Φημες για συναυλίες

Λοιπόν εδώ και καιρό στο official fan club των Iron Maiden, βγένει πάντα ένα άτομο (δεν θέλω να πώ όνομα) που λέει πόλεις που κατά 90% πεύτει πάντα μέσα, δεν ξέρω τι πηγές έχει αλλά λεεί πως έμαθε ότι τον Ιούνιο του 2011 οι Maiden θα παίξουν στην… Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε πως το 2011 θα βγουν για περιοδία στην Ευρώπη οπότε χρονικά δεν με εκπλήσει αλλά με εκπλήσει τοποθεσιακά!

Αν αληθεύει και κάνουν μόνο ένα live στο Ελλαδιστάν τότε θα το έβλεπα σαν Sonisphere, που την επόμενη φορά θα μας πάει βόρεια… φέτος μπορεί να πήγε σε ίδιες χώρες αλλά άλλαξε τοποθεσίες, αν έρχονται μόνοι τους, γιατί να ρισκάρουν να πάνε Θεσσαλονίκη αφου καλώς ή κακώς η Αθήνα βολεύει όλους… εκτός και αν κάνουν δύο dates όπως έκαναν και παλιότερα επί Blaze εποχής. Απλά σκέψεις που κάνω… μην αρχίσετε το flaming… :stuck_out_tongue:

Για να αποφύγουμε τυχόν λογομαχίες δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά κάποια πηγή που συνήθως πεύτει μέσα. Ακόμα δεν χοροπηδάω μέχρι να βγουν τα official νέα! 'Εχει ακούσει κάποιος άλλος κατι?

UP THE IRONS! \m/

Θα είναι πολύ ωραία νέα αν και αμφιβάλλω. Αλλά από την άλλη το 98 αν θυμάμαι καλά το ξανακάνανε! Μακάρι!

Όχι, από το στήσιμο που μας ρίξανε το '93 στο ΟΑΚΑ… :wink:

greek tour ρε

Ε αν παιξουν Πατρα θα τους δω. :stuck_out_tongue:

Δηλαδή παρέθεσες ένα τωρινό άρθρο (ο θεός να το κάνει δηλαδή) του cosmo.gr για να παραπονεθείς για το στήσιμο 17 χρόνια πριν?

Anyway, ας τους φέρουν και θα πάμε και μεις στο venue με 45 λεπτά καθυστέρηση.

δεν μπορω να θυμηθω γιατι δεν πηγα να τους δω το 93 :-k

πανελληνιες δεν εδινα επομενη ημερα(οπως με τους μεταλλικα-αλλη πικρα εκει)
οτι τους γουσταρα , φουλ κ με τη βουλα τους γουσταρα
να τους ειχα δει 10 χρονια πριν στα καλα τους :stuck_out_tongue: δεν επαιζε ουτε αυτο το σκηνικο

αρα γιατι δεν πηγα ? :-k σπαω το κεφαλι μου κ δεν μπορω να θυμηθω

(εκτος εαν ειχα φροντιστηριο…θυμαται κανεις αν ειχαν παιξει καθημερινη τοτε?)

Όχι, το παρέθεσα με βάση το “Ο Axl κι αν εγέρασε κι έκανε ράστα το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του.” :wink:

Τέσπα, αν είναι να ΄ρθουνε καλά λές. Ας πάμε εμείς καθυστερημένοι στο live… :lol:

soz που θα παρέμβω στους πόθους σας για μέηντεν/γκανς αλλά

[B][SIZE=“5”]αδσφδασφσδαφασδφσαδσαφ!!![/SIZE][/B]

[B]ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ [/B]

λολ, πλιτσ πλιτσ πλιτσ?=P~

παρτε αλλη μια φημη απο φιλο που του τοπε ανθρωπος μεσα στα συναυλιακα και καλα

[B]
tool
θεσσαλονικη
μαρτιο 2011[/B]

αρχιδια(σιγα μην -καραμουφα μου ακουγεται αλλα τουλαχιστον γελασα)

στο myspace του gagarin υπάρχει λαιβ red snapper 2 δεκέμβρη

Nαι παιζει,θα τους φερουν ξερω γω σε εναν απ τους μεγαλους-τεραστιους κλειστους συναυλιακους χωρους που εχουμε.Στο 8ball λεει παρα πολυ.

Harley ρε :stuck_out_tongue:

Α,εδω λεμε φημες που ακουσαμε απο τυπους που λενε οτι ειναι χωμενοι?
Οκ,ακουσα κι εγω μια προχτες στους κιλιτζοουκ απο ενα παιδι,φιλο φιλου,κυπριος.

Μπληντιν χυσε.Eyehategod,σχεδον κλεισμενο απ’οτι με ειπε.

Δήλωση halford σε γνωστό internetiko ραδιόφωνο,το επόμενο καλοκαίρι θα είμαστε ελλάδα με τους priest

Koμπλε,καποιος θα χαρει πολυ!Το Γκριν Μαναλισι που μας χρωσταει απ το 08’ και υπολοιπο σετλιστ χωρις Νοστραδαμο,αφου δε θα υπαρχει προμο κτλπ(οχι πως με ειχαν χαλασει οσα επαιξε απο κει τοτε,αλλα νταξει,more room for the legendary stuff δις ταιμ).

(Btw,Eyehategod λενε οτι ειναι κλεισμενοι και για Χελφεστ,ασχετο,συνεχιστε)

Εεεεεε ρε γλέντια!!!

Μακάρι! Να τους προλάβουμε κι εμεις! :roll: