ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ!!!
:papas::papas::papas::papas::papas::papas::papas::papas:
δσναξδφασιξφβηφαισδ…
ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΑΚΑΡΙ! ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ!
Απο το 2001 μεχρι σημερα , εχουν ερθει πολλες φορες…και πολυ προσφατα…Φανταζομαι οτι δεν θα τους εχεις δει:)
Ε 16 χρονων ειμαι ακομα…Το 2001 ημουν καπου 7 χρονων (και τι δεν θα εδινα για να ειμαι σε εκεινο το rockwave!). Οποτε ναι, δεν τους εχω δει
Kαι προσθετω τωρα ως φανμπου: ΠΡΗΣΤ ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Μου φτανει που θα τους δω στη σκηνη, ας πουν και ενα γεια, δεν πειραζει, εγω εχω αρχισει να προσευχομαι και να σταυρωνω δαχτυλα
το 2001 ηταν η πρώτη φορά που τους είδα…
μου άρεσε πάρα πολύ ο ripper…
αλλά την επόμενη με τον halford πέρασα τρομερά καλά…
Με το καλό να τους ξαναδούμε
εχω ακομα ο αθλιος ενα κομματι απο τι πετσετα πουχε πεταξει ο Ριπερ τοτε
μακαρι να ερθουν…
τις προηγουμενες φορες τους εχασα -την 1 ειχα κλεισει ταξειδι την ιδια μερα
και την 2η αρρωστος με 40+ πυρετο…
αποθημενο…
H πρώτη φορά ήταν (με ripper)σε ένα ανοικτό γήπεδο στο οακα,μαζί με savatage,cradle of filth,megadeth,rotting christ.15 χιλιάδες κόσμος,χαμός…
Η δεύτερη με halford,καλοκαίρι του 2004,μαλακάσα, την ίδια μέρα με τον αγώνα ελλάδα-ρωσία για το γιούρο.Όνειρο ζωής.
Την τρίτη φορά δεν πήγα καν,απογοητευμένος λίγο από το nostradamus,και λίγο από την απόδοση του rob στα live.
Αν έρθουν θα πάω σίγουρα,ο halford έχει αρχίσει να “βρίσκει” τον ευατό του φωνητικά
απόδειξη:http://www.youtube.com/watch?v=uyL0Xc_uAzs&feature=related
η 3η φορα ηταν η χειροτερη εμφανιση τους!η 2η ονειρο ζωης!!απιστευτη!!
Λοιπόν για BON JOVI (αξιόπιστα πράγματα - ελπίζω!!!), άκουσα για 20/07 και είναι θέμα 1-2 εβδομάδων η ανακοίνωση!!!:D:papas::papas::papas:
Δεν έχω να πω κάτι άλλο !!!ΊΔΩΜΕΝ !!!
Εεεε άντε γαμώτο… Καρκίνο βγάλαμε…
WILL SEE _ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!
χτες εμαθα ότι έχει απλά υπογραφεί προσύμφωνο και αναμένουμε τα οριστικά νεα…
nder filtate erxontaiiiiiiii!!!finally the time comesss!!!
Ντέμης;
ε ναι ποιος αλλος !!!ηταν και απωθημενο της συζυγου - μην πω τιποτα βαρυ πρωινιατικα!!!
Πωωωω άντε με το καλό… τόσα χρόνια την περιμένουμε αυτή την ανακοίνωση!!!
να ξεκινησω οικονομια να μαζεψω κανα 100? για εισιτηριο???
[B][SIZE=“5”]ρεεεεε!!! ανακοινωστε WATERS!!![/SIZE][/B]
E κανά 80άρι σίγουρα…