σασ σηκωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
όμορφο, αργό αγόρι, μήπως ήθελες να γράψεις
Επικοινωνειτε ρε?
ρε φουστη και το’βλεπα κει περα. Και ανοιξα και τον γουγλη να δω μπας και γλιτωσω τα ρεζιλικια παλι, αλλα πού? ΠΟΥ?
Ειμαι γκω παιδι της ξενιτιας, ντεν μιλω ελλήνικος.
Μπες οντοπικ τωρα.
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ:!::!::!::!::!::!::!::!:TWISTED SISTER αφου δεν σου αρεσουν οι slipknot γιατι πρεπει να κραζεις να κραζεις και σε καθε σου ποστ να μας πρηζεις???ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!Καθε καλοκαιρι πρεπει να γινονται 200.000 διαφορετικα ροκγουειβ με ονοματα που θελει ο καθενας μας για τον καθενα που δεν γουσταρει αυτους κ γουσταρει τους αλλους!!!
πες τα ρε φίλε…έχουμε γεμίσει κομπλεξικούς π το παίζουν ειδήμονες και πως αυτοί ξέρουν ποια είναι η ποιοτική μουσική…αμά δν θέλετε μην ποστάρετε…έλεος πια!!!ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ Μ ΜΕΣΑ.
Οι Scorpions εχουν να ερθουν εδω 2 χρονια(απο τοτε με Cocker)και οχι 3,μη λεμε κι οτι θελουμε.
Ρε Αουτλω, άμα οι Hatebreed παίζαν κάθε 6μηνο εδώ θα γούσταρες να ουμ, οπότε άσε τα φιλοσοφικά:p
Μια απλη διορθωση σε προηγουμενο ποστ εκανα.Οχι και 3 χρονια οι Scorpions.
ΕΤΣΙ!!! τα είπα κ γω κ χτές αλλά τελικά δεν αλλάζει τρίχωμα ο λύκος…
Δεν παίζει αυτό για φέτος αδερφέ ! τουλάχιστον για καλοκαίρι κ rockwave
αυτό που λες είναι η άποψή σου κ ίσως κ να είναι κ πραγματικότητα βάση της ιστορίας που έχει το κάθε συγκρότημα από τα προαναφερθέντα.
Πες μου όμως σε παρακαλώ εν έτη 2009 ,που σαφώς τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ότι πριν 15 χρόνια, ποίοι απ’τους δύο έχουν τις μεγαλύετες πωλήσεις κ εδώ αλλά κ γενικά ανα τον κόσμο;;;;
Δίπλα από το “quote” υπάρχει το σύμβολο “+”, είναι για multi-quote.
Αποφεύγεις το τριπλοποστάρισμα έτσι.
ρε φιλε μην ανυσηχεις εγω ειρωνικα το ελεγα οπως ο φιλος μου ο φριδομ…
αλλα εσυ σαν πολλα να ξερεις…
για πες και τπτ αλλο…
zz top θα φερουν νΑ γινει χαμος…?
xaxaaxxaxaxaxaxaxa
ναι ξέρω αρκετά γιατί είμαι χρόνια στο χόρο κ γνωρίζω πλέον τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα!!! :lol::lol::lol:
anyway ,πέραν απο την πλακίτσα που πάντα χρειάζετε, τα ονόματα που παίζουν ‘κάτω’ απ’ τους μεγάλους είναι οι DREAM THEATER , όπως ανέφερα κ σε προηγούμενο post , αλλά κ BLIND GUARDIAN.
Όλα αυτά βέβαια με κάθε επιφύλαξη διότι δεν είναι σίγουρο ακόμα κάτι!
Τα μόνα σίγουρα είναι οι SLIPKNOT & MOTLEY CRUE.
Απο κεί κ πέρα τα πάντα είναι ρευστά, μη σου πω μέχρι κ μία μέρα πριν το festival