Λοιπόν εδώ και καιρό στο official fan club των Iron Maiden, βγένει πάντα ένα άτομο (δεν θέλω να πώ όνομα) που λέει πόλεις που κατά 90% πεύτει πάντα μέσα, δεν ξέρω τι πηγές έχει αλλά λεεί πως έμαθε ότι τον Ιούνιο του 2011 οι Maiden θα παίξουν στην… Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε πως το 2011 θα βγουν για περιοδία στην Ευρώπη οπότε χρονικά δεν με εκπλήσει αλλά με εκπλήσει τοποθεσιακά!
Αν αληθεύει και κάνουν μόνο ένα live στο Ελλαδιστάν τότε θα το έβλεπα σαν Sonisphere, που την επόμενη φορά θα μας πάει βόρεια… φέτος μπορεί να πήγε σε ίδιες χώρες αλλά άλλαξε τοποθεσίες, αν έρχονται μόνοι τους, γιατί να ρισκάρουν να πάνε Θεσσαλονίκη αφου καλώς ή κακώς η Αθήνα βολεύει όλους… εκτός και αν κάνουν δύο dates όπως έκαναν και παλιότερα επί Blaze εποχής. Απλά σκέψεις που κάνω… μην αρχίσετε το flaming…
Για να αποφύγουμε τυχόν λογομαχίες δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά κάποια πηγή που συνήθως πεύτει μέσα. Ακόμα δεν χοροπηδάω μέχρι να βγουν τα official νέα! 'Εχει ακούσει κάποιος άλλος κατι?
δεν μπορω να θυμηθω γιατι δεν πηγα να τους δω το 93 :-k
πανελληνιες δεν εδινα επομενη ημερα(οπως με τους μεταλλικα-αλλη πικρα εκει)
οτι τους γουσταρα , φουλ κ με τη βουλα τους γουσταρα
να τους ειχα δει 10 χρονια πριν στα καλα τους δεν επαιζε ουτε αυτο το σκηνικο
αρα γιατι δεν πηγα ? :-k σπαω το κεφαλι μου κ δεν μπορω να θυμηθω
(εκτος εαν ειχα φροντιστηριο…θυμαται κανεις αν ειχαν παιξει καθημερινη τοτε?)
Koμπλε,καποιος θα χαρει πολυ!Το Γκριν Μαναλισι που μας χρωσταει απ το 08’ και υπολοιπο σετλιστ χωρις Νοστραδαμο,αφου δε θα υπαρχει προμο κτλπ(οχι πως με ειχαν χαλασει οσα επαιξε απο κει τοτε,αλλα νταξει,more room for the legendary stuff δις ταιμ).
(Btw,Eyehategod λενε οτι ειναι κλεισμενοι και για Χελφεστ,ασχετο,συνεχιστε)